Şimdi Ara

İnci sözlük mucxjzzz'nin yazdıklarına güvenilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yigido59

quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

konu beta kokuyor resmen ezükler sizi

Kullanıcı adı mesaj uyumu

Beta falan olduğumu düşünmüyorum hocam tek amacım kendi kişiliğimi geliştirmekti sadece eğer yanlış yapıyorsam uyarın hocam

şaka yaptım canım

kendi kişiliğini incide takılan bir şahsiyetten geliştiremezsin dostum bu dediğiniz kişiye baktım doğru söylediği bir kaç şey var onlarda artık bilinen şeyler mi desem ne desem bilemedim mesela kızlara vazgeçilmez olduğunu belli etmemek bu konuda haklı

dostum kızlar konusunda 1.70 boyum var ortalama üstü tipim var iyi kötü giyinmeyi bilirim ama tek bir şeye sahibim oda çenem bu zamana kadar yediğim ekmeklerin hepsi bu çene sayesinde oldu eğer 190 yunan tanrısı gibi bir erkek değilsen çeneye yatırım yap bunuda böyle şeyler okuyarak yapamazsın pratikle öğrenirsin

• oğlum şu alfa beta muhabbeti sıkmadı mi sizi ya.alfa beta diye forumlarda sozluklerde sizi yiyorlar.Güçlü olan baskındır bu kadar.bu güç fiziki olur para olur tip olur artık her neyse.adamda hem para hem tip vardır sadece tip olan kişiden baskındır.Hem bu baskın gelme olayı mekana göre değişir.adam dışarıda patrondan azar yer evde karısını azarlar mesela.Yani her yerde her durumda lider olacak sözüm geçecek diye bir durum yok böyle bir dünya yok.Adamın sizi böyle bir dünyaya inandirip yönlendirmesine izin vermeyin yoksa psikolojik sıkıntılar yaşarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

quote:

Boş işler.

Her şey tipe bakıyor.

Ben özellikle böyle konuları kesinlikle sallamasyon bir şekilde kenara atmam hocam.

Tecrübe konuşuyor burada. Bir işe yaramaz emin ol

Neyin tecrübesi hocam? Bana pek de tecrübe gibi gelmedi...

• quote:

quote:

quote:

konu beta kokuyor resmen ezükler sizi

Kullanıcı adı mesaj uyumu

Beta falan olduğumu düşünmüyorum hocam tek amacım kendi kişiliğimi geliştirmekti sadece eğer yanlış yapıyorsam uyarın hocam

şaka yaptım canım

kendi kişiliğini incide takılan bir şahsiyetten geliştiremezsin dostum bu dediğiniz kişiye baktım doğru söylediği bir kaç şey var onlarda artık bilinen şeyler mi desem ne desem bilemedim mesela kızlara vazgeçilmez olduğunu belli etmemek bu konuda haklı

dostum kızlar konusunda 1.70 boyum var ortalama üstü tipim var iyi kötü giyinmeyi bilirim ama tek bir şeye sahibim oda çenem bu zamana kadar yediğim ekmeklerin hepsi bu çene sayesinde oldu eğer 190 yunan tanrısı gibi bir erkek değilsen çeneye yatırım yap bunuda böyle şeyler okuyarak yapamazsın pratikle öğrenirsin

Verdiğiniz fikirler için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boş işler.

Her şey tipe bakıyor.

Ben özellikle böyle konuları kesinlikle sallamasyon bir şekilde kenara atmam hocam.

iyi kardeş git alfa olmaya çalış kızlara emir ver hepsi kölen olacak

az buçuk ingilizcesi olan adamlar redditten konu çalıyor.

• çok fazla yazı var genel olarak ne anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForALLDH

Alfa olunmaz, alfa doğulur.

Niye hocam? Bana kalırsa bal gibi de olunur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boş işler.

Her şey tipe bakıyor.

iyi kardeş git alfa olmaya çalış kızlara emir ver hepsi kölen olacak

az buçuk ingilizcesi olan adamlar redditten konu çalıyor.

20-25 tane koyardım bu smiley den ama mobilden giriyorum kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

çok fazla yazı var genel olarak ne anlatıyor

Sosyal ilişkiler hocam kızlardan da bahsetmiş ama yazdıkları midemi bulandırdı bir okuyun isterseniz.

• kirmizihap.org sitesinde düzenli şekilde toplanmış halleri mevcuttu diye hatırlıyorum.

Edit: Ha o ekşidekilerdi :D şimdi hatırladım . Neyse bunlar da kaliteli baya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 6 Eylül 2017; 23:5:15 >
  • biliyorum olm kızlardan bahsediyor başka neyden bahsedecek

şunlardan mı bahsediyor

kadınlar paraya gelir,evlilik öncesi ilişki zar diktirme falan mı

yoksa erkeklerin geçirdiği evrimle kızlar arasındaki ilişki mi (badi falan xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efikey

kirmizihap.org sitesinde düzenli şekilde toplanmış halleri mevcuttu diye hatırlıyorum.

Nasıl yani hocam biraz daha açar mısınız?

• quote:

quote:

kirmizihap.org sitesinde düzenli şekilde toplanmış halleri mevcuttu diye hatırlıyorum.

Ya bu tür konularda ekşideki bazı efsane paylaşımları adam siteye toplamış , 10 numara site olmuş . Bu incidekinden daha kaliteli gözüküyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ya bu tür konularda ekşideki bazı efsane paylaşımları adam siteye toplamış , 10 numara site olmuş . Bu incidekinden daha kaliteli gözüküyor.

Anladım hocam.

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Subreddit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 2 azgın mahalle kezbanıyla fantezi yaşamış kendini ilah sanmaya başlamış (özgüven tavan yapmış elemanda)he tecrube he... uslubundan zaten belli olabiliyor az çok(samimiyet diye ötmeyin).. ee tabi ergenliğe giren kardeşlerimiz atlamayacak da kim atlayacak ... hayattaki tek başarısı kızlar olan bu insanları rica ediyorum hayatın felsefesini çözmüş gibi sanıp bi sıfata sokmaya çalışmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaykırEzhel

ya 2 azgın mahalle kezbanıyla fantezi yaşamış kendini ilah sanmaya başlamış (özgüven tavan yapmış elemanda)he tecrube he... uslubundan zaten belli olabiliyor az çok(samimiyet diye ötmeyin).. ee tabi ergenliğe giren kardeşlerimiz atlamayacak da kim atlayacak ... hayattaki tek başarısı kızlar olan bu insanları rica ediyorum hayatın felsefesini çözmüş gibi sanıp bi sıfata sokmaya çalışmayın

Kesinlikle herkes casanova takılıyor fakat gerçekler belli dediğin gibi

• Özet?

• Incısozlukte gordugun, okudugun hıc bır seye ınanma. Mumkunse gırme bıle. Eskı ortamı yok, ortaokul ve lıse cagındakıler ıstıla ettı resmen. Bırı halasını, teyzesını, kuzenını, yegenını durtukluyor, bırı fotograf atmıs eve geldınız/sabah uyandınız karsınızda bu karı var naparsınız dıyor, sureklı troll baslıklar trend oluyor. Incı ruhu yok. Ben genelde bır seyler ogrenmek ıcın once google'da aratıyorum, sonra forumlara sonra da eksısozluge bakıyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 10 Eylül 2020; 19:0:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.