Şimdi Ara

(İNCELEME) AWOX 55 inç U5600STR SMART 4K TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
7.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hdmi 2.0 kablo aldim, Laptobu TVye 2.0 ile baglayip, TV ayarindan da 2.0'i seciyorum fakat 4k 30hz (hatta 29hz) veriyor. 60hz olmuyor.
    Nasil yaptiniz siz?

Laptop Asus F541UV yani ondan kaynaklanmiyordur yoksa 4k 30fps de vermezdi.

Bir de TVde display port yok sanirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d00ktor

Hdmi 2.0 kablo aldim, Laptobu TVye 2.0 ile baglayip, TV ayarindan da 2.0'i seciyorum fakat 4k 30hz (hatta 29hz) veriyor. 60hz olmuyor.
    Nasil yaptiniz siz?

Laptop Asus F541UV yani ondan kaynaklanmiyordur yoksa 4k 30fps de vermezdi.

Bir de TVde display port yok sanirim?
    laptop ayarlarında 4k60 seçeneği yoksa kablonun yetersizliğinden kaynaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madlover34

Evet var ama denemedim, attığım videoda da görebilirsiniz, isterseniz sizin için deneyip videosunu çekebilirim.
    ekran yansıtma özelliği düzgün çalışıyor mu?
    kablosuz olarak laptoptan tv ye görüntü aktarıp film izlemek icin kullanacağım.
  • Merhaba hocam. 1080p netflix i nasıl yükleyeceğimi anlayamadım. Anlattığınız işlemin benzerini yapmış bir youtube videosu var mı acaba izleyip yapalım?

.apk olan dosyaları flash belleğe atsak sonra tv ye takıp tıklasak olur mu işlem? Yoksa başka bir şeyler gerekli mi cmd vb. gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 16 Eylül 2019; 23:23:58 >
  • YouTube videosu çekmek isterdim fakat şu an yurtdışındayım. Cmd ile uğraşmanız gerekiyor çünkü rootlayip root uninstaller programini yuklemeniz ve gömülü gelen apklari kaldırmanız gerekiyor. Ondan sonrasında apklari verdiğim linkten indirip yukleyebilirsiniz.
  • hceb H kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük düşer
  • pc ekranını tv ye yansıtmak istiyorum ,uzun süredir ugrasıyorum fakat bir türlü bağlanamadım.
    wifi direct ile pc yi buluyorum, pc den de tv yi buluyorum ama eşleşmedi maalesef.
    nerede yanlış yapıyor olabilirim.

(İNCELEME) AWOX 55 inç U5600STR SMART 4K TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Merhaba hocam. 1080p netflix i nasıl yükleyeceğimi anlayamadım. Anlattığınız işlemin benzerini yapmış bir youtube videosu var mı acaba izleyip yapalım?

.apk olan dosyaları flash belleğe atsak sonra tv ye takıp tıklasak olur mu işlem? Yoksa başka bir şeyler gerekli mi cmd vb. gibi?
    4k amazon FREE stick alıp 4k netflix izleyin bence
    Miss gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

4k amazon FREE stick alıp 4k netflix izleyin bence
    Miss gibi...

Alıntıları Göster
    4k mi box aldım hocam. Dediğin gibi uğraşamadık TV ile.
  • Sabit mesajdaki romu yükledim TV ekranı ikiye bölündü çift gösteriyor nedendir acaba
  • Arkadaşlar merhaba. Bende bu tvden aldım. Usbden bir kaç film izlemek istedim ancak 6 filmden sadece 2sini açtı. Diğerlerinde oynatılamıyor hatası aldım. Nedendir acaba bilgisi olan var mı?
  • hovicoz kullanıcısına yanıt
    Mx player la açmayı deneyin.
  • Nedenini de kendim çözmüş oldum galiba. Filmleri ilk usb girişine takarsanız sıkıntısız oynatıyor. 2. usb girişi bazı filmleri oynatmıyor. Sanırsam versiyonu düşük vb. bir nedenden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hovicoz

Nedenini de kendim çözmüş oldum galiba. Filmleri ilk usb girişine takarsanız sıkıntısız oynatıyor. 2. usb girişi bazı filmleri oynatmıyor. Sanırsam versiyonu düşük vb. bir nedenden dolayı.
    Hocam bu TV den almayı düşünüyorum, görüntü kalitesi nasıl, maçlarda falan akıcı olur mu. Siz memnun musunuz,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.