Şimdi Ara

incir.com referans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incirbilgi -- 27 Şubat 2015; 11:43:16 >

• pm alabilirim teşekkürler
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn_0707 -- 6 Nisan 2015; 10:36:36 >
  • http://incir-com-referans.blogspot.com.tr/p/incir-on-kayt-formu.html
    bu linkten incir.com referans kaydınızı alınız
  • Aman arkadaşlar sakın ola girmeyin bu işten kaçının. Bildiğiniz saadet zinciri. Maksat ürün satmak değil, maksat siteyi satmak. Ben yanılıp şaştım ve girmiş bulundum. Aşağıdaki sitede deneyimlerimi yazdım, girmeyi düşünen mutlaka okusun. Giren ve mağdur olan da deneyimlerini yazsın, insanlar bunların ne mal olduğunu görsün.

http://incirehayir.blogspot.com.tr/
  • şikayet varda yüzlerce şikayet oluşturulmuş. 3-5 lira para kazanacağım derken eşimi dostumu mağdur edip kalplerini kırmayalım.
  • girişte ödenen 1.000 tl dışında ilerleyen zamanlarda başka ücret ödeniyor mu ?
  • referans veya bilgi istiyen arkada?lar pm atsyn
  • siteyi biraz inceledim. aynı ürünler, aynı fiyatlar birbirinin aynı ve kopyası bir sürü web sitesi olacak.
  • 1 yıl önce kahve makinası aldım gittigidiyor.com dan makina bozuldu faturayı kaybettim yeni fatura istedim satıcı ürünü incir den temin ettiğini söyledi onlardan alabileceğimi söyledi. Aradım söyledim göndereceklermiş tam 7 arama yaptım her. Defasında göndriceğiz dediler tam 1 yıl pldu hala fatura yok. Bunların yaptığı işin özeti işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncir.com'a asla katılmayın.
  • incir.com referans olunur iletişim:egemenguclu@gmail.com
     incir.com referans incir.com referans incir.com referans

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

1 yıl önce kahve makinası aldım gittigidiyor.com dan makina bozuldu faturayı kaybettim yeni fatura istedim satıcı ürünü incir den temin ettiğini söyledi onlardan alabileceğimi söyledi. Aradım söyledim göndereceklermiş tam 7 arama yaptım her. Defasında göndriceğiz dediler tam 1 yıl pldu hala fatura yok. Bunların yaptığı işin özeti işte

Gondermisler eve birkac gun once faturayi

• PRDN P kullanıcısına yanıt
    incir denilen sistem ile insanlarımız resmen dolandırılıyor. size site kuruyorum deyip, aynı site için binlerce insandan para toplamak bile başlı başına dolandırıcılıktır. bırakın siteyi, alan adı dahi sizin olmuyor. alan adının kime ait olduğunu (whois) sorguladığınızda, onlara ait olduğunu görürsünüz.
    bu sahtekarlar sizi;
    kolay yoldan para kazanmak
    kendi işinin patronu olmak,
    hiçbir aracıya para ödemek zorunda kalmadan yüksek kârla satış yapmak vs.
    gibi masallarla kandırıp paranızı alır, sonra siz, paranızı kurtarabilmek için, eş, dost, arkadaş, yakın çevrenizde bulunan insanlarıda, kendi düştüğünüz tuzağa çekmek durumunda kalırsınız.
    eğer bunların tuzağına düştüyseniz, sakın ola çevrenizdeki insanlarında tuzağa düşmelerine sebep olmayın.
    burada, onları övenlere asla itibar etmeyin. kesinlikle onlardan nemalanan kişilerdir. az sayıda olmalarına rağmen, değişik değişik isimlerle, bir çok sitede onları övüp, mağdurları, beceriksizlikle, tembellikle, hatta zır cahillikle itham ederler. bu gibi dolandırıcıların hep böyle adamları olur.

• çamur atmıyorum, çamur atmak için bir nedenimde yok ama galiba sizin, övgüler yağdırmanız için sebebiniz var.
    konuyla ilgilide bir çok örnek gördüm, çevremdeki dar gelirli insanları nasıl söğüşlediklerine tanık oldum. internet zate onlarla ilgili şikayetlerle dolup taşıyor. birde, mağdurlara laf yetiştiren troller var.
    buradaki yazışmayı ve PRDN'nin yazımla hiç alakası olmayan cevabını(!) okurlarsa, ne demek istediğimi çok iyi anlarlar. sözümona, cevap diye yazdıklarının, benim yazdıklarımın cevabı olması mümkün değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 13 Mart 2016; 1:19:56 >
  • İncir'de amaç site satmaktır ürün altyapısı sıfır. Satılan ürünler günlerce kargoya girmez , kargoya giren ürün günlerce bekler ve daha nice sorunlar. Satıcı ürünü falan görmez ama mağdur olan yine satıcı olur. İncir'e Hayır
  • En başta şunu söyleyerek başlayayım ki, yorumuma önyargıyla bakılmasın.
    İncir A.Ş. babamın şirketi değil ! ! !

Ben de bu eTicaret modeline dahil oldum. Henüz 2 ay olmasına rağmen çevremdeki insanlara, başladığım gün kafamda tasarladığımın oldukça üstünde satış yapabiliyorum. Neden ?
    Çünkü
    Çevremdeki insanlar gidip adını sanını duymadığı abuk subuk internet satıcılarından almak yerine, tanıdığı, bildiği kişiden ihtiyaçlarını alıyor yani benden :)
    Elbette ki ben de kendi ihtiyaçlarımı ilk olarak kendi mağazamdan karşılamaya gayret ediyorum. Hem fiyatlar piyasanın bir tık altında hem de aldığım ürünün puantajı bana para olarak dönüyor.
    2 ay içinde ayrı ayrı 20-25 kişiye birbirinden çok farklı ürünler sattım (bebek arabası, protein tozu, 3 ayrı cep telefonu vs. vs.) ve sadece 1 kişinin ürünü firma tarafından sitede bahsedilen süreden daha fazla gecikti. Onun dışındakilerin tamamı, ya süresinde ya da süresinden önce geldi.
    Ayrıca çok küçük bir gayretle 11 adet alt bayii de yapmış durumdayım.
    Şimdi oturduğu yerden karalayanlara soruyorum ;
    Bunun sahtekarlık neresinde olabilir ?

Ha tabii, bu yazdıklarıma da bunu okuyan bir ton kişi inanmayacak, reklam yapıyorum diye önyargıyla bakacak.
    Yok merak etmeyin ,reklam yapmıyorum çünkü reklam yapacak olsam, mağazamın adını vs. yazar hatta üstüne de "gelin sizi de işe katayım" falan derim.
    Demiyorum çünkü bu iş modeline zaten birebir görüşerek, detaylıca anlatarak kattığım ve halen katabileceğim bir sürü kişi var.
    Müşteri potansiyeli olarakta zaten herkesin 10-15 sadık müşterisi olması yeterli ve ben bu kitleyi zaten çoktaaaan sağladım.
    Tek bir şey diyeceğim;
    AÇIN GÖZLERİNİZİ, BAKMAYIN ŞAŞI :)
    Ne demiş Einstein ?
    ÖnyargıIarı yok etmek, atom çekirdeğini parçaIamaktan daha zordur.

Onun için fazla bile yazdığımı düşünüyorum. Neticede isteyen inanır, istemeyen inanmaz. Ne diyeyim başka !
    Kalın sağlıcakla

• Sizde e-ticaret sitesi sahibi olmak istemez misiniz?
    Geleceğin sektörü olan e-ticarette artık bende var olmak istiyorum diyorsan...
    http://www.ucuzlukfestivali.com/is-firsati
  • Referans olabilirim :) pm atınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.