Şimdi Ara

İnci mi Ekşi mi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
9.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ---CaspeR---

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

İncide küfür sevgi belirtir ekşide koyu tartışmalarda ciddi şekilde kullanılır.İnci samimi ekşi bunaltıcı şekilde resmidir.

2012'den kalma konuya yazı yazanında incici(?) olması beni şaşırtmadı.

Hiçbir sözlüğe üye değilim ama birşey merak edince ilk ekşiye bakarım, inciyeyse sadece ordaki süper zeka veletlere bakarak ibret alıp halime şükretmek için 1-2 kere bakmışımdır.

Bide eksilemiş incici olması da şaşırtmamış lise 3 bin

Ben eksilememiştim seni, inanmassın belki diye şimdi eksiledim ben -2 oldun ergen velet seni.

• İnci diye bi kız arkadaşım vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci: küfürcü -18 kişiler

Ekşi: Entel gözükmek için anti a partli ve camel içen kişilerden oluşuyor.

En iyi uludağ sözlük.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İncide küfür sevgi belirtir ekşide koyu tartışmalarda ciddi şekilde kullanılır.İnci samimi ekşi bunaltıcı şekilde resmidir.

Hiçbir sözlüğe üye değilim ama birşey merak edince ilk ekşiye bakarım, inciyeyse sadece ordaki süper zeka veletlere bakarak ibret alıp halime şükretmek için 1-2 kere bakmışımdır.

Ben eksilememiştim seni, inanmassın belki diye şimdi eksiledim ben -2 oldun ergen velet seni.

Mesajını ben eksiledim genç kıvırmıyom bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajını ben eksiledim genç kıvırmıyom bak

Dünyaya gelmendeki amacı gerçekleştirdiğine göre defol git öl kıytıda biryerdede kurtuliyim senden, sülük gibi yapıştın yakama be, alıntılama daha.

• Hemen hemen tüm popüler sözlüklerde bulunmuş biri olarak fikrimi söyleyim.

İnci sözlük yokken babasayfa.com vardı, inci sözlüğün forum haliydi de diyebiliriz. İnci sözlükten sonra orası boşaldı, yok oldu. Orası daha samimiydi, sonra içine de ettiler. İnci'de bilgi amaçlı değil, tamamen vakit öldürme üzerine kurulu. Bazı capslerine, swflerine gülüyorum; ama genel olarak üslubunu sevmiyorum. Hele bir ara nefret ettiğim kelime olan panpa diye bir kelime çıkarmışlardı, ondan beri kendilerine uzağım.

Uludağ sözlük, genelde ekşide sıra bekleyen çaylakların sözlük kavramını öğrenmek için takıldıkları sözlük. Ekşi'de yazar olduktan sonra dönüp bakacaklarını sanmıyorum. Hala karma gibi kavramların üzerinde durması nedeniyle, kendini eksiletmeye çalışan troll leri mevcut. Herhangi bir bilgi araştırırken son olarak bakacağınız sözlüklerden. Ben burayı net şekilde sözlüğe giriş olarak görüyorum. Ha bir de facebook'a benzeyen arayüzünü de sevmemiştim.

İTÜ sözlük, bu sözlükte Uludağ'dan bir tık daha yukarıda, en azından bilgi olarak Uludağ'a göre daha dolu bir sözlük. Ekşi yerine tercih edenleri vardır; ama yine de ekşinin popülerliği altında ezilen bir sözlük. Genelde ekşide hakkında kötü yorumlar okuyan ünlülerin sevdiğini söylediği sözlük.

Ekşi'ye gelirsek, şu karma işinden uzaklaşarak troll konusunda büyük bir azalmaya gittiler. Genelde siyasi ak troll ler, hdp solcuları türüyor; ama onun dışında eskisi kadar troll yok. Arayüz olarak çizgisinden uzaklaşmadılar, hafif yenilikler getirdiler. İnci ile Uludağ bu konuda biraz bozdular. Bilgi olarak da gerçekten söven, sevmiyorum diyenler bile girip bakıyorlar ekşidekiler ne demiş diye. Ha ayrıca öyle 1-2 günde, 1 haftada yazar olunmadığı için de yazarlar, verilen üyeliklerin daha fazla kıymetini biliyorlar.

• inciciler bi *** gitsin sözlüklerine lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Ziyaret filan yapsak DHce manyak guzel olur.

burada böyle bi gruplanma olacagını sanmam yoksa ben varım
  • Uludağ>Ekşi>Cogito>İnci

Diğer sözlükler hakkında bir fikrim yok
  • İnci diye bşey kaldı mı ki? Ufak bi dönem modaydı artık bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.