Şimdi Ara

Inception (2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir işte Nolan'ın parmağı olması yeterli benim için isterse animasyon çeksin
  • Kamera Arkası

•  Inception (2010) Inception (2010)
     Inception (2010) Inception (2010)

• Yılın filmi olmaya aday bence ve matrix'ten sonra sınırlı favori listeme girecek bir film heralde, izlemek gerek yinede
  • merakla bekliyorum bakalım
  • sinema izlememem gerek bu fimi 30 temmuz kesin tarih değil mi inşallah bir daha değişmez
  • Beyazperde 23 temmuz olarak geçmiş gösterim tarihini, umarım doğrudur.

Bir de inşallah IMAX salonların da da gösterime sokar AFM
  • Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Beyazperde 23 temmuz olarak geçmiş gösterim tarihini, umarım doğrudur.

Bir de inşallah IMAX salonların da da gösterime sokar AFM

Gösterim tarihi en erken 30 Temmuz olacak gibi, daha erkene almazlar 23'ün de Last Airbender var.
  • Evet, Tr sitesinde de 30 Temmuz yazıyor. Bakalım IMAX olarak gelecek mi?..

http://wwws.tr.warnerbros.com/inception/mainsite/
  • 16 Temmuz'da gösterime girecek filmi 2 hafta sonra izleyecek olmamız gayet kötü, en sevmediğim olay en çok beklediğim filmde başıma geldi

Ayrıca nerdeyse her kalite veya popüler film Dünya ile aynı anda gösterime girer,böylesi bir filmi nasıl Türkiye'de 2 hafta sonrasına atabiliyorlar aklım almıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

16 Temmuz'da gösterime girecek filmi 2 hafta sonra izleyecek olmamız gayet kötü, en sevmediğim olay en çok beklediğim filmde başıma geldi

Ayrıca nerdeyse her kalite veya popüler film Dünya ile aynı anda gösterime girer,böylesi bir filmi nasıl Türkiye'de 2 hafta sonrasına atabiliyorlar aklım almıyor!

Katılıyorum eskiden olsa neysede 2010 yılına girdik geriden takip etmemiz iyi bir olay değil.
  • kesinlikle bekliyorum :)
  • Travers Konuştu, Haberler İyi

Başlangıç (Inception) hakkında ilk eleştirilerin gelmeye başlamasıyla beklentiler de yükseldi...

(24 Haziran 2010) 16 Temmuz'da ABD'de, 23 Temmuz'da ise ülkemizde vizyona girecek olan Christopher Nolan'ın Başlangıç'ı (Inception) hakkında ilk yorumlar gelmeye başladı...

Filmi herkesden önce izleyen şanslı kişilerden Rolling Stone dergisinden Peter Travers, filme 4 üzerinden 3,5 yıldız vererek pozitif bir eleştiri yazısı kaleme aldı. Henüz basılı olmasa da eleştiriye ulaşan New York Post gazetesi internet üzerinden eleştirinin ilk paragrafını paylaştı...

Filmin seyirci için kafa karıştırıcı olduğunu söyleyen Travers, filmin gişeden pek umutlu ayrılamayacağı görüşünü belirttiği yazısında Başlangıç'tan nefes kesici bir deneyim olarak bahsediyor. Filmi anlamak için seyircinin filme dikkat kesilmesi gerektiğini de ekliyor.

"Başlangıç bir çok şekilde tanımlanacak bir film... Matrix'te geçen bir James Bond hikayesi gibi. İzlerken Ridley Scott'ın Bıçak Sırtı'na (Blade Runner) ya da Nolan'ın Akıl Defteri (Memento) ve Kara Şövalye'sindekine (Dark Knight) benzer bir heyecan hissediyorsunuz. Fakat Başlangıç hepsinin içinden mavi bir alev gibi parıldıyor. Nolan bizden, yarattığı düş dünyasını kendi sırlarımızla doldurmamızı istiyor," diyen Travers bir de uyarı da bulunuyor: "Nolan'ın seyircinin entelektüel dünyasına olan güveni gişede başına dert açabilir."

Nolan'ın gişeden başarı bekleyip beklemediğini bilmiyoruz, açıkçası umursamıyoruz da. Nihayetinde arkasında Blade Runner'la yarışacak, onun gibi kült olmuş bir film bırakmak isteyen bir yönetmen olarak Nolan, yine çok konuşulacak bir film kotarmış gibi duruyor.

Bu tür yorumlarla birlikte bizim de merakımızı artıran bu yapımı görmek için fazlasıyla sabırsızlanıyoruz...

http://www.beyazperde.com/haber/15384/-Travers-Konustu-Haberler-Iyi-

•  Inception (2010)
     Inception (2010)
     Inception (2010)
     Inception (2010)

• 23 temmuz çok geç ya
  • Bayadır sinemaya gitmiyorum,bahanem bu film olacak galiba
  • Farkında mısınız bilmiyorum ama Leonardo eski günlerine geri dönüyor son zamandaki müthiş projeleriyle. Öyle seviniyorum ki anlatamam bunalım dönemini atlattı sonunda bu adam üzerinden. O kadar yetenekli ki. Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Farkında mısınız bilmiyorum ama Leonardo eski günlerine geri dönüyor son zamandaki müthiş projeleriyle. Öyle seviniyorum ki anlatamam bunalım dönemini atlattı sonunda bu adam üzerinden. O kadar yetenekli ki. Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz.

Evet arkadaşım kesinlikle. Muhteşem bir aktör

Umarım bu sene akademi, Shutter Island'daki muhteşem oyunculuğunu görmezden gelmez ve Oscar'ı verir..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.