Şimdi Ara

----İNCELEME---- Sony 46HX920 vs Samsung 46D8000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yzy.

karşılaştırma videosunu ayrıntılı ve dikkatli incelediğimde 920 de renklerin keskin,daha gerçeğe yakın ve başarılı olduğunu gördüm 8000 de renk tonlamasının yüksek olduğu objelerde bulaşık bir görüntü varken 920 daha keskin ve ayrıntılı,ayrıca siyah başarısı olarak 920 açık ara önde görünüyor.8000 de koyu mor mu desem yoksa koyu lacivert mi anlayamadım ama siyahların tonlaması bu şekilde.
    videonun 1.05 dikkat edin bilardo topu siyah başarısında en çok sırıtan yerlerden bir bölüm.

Bence ayarlarıda kontrol etmek gerekir bir 55d8000 kullanıcısı olarak siyahlarda ayar ile istenirse zifiri bir siyah elde etmenin mümkün olduğunu biliyorum ayrıca mesela videonun sonuna doğru ayakta bilardo masasının yanında duran siyah takım elbiseli adamın ceket detaylarında bence ayarsızlıktan dolayı sony de kıvrım detayları belli olmazken d8000 de daha belli oluyor ; her iki model içinde ; siyah tonu, dinamik kontrast, gölge detayı, gamma vs... parametreleri doğru düzgün ayarlanmamış olabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya0474

iyi günler beyefendi
    46 hx920 için havale ile 3900 tl mi yoksa kazancımız o kadar mı anlayamadım da.bu sıralar televizyon alacağımda hemen cevap verirseniz sevinirim.

kazancınız...
    aslında yetkili arkadaş..bu tvnin esas değeri 7300 tl. ama .6300 e alıyorsunuz..1000 tl de oradan karınız var..da diyebilirdi..
  • öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim...
    40lx900 ve 40hx720 tv ler için fiyatlarınız nelerdir.bu tvlerde kampanya mevcut mudur.özellikle 40hx720 de...
    cevabınızı bekliyorum...
  • İnceleme gerçekten güzel elinize sağlık diyorum ve küçük bir soru sormak istiyorum. Geçen haftasonu TEKNOSA'da Samsung 3D TVler ile beraber bir de SONY 40NX720 duruyordu yanyana. karşıda da Samsung'un 3D Gözlüğünün konulduğu Gözlük standı vardı. Sorum şu ki,

gözlükten baktığımda SONY'de çok hafif bir netlik kaybının olması samsung gözlük ile bakıyor olmamdan kaynaklı bir problem mi ? Ben gözlük uyumsuzluğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Malesef Sony Gözlükle bakma şansım olmadı Sony'ye.
  • öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim...
    40lx900 ve 40hx720 tv ler için fiyatlarınız nelerdir.bu tvlerde kampanya mevcut mudur.özellikle 40hx720 de...
    cevabınızı bekliyorum...
  • Avrupatr
    Firma Yetkilisi
    Rasim bey hala cevabınızı bekliyorum.

teşekkürler
  • F/P olarak D8000 önde... 2 milyardan fazla fark var aralarında

46D8000 son güncellemesini yaparmısınız siyah kalitesi bariz değişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 18 Aralık 2011; 1:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya0474

öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim...
    cevabınızı bekliyorum...

40hx720 veya 40d7000 arasında kaldım bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

F/P olarak D8000 önde... 2 milyardan fazla fark var aralarında

Versiyon 1019 dan mı bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

Versiyon 1019 dan mı bahsediyorsunuz?

Evt aynen .. Bariz fark var
  • Öncelikle herkese iyi günler.

AvrupaTr firmasını bu incelemesinden dolayı tebrik ediyorum.

Sıradaki incelemede ise yine bu üst sınıf LED lerin yanına üst sınıf bir plazma olan Panasonic VT30 u eklemenizi ve biz değerli kullanıcılara belli sınıf belli fiyat skalasında ürünler alırken plazma ve Led farkını göstermiş olur ve objectif şekilde karar verme şansı sunmuş olursunuz.

Özellikle tüketicileri bilinçlemdirme anlamında çok faydası olacağını düşünüyorum.

Ben mesela 4000-5000 fiyat aralığında VT30 Plazma almayı düşünüyorum ancak bu yanyana yapılmış birbirleriyle farklılıklarının görülebileceği bir inceleme çok hoşuma gider.
  • quote:

Samsung
  • Samsung tabi ki, sony önce bi Mkv oynatsın da ondan sonra teste girsin.
  • İnceleme için teşekkürler
    Fakat aradaki fiyat farkından dolayı bence Sony biraz daha öne geçiyor f/p açısından
  • İnceleme için teşekkürler ama Sony biraz daha ağır basmış gibi.
  • SONY HX920 de 1-2 aya kadar fiyat düşüşü bekleniyor mu? ona göre bekleyelim yok sa Samsung D8000 alacağım.
  • Web sitenize SONY SAMSUNG bizim işimiz diye yazmışsınız ama bugün telefonda BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı ile ilgili kimseden net bir bilgi alamadık.
    Önce bir bayan çıktı bilmiyorum yönlendireyim dedi o da Rasim diye birine yönlendirdi.
    MKV desteği varmı diyoruz yok diyor. sony.com.tr de var yazıyor diyoruz bilmiyoruz diyor.
    bu nasıl iş anlamadım.
    bir yere iddialı bir slogan yazıyorsanız (SONY bizim işimiz gibi) önce elemanlarınızı doğru düzgün eğitin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

Orijinalden alıntı: yzy.

karşılaştırma videosunu ayrıntılı ve dikkatli incelediğimde 920 de renklerin keskin,daha gerçeğe yakın ve başarılı olduğunu gördüm 8000 de renk tonlamasının yüksek olduğu objelerde bulaşık bir görüntü varken 920 daha keskin ve ayrıntılı,ayrıca siyah başarısı olarak 920 açık ara önde görünüyor.8000 de koyu mor mu desem yoksa koyu lacivert mi anlayamadım ama siyahların tonlaması bu şekilde.
    videonun 1.05 dikkat edin bilardo topu siyah başarısında en çok sırıtan yerlerden bir bölüm.

Bence ayarlarıda kontrol etmek gerekir bir 55d8000 kullanıcısı olarak siyahlarda ayar ile istenirse zifiri bir siyah elde etmenin mümkün olduğunu biliyorum ayrıca mesela videonun sonuna doğru ayakta bilardo masasının yanında duran siyah takım elbiseli adamın ceket detaylarında bence ayarsızlıktan dolayı sony de kıvrım detayları belli olmazken d8000 de daha belli oluyor ; her iki model içinde ; siyah tonu, dinamik kontrast, gölge detayı, gamma vs... parametreleri doğru düzgün ayarlanmamış olabilir .

Arkadaş haklı D8000 in öyle bozuk renler vermesi İmkansız. D8000 %100 ayarsız ve siyah tonları çok koyuda ve beyaz tonları ayarsız çünkü bazı renklerde aşırı parlama bulunmakta D8000 kullanan biri olarak bu renklerin kendi tvde olmadığına eminin. Kesinlikle doğru ayarları kullanın insanlar yanlış bilgilendiriliyor. Ayrıca hx920 donanımsal 400 değil 200 hzdir!

• Samsung' farklı birçok 200Hz-400Hz TV sini sd, hd izledim, bu tarama hızı olayı arada ilginç kesikliklere neden oluyor. Özelliğine bakılıp alınıyor ise yazık oluyor bence. Bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim, izlediğim bütün samsung tv lerinde abartı şekilde kontrast ve canlı renkler vardı ki hazır sunulan TV modlarında genelde bu etki mevcuttu. Sony panellerde hareketli sahnelerde ne br kesiklik gördüm ne de renklerde bir abartıya rastlarım. Sanıyorum samsung canlı tonlarla ve her türlü özellikle (bazıları işe yaramıyor bile: yüz tanıma vs) insanları etkileme yoluna giderken, sony ürünlerinde doğal renk ve tonları yakalama gayretinde.
  • SONY EN İYİ DİR İLKLERİN ÖNCÜSÜDÜR KALİTEDİR HA PAHALIDIR AMA VERDİĞİN PARANIN HAKKINI SONUNA KADAR KARŞILIĞINI VERİR BIRAKTA... SAMSUNGLA ARASINDA FARKI OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.