Şimdi Ara

İnci mi Ekşi mi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
9.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İnci mi Ekşi mi
  • Ekşi Sözlük
  • ekşi
  • Hicbiri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına inciyle ekşi arasındaki ortak bir özelliği göster de nasıl karşılaştırılabiliyolarmış anlayak.

• ekşi hesabı verene r10 ve inci verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

soruya bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncinin nesi komik millet anca anasini sovsun milletin. Buna gülenlerle muhattap bile olmaam

• Ekşideki bazı bilgi amaçlı açılmış başlıklar işime yaramıyor değil ancak ekşicilerin kendini mizah seviyesinde ya da har türlü seviyede diğer insanlardan üstün zannetmeleri, ekşideki birçok kişinin mantıklı düşünme yeteneğinden yoksun olması nedeniyle ekşiyi de sevmiyorum.

İncisözlük denen oluşumdan nefret ediyorum.Komik değiller ancak küfür var hakaret var.Çoğu ilkokullu.Neredeyse tüm replikleri çalıntı... Gerçek donanım haberliler bilirler zaten durumları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

İncinin nesi komik millet anca anasini sovsun milletin. Buna gülenlerle muhattap bile olmaam

+1
  • inci bence internet samimi bir ortam değil,gülmek için giriyorum ama ekşi'de güncel konular olduğu için genel kültürünüz açısından iyi olabilir
  • inci.
  • İncinin %5 yetişkin %15 üniversiteli %50 ı liseli %30 i ortaokullu
  • inci alır
  • Belirli bir konuda insanların düşüncelerini öğrenmek için Ekşi,malum site premium hesapları almak için İnci.
  • NAH Sözlük Diyorum Konuyu Kapatıyorum
  • İncide küfür sevgi belirtir ekşide koyu tartışmalarda ciddi şekilde kullanılır.İnci samimi ekşi bunaltıcı şekilde resmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ---CaspeR---

İncide küfür sevgi belirtir ekşide koyu tartışmalarda ciddi şekilde kullanılır.İnci samimi ekşi bunaltıcı şekilde resmidir.

2012'den kalma konuya yazı yazanında incici(?) olması beni şaşırtmadı.

Hiçbir sözlüğe üye değilim ama birşey merak edince ilk ekşiye bakarım, inciyeyse sadece ordaki süper zeka veletlere bakarak ibret alıp halime şükretmek için 1-2 kere bakmışımdır.
  • Bazı arkadaşlar ekşide yazar olamamış.Onun hırsıyla yazarlara saldırmış.Sizi yazar yapmayan biz değil moderasyon.Sözlük kültürünü türkiyeye getiren ekşidir bir kere.

İnci ilk başlarda iyiydi kabul ama artık sadece parayı düşünen bir moderasyona sahip.Her nesil rahatsız bundan ama sesini çıkaranı sebepsiz uçuruyorlar.İnci zaten çoktan bitti.Şimdi inci diyenler de yüksek ihtimal bebişinci nesil sonrasıdır.Onları yazar saymıyor kimse zaten...

Her 2 sinde de yazarım ama son 5 aydır inciye bakmıyorum bile.Öyle soğuttu ki kendisini.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.