Şimdi Ara

[İnceleme] [Spoiler] Mafia Definitive Edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söyleyeyim, bu incelemede fazlasıyla spoiler olacak. Öncelikle hikayemizden başlayalım Tommy Angelo abimiz kendi halinde bir taksi şoförü. Bir gün bir anda iki takım elbiseli eli silahlı adam gelip bizi bir arabalı çatışmanın içine sokar.

Sonra bunlar bize bir para verir ve bunu sorarlarsa pokerden kazandığımızı söylememizi ister ve bize Mafia'ya katılma isteği sunar. Biz reddederiz ama ertesi günlerde bizim taksimizi diğer mafyalar parçalayınca biz de mafyaya katılırız. Sonra bu Salieri abimizle toplantıya gireriz sam ve Paulie'miz var ve biz böyle mafyaya katılır. Morello'nun peşine düşüyoruz arada karakterler berbat yazılığı için ben hiçbir türlü karakterlere bağlanamıyorum. Sam yaralanıyor ben yine hiçbir şey hissedemiyorum.

İleride Sergio diye bir abimiz yakalıyoruz ve yakıyoruz ama yakma animasyonları berbat olduğu için berbat duruyor. Arada benim bahsetmeyi unuttuğum sarah diye bir karımız varmış onu görüyoruz bir kızımızın bahsi geçiyor. Sonra Morello'yu öldürüyoruz vesaire vesaire asıl final kısmına yaklaştık. Bir göreve gideriz ve elmas almamız gerekir ama elmasları alamamışız ve oradan sigara çıkıyor herhalde hatırlamıyorum sonra Salieri kızacağından Paulie ile bir yola çıkarız ve o bize huzurlu bir hayat sürmek istediğini söyler. Sonra biz bir banka soygunu yaparız, ben tam Pauliye bağlanmış gibi hissederim ve öldüğünü görürüz sonrasında Sam bizi arar yanına gideriz. Sam güzel bir konuşma yapar ve Paulie'yi onun öldürdüğünü söyler.

Sonra arkadan bir adam kafamıza silah daya ve biz onu tutarız ve adamları öldürürüz bana ilk başta hikayeyi uzatma çabası gibi gelen bu fikir sonradan mantıklı gelir ve biz Sam'i öldürürüz. Sonra yıllar sonraya atlarız Tomy'nin kızının düğününe orada Tomy aileden ve suçlardan bahseder nasıl Salieri'yi falan içeri tıktırdığını anlatır ve kendisi de 8 yıl yatmıştır ve düğünden sonra Tommy bahçesini keyifli keyifli sularken iki adam gelip Salieri'nin selamı var diyerek Tomy'nin kafasına sıkar ve Tommy Sarah'a artık güvendesin der. Hikayemiz bu ama önce söyleyeceğim birkaç şey var öncelikle finisher animasyonları berbat ötesi skip Drive özelliği çok güzel olmuş ve ahh o yarış görevi ahh. 7 saat falan uğraştım ki benim anormal bir şekilde benim oyunu bitirmem 20 saat sürdü.

Son puanlama.

Artılar.

+Skip Drive özelliği.

+Finalin vurucu olması.

Eksiler.

-Yarış görevi.

-Finisher animasyonları.

Puan.

78.

Not: İlk incelemem lütfen hatalarımın kusuruna bakmayın ve görüşlerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.