Şimdi Ara

Inception (2010) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Farkında mısınız bilmiyorum ama Leonardo eski günlerine geri dönüyor son zamandaki müthiş projeleriyle. Öyle seviniyorum ki anlatamam bunalım dönemini atlattı sonunda bu adam üzerinden. O kadar yetenekli ki. Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz.

Evet arkadaşım kesinlikle. Muhteşem bir aktör

Umarım bu sene akademi, Shutter Island'daki muhteşem oyunculuğunu görmezden gelmez ve Oscar'ı verir..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar.

Şu performansıyla Oscar'ı alamazsa çok yazık olur. Adam daha n'apsın yahu?

Helal olsun Leonardo'ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Farkında mısınız bilmiyorum ama Leonardo eski günlerine geri dönüyor son zamandaki müthiş projeleriyle. Öyle seviniyorum ki anlatamam bunalım dönemini atlattı sonunda bu adam üzerinden. O kadar yetenekli ki. Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz.

Evet arkadaşım kesinlikle. Muhteşem bir aktör

Umarım bu sene akademi, Shutter Island'daki muhteşem oyunculuğunu görmezden gelmez ve Oscar'ı verir..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar.

Şu performansıyla Oscar'ı alamazsa çok yazık olur. Adam daha n'apsın yahu?

Helal olsun Leonardo'ya.

Bende çok beğeniyorum büyük oyuncu.

• Olay yeri zihniniz...

Christopher Nolan çeker de izlenmez mi
  • adam gibi film de yokki vizyonda şu film temmuz başında girse keşke vizyona
  • Film imax kameralarıyla çekilmiş. 3D olacaksa İstinyePark'a bu kez koşa koşa gideceğim ön satışlardan yararlanmak için. Avatar çok sorun olmuştu.
  • Film 3D değil.
  • 3D'ye gerek yok, Imaxte izleme imkanı olan o kalitede izlesin derim, gerçi sorunda çıkabiliyor Türkiyede.
  • IMAX ile 3D farklı şeyler mi? Ben aynı biliyordum sadece kullanılan teknoloji farklı sanıyordum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

IMAX ile 3D farklı şeyler mi? Ben aynı biliyordum sadece kullanılan teknoloji farklı sanıyordum :/

IMAX Filmler 70mm özel bir kamera ile çekilir.
    Standart bir film 35mm'dir
    Bunun yanında bir film aynı anda birkaç formatta çekilir.
    4K Digital Cinema kamerasıyla Digital olarak 4096×2160 , 35mm kamera ile ve IMAX 70mm kamera ile.
    IMAX'ın Çok yüksek çözünürlükte bir çekim kalitesi vardır, bu sebeple çok daha kaliteli bir görüntü sunar.

35MM çözünürlüğü DPI seviyesine göre; 1604x1038'den 5472x4400 çözünürlüğüne kadar gitmektedir.
    IMAX ise 7000 satır 10000x7000 gibidir.
    Zaten filmin bütün sahneler The Dark Knight'ta olduğu gibi IMAX'ta çekilmemiştir sanıyorum.
    Bazı sahneler çekilmiştir, 15-25dk'lık önemli bölümler gibi.

Film 148 dakikaymış.
    Gayet de uzun.
    Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 3 Temmuz 2010; 22:16:33 >

• Açıklama için teşekkür ederim. Sanırım Türkiye'ye IMAX versiyonu gelmeyebilirmiş.
  • bu filme kesin giderim 4 gözle bekliyorum artık
  • Bu sene Shutter Island'den sonra 2. büyük umudum. Bu film aşmış olacak, öyle hissediyorum. İlk tahminim tuttu, Shutter Island mükemmeldi. Bu belki daha da iyi bile olabilir. Merakla bekliyorum.
  • Shutter Island, Christopher Nolan'ın Memento'sundan sonra çok yavan gelmişti bana

Filmin 23 Temmuz gösterim tarihi son ve kesin mi şimdi? Yani ABD'den 1 hafta sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 4 Temmuz 2010; 17:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

Shutter Island, Christopher Nolan'ın Memento'sundan sonra çok yavan gelmişti bana

Filmin 23 Temmuz gösterim tarihi son ve kesin mi şimdi? Yani ABD'den 1 hafta sonra...

Türkiyede 30 Temmuzda girecek, kesin tarih.
  • Hadi ya... 2 hafta çok kötü oldu, son ana kadar aynı anda girebilir diye umut taşıyordum Şimdi heryerde haberleri çıkacak, konu az çok anlaşılcak falan, gösterime girdikten sonra 2 hafta bekleyip hiçbir yere bakmamak lazım filmle ilgili

Bir sürü dandik yabancı film tüm Dünya ile aynı anda gösterime girer Türkiye'de, en çok beklediğimiz film 2 hafta sonra... Gel de sinirlenme şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

Hadi ya... 2 hafta çok kötü oldu, son ana kadar aynı anda girebilir diye umut taşıyordum Şimdi heryerde haberleri çıkacak, konu az çok anlaşılcak falan, gösterime girdikten sonra 2 hafta bekleyip hiçbir yere bakmamak lazım filmle ilgili

Bir sürü dandik yabancı film tüm Dünya ile aynı anda gösterime girer Türkiye'de, en çok beklediğimiz film 2 hafta sonra... Gel de sinirlenme şimdi

Neyse 2 haftada iyi, eylül lafı geçiyordu bir ara düşün yani.

Medyada sinema haberlerinden uzak dur, yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Medyada sinema haberlerinden uzak dur, yeter

ve de bu başlıktan

Eylül olsa sinemada izlemezdim zaten, BRrip bekleyip ordan izlerdim herhal...
  •  Inception (2010)

Inception (2010)

New York'ta ki reklamları

• Neden geç giriyor bizde bilen var mı sebebini?
  • Blockbuster filmleri takvimde yaymışlar, tamamen duygusal.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.