Şimdi Ara

İnci sözlük mucxjzzz'nin yazdıklarına güvenilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tcma da bu da boş şeyler vakit kaybı bence. netten tanıdığım bir çocuk liseye başlarken okuyucam herkes kölem olacak diyodu 4 sene hiçbir şey yapamadı en sonunda adam herkesi trollemiş galiba felan diyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

Boş işler.

Her şey tipe bakıyor.

dostum bunu yazdığına göre ya tipin var tüm kızlar sana hasta ya da tipinle beraber özgüvenin yok yakınındaki kızlar senden çirkinleriyle çıkıyor. neyse önemli olan şey "frame", redpill öğretisine bak derim
  • Şimdi bu kafa ile okusan hiçbir şey öğrenemezsin. Kızlar ile ilgili yazdıkları midesini bulandırmış a hahah.

Ulan kaç yaşındasın ki yazdıklarını anlamıyorsun adamın. Azcık tecrübesi olan kızlar hakkında yazdıklarını bilir.

@ne yapak yani simdi

İnci sözlük nickim. Benim o konuda birkaç yazım var. Çok geliştim çok.

Hayata bakış açın bir anda değişiyor.

• Okuyalim dedik , 8. sayfadan sonra sayfa yüklenmiyor, uye bulunamadi diyor adami da tarih ettiniz, ne guzel okuyorduk tuhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki cehenneme odun yetiştiriyor adam

Böyle hayvansı dürtülerle hareket edenlere prim vermeyin

Bıktırdı şu dh loserları yaw

• mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    İnci sözlük te oluyor bazen. Sadece Mucxjzzz'un yazdıklarını okumak için sağ üst köşede 'sahibi' tuşuna basıp sadece başlık sahibinin yazdıklarını okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Hahaha. Bir loser daha. Sizin adınıza üzülmüyorum artık. Bizim önümüzü açıyorsunuz.

loser mı

düşük iqlu fakir kimse ne diyorsun sen
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Kızlara bakış açın tip ve paradan ibaret. Ben fakir sen zengin olsan ne yazar...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Kızlara bakış açın tip ve paradan ibaret. Ben fakir sen zengin olsan ne yazar...

tiki kızlar suratına bakmaz fakirsen aradaki fark o
  • Konu sahibi artık heralde fikir sahibi olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin teriminle konuşuyorum, alfa olunmaz alda doğulur. 4.Murad'ın hayatını araştır,Atatürk'ün hayatını araştır. Alfa olmak demek her kadını kaldırabilmek yada herkesi dövebilmek demek değildir. Alfa'nında ezildiği zamanlar olur ama bu onu her zamankinden çok daha güçlü yapar. Alfa gibi bana göre basit kelimeleri kullananlar çok yol katedemiyor. Sana tavsiyem 4.Murad,Atatürk ikilisini araştırman ve kağıt kalem ile değerlendirme yapman. Takıldığın bir yer varsa sor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.