Şimdi Ara

[İnceleme] LG F1480RDS5 Kurutmalı Çamaşır Makinesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
8
Favori
39.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

Hayırlı olsun.

sizinde paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim emeğinize sağlık
  • paylaşım için teşekkürler. gereksiz laf kalabalığı yapan arkadaşlara da ayrıyetten teşekkürler 5 dkde bakılacak konuya acaba ne demişler makinada ne varmış diye yazdıklarınızı da okudum.

Sonuç olarak makina hakkında yorum yapan 1 kişi var o da konu sahibi. Makina ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 30 Aralık 2013; 15:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

paylaşım için teşekkürler. gereksiz laf kalabalığı yapan arkadaşlara da ayrıyetten teşekkürler 5 dkde bakılacak konuya acaba ne demişler makinada ne varmış diye yazdıklarınızı da okudum.

Sonuç olarak makina hakkında yorum yapan 1 kişi var o da konu sahibi. Makina ne durumda?

2 seneyi doldurdu. Mutluyuz.
  • Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama lg ççamaşır makinesiyle ilgili en detaylı incelemelerden biri olduğu için bir sakınca görmedim.
    Makineden memnuniyetiniz hala devam ediyormu? Ayrıntılı yazabilrseniz çok sevinirim.

Birde arkadaşlar rica ederim körü körüne marka kötülemek için mesaj yazmayın. Yukarıdaki arkadasında dedıgı gibi okuyacağım diye canım çıktı :)
    Servis yere göre değişir bunu unutmayın. Ben ıspartada oturuyorum lg nin televizyon servisinden de beyaz eşya servisinden de (buzdolabından dolayı) gayet memnunum.

Bir arkadaşın bi lafı çok dikkatimi çekti iyi olsaydı herkes dd motor kullanırdı diye. Her firma her zaman doğru kararlar veremiyor. Tamam eyvallah eskiden almanlar uçuştaydı çoğu alanda ama. Kusura bakmayın korelilerde kopmuş geliyor. Lg olsun samsung olsun (her üründe olmasada mesel samsung telefon tiksinirim lg telefonlar hoşuma gider) lg televizyonlar muazzam bunun aksini iddia etmek zor. Buzdolabı 3 haftalık kullanım tecrubeme dayanarak söylüyorum harika bi şey. Özellikle koku konusunda.(Bakın dolapta oluşan bir kokudan bahsetmiyorum. Eski dolaptan aktardığım neredeyse küf kokan pil vs ıvır zıvırdaki kokuyu yok edecek kalitede bir teknoloji yapmışlar. Çoğu dolap kendi kokusunu gideremezken bu muazzam bi şey.Ama kimiside hijyen fresh hiç bi işe yaramaz diyo ben kullandım gördüm kesinlikle yalan.)Bence dd motorda aynı şekilde gerçekten güzel bi teknoloji. Almanlar bunu kullanmamışsa o onların seçimidir. Alman diye hep doğruyu seçecek değiller. Eskiden olsa en iyi tel nokia'idi ama ne oldu ? Hani nokia en iyiyi yapardı ? Hep yaptığı doğru tercihler ne oldu ? Windows phone ile söndü...

Size bir örnek daha madem almanlar hep doğru teknoloji kullanıyor. Bmw Wolkswagen neden hala boxer motora geçmedi ? Dünya standartlarında en dayanıklı ve performanslı motor bu değilmi ? Yapılan bir çok testle kanıtlanmıs googleden arastırabılırsınız. Kısacası Lg de samsungda yada hooverde arçelikte (vestelde demek isterdim ama rastlamadım :))güzel ürünler üretebilir birbirini teknoloji konusunda alt edebilir. Bu yıl biri iyidir gelecek yıl başkası falan filan.Bu aralar gerçekten lg çok kaliteli şeyler üretiyor bunu kabullenmek lazım. Hatta bu aralar demekte yanlış eskidende böyleymiş. Eski ve çok memnun oldugumuzz ve çoook saglam olan 12 - 13 senedir servis yüzü görmeyen buzdolabımızında lg üretimi olduğunu öğrenince sıkı bir araştırma sonucu lg nin geçmiştede çok kaliteli olduğunu öğrenmiş oldum sadece türkiyede yeni duyuluyor.

Demem o ki marka kötülemeyin hepsi iyi olabılır hepsinin birbirine +ları olabilir. Mesela üretim stratejisini değiştirmeden önce bosh muazzam ürünler yapıyordu. Ama çine kaydı rekabete girdi falan derken alt seviye ürünleri vasat duruma düştü. Bu yeni politikasından dolayıda üst seviye ürünlerine dahi güvenim kalmadı. Çünkü bir kere taviz veren herzaman kaliteden taviz verebilir. Keşke eski boschlar olsada gözümüz kapalı alsak. Ama rica ediyorum yasadığınız bir talihsizlikten dolayı markayı komple yerin dibine sokup insanların kafasını karıstırmayın. Kendim teknik özelliklerini araştırmayıp sadece forumda yazanlara baksam mahfoldum. Her markayı yerin dibine sokan bir sürü insan var ne alacağız o zaman ?

Servis konusunada gelirsek. Kardeşim kusura bakmayında bu devirde servis sıkıntısı denen bi şey pek kalmadı. Memleket bu konuda hakikaten ilerledi. serviste çalışanlar kötü çıkabiliyor olsada artık tüketici hakem heyetleri var. Haklı olan bi insan gider oraya başvurur ve sonuç alamaması (eger haklıysa) imkansıza yakın bir şeydir. Ama bakıyorum adam öyle şeyler yazıyor ki 2000 liralık makinenin motor bozuldu yapamadılar çöpe attım. Sanki komedi filminden bi replik! Daha böyle örnek çoook. "Servis geldi makinemi bozdu öylece bırakıp gitti". Bırakma kardeşim bırakma ara polisi gözü korksun yapar. Yapmadımı tüketici hakları senin adresin koş git işini çözsünler gitmiyosan ben senden şüphelenirim. Gerçekten insanların kafasını allak bullak edyorsunuz her markada sıkıntılı bozuk yada bozulmaya meyilli ürün çıkabilir bu o markanın "tamamen işe yaramaz" olduğu anlamına gelmez. He her ürünü bozuksa dandikse eyvallah ama bu makineleri kullanıp çok çok memnun olanlar var bu adamlarmı çok saf sizmi çok zekisiniz??? Uzun oldu ama kaç haftadır araştırıyorum ve kafamı pilav kazanına çeviren fanatik arkadaşlar sayesinde doğru dürüst bi karar verememiştim başkalarınada aynı durumu yaşatmamalarını temenni ediyorum...

• hala bir nevi bosch ile kıyaslayanlar var akıl almaz bir durum.

Bu kesmez sizi miele ile kıyaslayın.

Bir bosch kullanın ondan sonra lg daha iyi diyrbilirseniz deyiniz

Lg iyi güzel hoş olabilir ama alt segme ürünleri 5 para etmez üst segmentlerde çıtayı yükseltiyor her firma gibi fakat fiyatları haketmiyor yemişim dd motoru.

Zaten dd motoru almanlar sağlıklı bulsaydı ilk miele kullanırdı korelileri şuna örnek gösterebilirim baklavaya pul biber dökerek yemek gibi birşey.bunun marka fanatikliği ile bir alakası yok öyle olsak herkes bosch kullanırdı mesela şuanki evimde beko ailemde ise ariston var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

hala bir nevi bosch ile kıyaslayanlar var akıl almaz bir durum.

Lg iyi güzel hoş olabilir ama alt segme ürünleri 5 para etmez üst segmentlerde çıtayı yükseltiyor her firma gibi fakat fiyatları haketmiyor yemişim dd motoru.

Zaten dd motoru almanlar sağlıklı bulsaydı ilk miele kullanırdı korelileri şuna örnek gösterebilirim baklavaya pul biber dökerek yemek gibi birşey.bunun marka fanatikliği ile bir alakası yok öyle olsak herkes bosch kullanırdı mesela şuanki evimde beko ailemde ise ariston var.

Hocam siz makineyi mi değiştirdiniz en son ariston hotpoint vardı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad HD -- 23 Nisan 2014; 10:54:14 >

• Serkan3232 S kullanıcısına yanıt
    2 seneyi geçti, çok memnunuz. Annem özellikle çok memnun. Anneanneme de aldırdık. O da çok memnun kaldı. Yengem de alacak. Aile boyu :) Annem öneriyor daha çok. Bizim Bosch vardı LG aldığımızda 2-3 yaşındaydı Bosch. Kurutmalı model ihtiyacımız olduğu için yenilemeyi düşündük. O zaman annem de LG'ye pek sıcak bakmıyordu. Bosch'a takılıp kalmıştı. En sonunda LG'yi denemeye karar verdik. Artık hemen her eşyamızı LG'yi tercih ediyoruz. Memnunuz. Servis konusunda da yurtdışından parça beklemenin uzun sürmesi dışında pek sıkıntı yok. O da yavaş yavaş düzeliyor. Ülkemizde yeni yeni yükselişe geçti çünkü.
    Çamaşır makinesi konumuz dağıtmayalım. LG kızımız evimize gelince Bosch kaliteli Alman malı kaliteli zırvalarıyla kendimizi kandırdığımızı anladık. Bosch'un çıkaramadığı lekeleri LG çıkarıyor ve çamaşırları tertemiz yapıyor. LG "Elde yıkar gibi" şeklinde bir slogan kullanmış bu makinede. Hayır, elde yıkasan bu kadar iyi yıkayamazsın.

Sözüm ona adını tam kestiremediğim ve nedense zırt pırt adını değiştirse de yazdığı şeylerden kendini gayet iyi tanıdığım kişinin motor mevzusuna gelirsek, DD Motorun işlevselliğini ön plana çıkarmak gerekecektir. Fakat görüyoruz ki Bosch için işlevsellik önemli değil. Bosch apaçık günümüz teknoloji anlayışının epey gerisinde kalmış. Fırçasız motorun avantajları açıktır. Bunu kontrol etmek zor iştir ama. LG bunu kullanmayı başardı. Ha deyince kimse fırçasız motor kullanamaz. Bosch, dijital ürünlerin kısa ömürlü olacağını düşünenler tarafından kullanılmaya devam edecektir.

Bosch'u savunanlar bizim yaptığımız gibi ortaya somut düşünceler koyarlarsa daha gerçekçi tartışmalar yapabiliriz. Bakınız Samsung kullanıcının gözüne çok hoş gelen ama neredeyse hiç kullanmayacağı özellikler suna suna bugünkü yerine geldi. Düşüşü de oldukça yakın ve hızlı olacaktır. İnsanları cep telefonu konusunda sanki hipnotize etti. İnsanlar S4 ile S5 arasında bir fark göremeyip en iyisi S4 almak diyorsa buna daha ne denir? Kendilerinin bile kullanmadığı özelliklerden bahsedip Samsung'un telefonlarını yüceltiyorlar. Bana fanatik diyorsunuz ya bunlara ne diyeceksiniz. Fanatiklik bir sebep aramadan bir şeyi sevmektir. Bir futbol takımı mesela. Günümüzde siyasette de fanatikler ortaya çıkıyor. Bu gibi yani. Konu hortlasın da nerede LG konulu bir şey konuşuldu hemen cam kırıkları, çakıl taşları doluşuyor. Şebnem Ferah'ı ben de severim o ayrı yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Benimde size anlatmaya çalıştığım o.
    "İyi olsaydı bosch kullanırdı..." Bu nasıl bir mantıktır. Sizin bakış açınıza göre dünya varoldukça en iyi teknolojiyi bosch kullanacak ????? böyle bir şey olabilirmi ya gerçekten komik

Boscha da kalitesiz demiyoruz elbet ama çok başarılı ürünleri olduğu gibi başarısız ürünleride var. Mieleninde başarısız ürünleri var. Bu markayı kötü yapmaz. Lg ninde başarısız ürünleri var buda markayı kötü yapmaz.

Her markanın iyi ürünleri ve kötü ürünleri var. Lütfen burayı dikkatli okuyun "Mesele Kullananlardan fikir alıp hangi markanın hangi ürünü iyi bunu öğrenmek...Eğer bahsi geçen ürünü kullanıyorsanız yada çok detaylı araştırıp test ettiyseniz bilgi verin lütfen. Yoksa körü körüne marka kötüleyerek kimseye iyilik etmiş olmuyorsunuz."Sizin Kullanmadan yerin dibine soktuğunuz ürünleri kullanan arkadaşlar öve öve bitiremiyor. Bu işte sizcede bir çelişki yokmu???

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

2 seneyi geçti, çok memnunuz. Annem özellikle çok memnun. Anneanneme de aldırdık. O da çok memnun kaldı. Yengem de alacak. Aile boyu :) Annem öneriyor daha çok. Bizim Bosch vardı LG aldığımızda 2-3 yaşındaydı Bosch. Kurutmalı model ihtiyacımız olduğu için yenilemeyi düşündük. O zaman annem de LG'ye pek sıcak bakmıyordu. Bosch'a takılıp kalmıştı. En sonunda LG'yi denemeye karar verdik. Artık hemen her eşyamızı LG'yi tercih ediyoruz. Memnunuz. Servis konusunda da yurtdışından parça beklemenin uzun sürmesi dışında pek sıkıntı yok. O da yavaş yavaş düzeliyor. Ülkemizde yeni yeni yükselişe geçti çünkü.
    Çamaşır makinesi konumuz dağıtmayalım. LG kızımız evimize gelince Bosch kaliteli Alman malı kaliteli zırvalarıyla kendimizi kandırdığımızı anladık. Bosch'un çıkaramadığı lekeleri LG çıkarıyor ve çamaşırları tertemiz yapıyor. LG "Elde yıkar gibi" şeklinde bir slogan kullanmış bu makinede. Hayır, elde yıkasan bu kadar iyi yıkayamazsın.

Sözüm ona adını tam kestiremediğim ve nedense zırt pırt adını değiştirse de yazdığı şeylerden kendini gayet iyi tanıdığım kişinin motor mevzusuna gelirsek, DD Motorun işlevselliğini ön plana çıkarmak gerekecektir. Fakat görüyoruz ki Bosch için işlevsellik önemli değil. Bosch apaçık günümüz teknoloji anlayışının epey gerisinde kalmış. Fırçasız motorun avantajları açıktır. Bunu kontrol etmek zor iştir ama. LG bunu kullanmayı başardı. Ha deyince kimse fırçasız motor kullanamaz. Bosch, dijital ürünlerin kısa ömürlü olacağını düşünenler tarafından kullanılmaya devam edecektir.

Bosch'u savunanlar bizim yaptığımız gibi ortaya somut düşünceler koyarlarsa daha gerçekçi tartışmalar yapabiliriz. Bakınız Samsung kullanıcının gözüne çok hoş gelen ama neredeyse hiç kullanmayacağı özellikler suna suna bugünkü yerine geldi. Düşüşü de oldukça yakın ve hızlı olacaktır. İnsanları cep telefonu konusunda sanki hipnotize etti. İnsanlar S4 ile S5 arasında bir fark göremeyip en iyisi S4 almak diyorsa buna daha ne denir? Kendilerinin bile kullanmadığı özelliklerden bahsedip Samsung'un telefonlarını yüceltiyorlar. Bana fanatik diyorsunuz ya bunlara ne diyeceksiniz. Fanatiklik bir sebep aramadan bir şeyi sevmektir. Bir futbol takımı mesela. Günümüzde siyasette de fanatikler ortaya çıkıyor. Bu gibi yani. Konu hortlasın da nerede LG konulu bir şey konuşuldu hemen cam kırıkları, çakıl taşları doluşuyor. Şebnem Ferah'ı ben de severim o ayrı yanlış anlaşılmasın.

Gerçekten bizim buzdolabını görende hemen aynısından almak istiyor :) Hem çok şık hemde çok teknolojik o konuda buzdolabımıza aşığız diyebilirim :) Ama çamaşır makinelerine gerçekten bi önyargım vardı çünkü yerin dibine sokan çok ama sayenizde o konudada aydınlandım çünkü "Kullanan birinden" yorum almak bambaşka bir şey.Gerçekten çok teşekkür ederim.

Kurutma yaparken plastik kokusu oluyor bu makinelerde. Bu koku çokmu fazla ve kıyafetlere siniyormu bu konudada bilgilendirirseniz çok memnun olurum. eğer koku çoksa kurutmasız 12 kg olana bakmaya başlayacağım Annem o kokuyu duyarsa Bi sürprizde o bana yapar :)

Su jetş çok ses yapıyormu ?
    Sıkma esnasında sarsılma çok oluyormu?
    Ve memnun olmadığınız bir yonu varmı ?
    Bunlarada cevap verirseniz çok makbule geçer. Tekrar üstüne basa basa söylüyorum "Kullanandan öğrenmek" bir başka oluyo :)

• quote:

Bu sözünüzde kafama takıldı. T.C Anayasasında Miele ile LG karşılaştırılamaz diye bir ibare varda bizimmi haberimiz yok. :)Mieleninde Lg ile karşılaştırılacak ürünleri var.Lgden kötü olan ürünleride var iyi olan ürünleride var. Adı miele diye herşeyi dört dörtlük olacak diye bir şey yok. Yada adı bosch diye herşeyi dört dörtlük olacak diye bir kaide yok. Zaten bunu iddia eden fanatiktir bunun başka bi izahatı yok maalesef.Bakın susmak burada en iyi çözüm hem daha fazla komik duruma düşmezsiniz. Hemde bir şeyler alacak olup araştırma yapan insanları oyalamamış ve akıllarını bulandırmamış olursunuz.Gerçekten sizin ve sizin gibi bir kaç arkadaşın yüzünden 3 günde karar vereceğim şeyi 3 hafta araştırdım...LG den bi nane olmazmış. Gel benim evimde lg buzdolabı var incele.Piyasadaki çoğu dolaba taş çıkarır. Buna senin almanlarda dahil...Ne bu alman sevdası Ya Hu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan3232

quote:

Bu sözünüzde kafama takıldı. T.C Anayasasında Miele ile LG karşılaştırılamaz diye bir ibare varda bizimmi haberimiz yok. :)Mieleninde Lg ile karşılaştırılacak ürünleri var.Lgden kötü olan ürünleride var iyi olan ürünleride var. Adı miele diye herşeyi dört dörtlük olacak diye bir şey yok. Yada adı bosch diye herşeyi dört dörtlük olacak diye bir kaide yok. Zaten bunu iddia eden fanatiktir bunun başka bi izahatı yok maalesef.Bakın susmak burada en iyi çözüm hem daha fazla komik duruma düşmezsiniz. Hemde bir şeyler alacak olup araştırma yapan insanları oyalamamış ve akıllarını bulandırmamış olursunuz.Gerçekten sizin ve sizin gibi bir kaç arkadaşın yüzünden 3 günde karar vereceğim şeyi 3 hafta araştırdım...LG den bi nane olmazmış. Gel benim evimde lg buzdolabı var incele.Piyasadaki çoğu dolaba taş çıkarır. Buna senin almanlarda dahil...Ne bu alman sevdası Ya Hu!

Fanatiklik ile bunun alakası yok miele 20 yıl kullanım ömrü veren ender firmalardandır ev tipi çamaşır makinesi üretiminde 1numaralı firmadır aksini iddia,edecek olan boş havaya konuşur ancak.

Benim evimde beko ailemin evinde ariston var yıkama konusunda ariston lg ye taş çıkartır devir hızı muazzam.

Buzdolablarını lg ye yaptıran bosch değilmi? Konumuz buzdolabı değil çamaşır makinesi.

Her markanın giriş seviyesi ürünleri alt segment insana hitap eden tabiri caizse yaşlıların veya bekarların haftada 1 kere çalıştıracak ürünler aileye hitap etmezler sizinde biraz bu işten anlamış olsanız 3 haftada değil 1 günde alırdı bu özgüven eksikliğidir bize laf atıp durmayın

Konunun sahibi kardeşimiz lg kızıyla mutlu olabilir. Ben hiç bir zaman kore menşeili bir ürğn kullanmam buda benim takıntım.

Bu arada nick değiştirmem ergenlerden kaçmak için değil can sıkıntısından değiştiriyorum bak yine bu saçma konudayım allahım çoluk,çocukla muhattap olduk yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

quote:

Ben yine işten dolayı evi ayırdım kendi evimde beko var ama forumda incelemeyi haketçek insan yok.

• quote:

quote:

"İyi olsaydı bosch kullanırdı..." Bu nasıl bir mantıktır. Sizin bakış açınıza göre dünya varoldukça en iyi teknolojiyi bosch kullanacak ????? böyle bir şey olabilirmi ya gerçekten komik

Boscha da kalitesiz demiyoruz elbet ama çok başarılı ürünleri olduğu gibi başarısız ürünleride var. Mieleninde başarısız ürünleri var. Bu markayı kötü yapmaz. Lg ninde başarısız ürünleri var buda markayı kötü yapmaz.

Her markanın iyi ürünleri ve kötü ürünleri var. Lütfen burayı dikkatli okuyun "Mesele Kullananlardan fikir alıp hangi markanın hangi ürünü iyi bunu öğrenmek...Eğer bahsi geçen ürünü kullanıyorsanız yada çok detaylı araştırıp test ettiyseniz bilgi verin lütfen. Yoksa körü körüne marka kötüleyerek kimseye iyilik etmiş olmuyorsunuz."Sizin Kullanmadan yerin dibine soktuğunuz ürünleri kullanan arkadaşlar öve öve bitiremiyor. Bu işte sizcede bir çelişki yokmu???

Bu işte bir terslik yok ben kullanmadığım veya muadili ürünler hakkında yorum yapmam ruh hastasıdeğilim her marka ürün kullandım ve sizden daha çok tecrübem var bir tek hoover kullanmadım onuda allah göstermes inş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

quote:

Ben yine işten dolayı evi ayırdım kendi evimde beko var ama forumda incelemeyi haketçek insan yok.

Her ne kadar haklı olsanızda kısa da olsa bir inceleme sizden bekleriz

• quote:

quote:

quote:

Bu işte bir terslik yok ben kullanmadığım veya muadili ürünler hakkında yorum yapmam ruh hastasıdeğilim her marka ürün kullandım ve sizden daha çok tecrübem var bir tek hoover kullanmadım onuda allah göstermes inş

Kullanmadığım ürün hakkında yorum yapmam diyosun hoover kullanmadım ama allah göstermesin diyip bi kalemde üstünü çizip kötülüyorsun. Ruh hastalığı teşhisini biz koymuyoruz. Ama söylediklerine kendin inanmıyorsun ki çelişiyorsun. Bak güzel kardeşim sana takıntılarınla mutluluklar sen kullanmıyo olabılırsın hatta evıne dahı sokmuyo olabılırsın ama bu kadar kötüleyip insanların aklını karıştırma senden tek ricam bu. İnsanları Bir şeyler paylaşacak kadar bile değerli görmeyen bir insanla daha fazla tartışmayacağım Allah akıl fikir versin.

Ben bu anonim kullanıcıyla sayfalarca tartıştım. Sürekli kendiyle çelişiyor.
    Neyse sorulara geçelim.

Hafif bir plastik kokusu var. Aslında ben bu forumda bahsedilene kadar dikkat etmemiştim. Aileden de kimse rahatsız olmadı. Kıyafetlere sinecek kadar ağır bir koku yok. Ama bu durum kişiden kişiye değişebilir. Bazı sadece kurutma yapan cihazlarda da olabiliyor. Koku plastik gibi ama aslında metalin kokusu. Kısacası koku algısı kişiden kişiye değişeceği için bu konuda kesin konuşamam. Fakat çamaşırlara sinmediğini söyleyebilirim.

Su jeti biraz ses yapıyor. Pompa sesi var. Bir kapı kapattığınızda duymazsınız.

Sıkma esnasında hiç sarsılmıyor. Ağzına kadar su dolu bardağı koyabileceğimizi söylemiştim önceleri :)

Memnun olmadığımız pek bir şey yok. Program sürelerinin biraz uzun olduğunu söyleyebilirim. Bir de 6 kg kurutma yapsa da daha az çamaşır koymakta fayda var. Kurutuyor onda sorun yok ama kırışıyor. Kazan kurutma makinelerine göre biraz küçük. Çamaşırlar kazanın içerisinde rahatça dolaşabilmeliler.

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Kıyafete sinmiyorsa benim açımdan bir problem yok :) Açıkçası annemin rahat etmesi için kurutmalı olması çok önemli.
    Bir kapıyıda kapatıveririz artık. Sıkma esnasında sarsılmıyorsa gerçekten harika sarsılan çamaşır makinelerine karşı fobim var.

Peki Tambur hacmi nasıl genişmi ? yorgan falan atabilirmiyiz ? Yorganı kurutabılırmıyız diycem ama pek mantıklı bi soru gibi gelmedi açıkcası
    Sizin aldığınız modelde varmıydı unuttum ama buharlı tazeleme varsa onunla ilgili düşüncelerinizide merak ediyorum. ana sayfaya bakmaya üşendim kusura bakmayın artık :)
    Tambur geniş. Yorganı tabii ki kurutamazsınız :) Makinede zaten yorgan için program var. Bizim çift kişilikleri falan yıkadı.

Niye üşeniyorsunuz ya ilk sayfaya bakmaya :D Neyse...
    Buharlı tazeleme özelliği çamaşırlar ıslanmadan 20 dakikada çamaşırlardaki kötü kokuyu ve küçük kırışıklıkları yok eder. 2-3 parça kıyafetle çalışır.
    Buhar özelliği ayrıca yıkama programlarına da dahil edilebilir. Hem suyla hem buharla temizlik sağlarsınız. Her yıkamada buhar özelliğini açarız.
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Mesajı yazarken aklıma geldi o Kurutma sorusu. Mesajdan çıkıp anasayfaya gitmek zor geldi. Ama ne hikmetse yeni sekmede açmak hiç aklıma gelmedi :D
    Gerçekten çok saolun Kararımı vermiştim zaten ama sayenizde aklımda şüphe kalmadı.
    Önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.