Şimdi Ara

Incelemek Anlamak Icin Ufak Open Source Java Yazilimlari.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bir program **iyi bir sekilde** nasil yazilir anlamak icin open source yazilimlarini incelemek istiyorum. fakat istedigim open source yazilim buyuk devasa bir yazilim degil yani basit ama cokta basit olmayan iyi bir yazilim cunki devasa bir open source bir yazilim olursa ornegin: eclipse, netbeans bunlari inceleyemem cunki cok buyuk ve cok karmasik. bu yuzden eger bilidigniz ve bana onerebileceginiz cok karmasik olmayan cok basit de olmayan incelemek icin open source java yazilimlari varmi.

• jdownloader adli bir open source yazilimi buldum kodlarini inceliyorum suan. bu ne arkadadas sadece 2000 den fazla java dosyasi var. diger dosyalari saymiyorum bile. toplam boyut 120 mb nin uzerinde. birkac dosyaya baktimda biraz ufkum genisledi :D
  • Önce basit hello world tarzında birkaç program yazıp çalıştırmalısın, sonra biraz daha orta düzeyde (uzun olmasına gerek yok) kısa bir program yazmalısın örneğin, Jetty 'ye birkaç JSP koyarak ufak bir web sitesi yapabilirsin sonra onu MySQL sonra Hibernate framework üzerinden bağlayabilirsin tüm bu işlemleri otomatikleştiren bir Ant betiği yazıp sonra Maven'e geçebilirsin. Bu şekilde birkaç uygulama yapmadan açık kaynak proje kodlarını incelemek cok işe yaramayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim hedefim android veya masaustu uygulamalari oldugu icin wep sitesi yazilimlari yerine basit bir masaustu veya android open source yazilimini arastirmak istiyorum. birde hello world programi demissiniz :D hocam okadarda cahil degiliz :D ufak tefek birkac program yaptim java ile ama cok ufaklar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.