Şimdi Ara

incir.com referans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • incir referans İ kullanıcısına yanıt
    Tıklayınca blogger bloğu açılıyor kayıt yeri filan da yok ve incir değil inci yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incir patladı.
  • şirket geçtiğimiz günlerde iflasını açıkladı aslında güzel bir proje idi ve güzel bir amaçla güzel işler yapabilirdi gerekli kaynağa sahip olsalardı..
  • Gördünüzmü kimin haklı olduğunu?

Konuyla ilgili geçen yıl 2 - 3 yazı yazmıştım. Hemen konuya atlayıp beni, cahillikle ve kıskançlıkla suçlayıp, para kazanamayanların ise beceriksiz olduğunu iddia ederek saldırıya geçenler olmuştu. Başka forumlarda da öylelerini gördüm. Onlar, incir zincirinden nemalanan sahtekarlardı. Şimdi ne oldu? Piyasayı dolandırıp çekildiler. Kimbilir şimdi ne dolandırıcılıklar peşindedirler..
    İncir Savunucuları şimdi ne yapıyor?. Kim haklıymış, kim cahilmiş, kim dolandırıcıymış, kim kıskançmış? Yazıklar olsun onlara.
    Onlar gibi yakın zamanda Karios Planet denilen dolandırıcılar çıktı karşıma. Onlara para kaptıranlar da yandı.
    Böyleleri hep çıkıyor piyasaya. Saadet Zinciri Titan, Biznas, İncir, Karion, bunların tamamı hırsız ve dolandırıcıdır. İlk günlerinde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum.
    Kimleri dolandırıyorlar? Tama edenleri. Yani Dimyata pirince gidenler, evdeki bulgurundan oluyor. Böyle hırsız dolandırıcılara kaptıracak parayı, bankadan kredi çekerek temin edenleri bile biliyor, tanıyorum.
    Şunu unutmayın;
    Bedava peynir fare kapanınnda bulunur.

• HepSiBiRYaLaN kullanıcısına yanıt
    he he öyle diyorlardı. kamyonla para kaldırdılar saf insanların sırtından. incir.com dolandırıcılık çetesiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufdemir55

he he öyle diyorlardı. kamyonla para kaldırdılar saf insanların sırtından. incir.com dolandırıcılık çetesiydi.

incir ilk çıktığında dedim bu tamamen titan saaadet zinciri :)
    Ama sakalımız yok ki dinlensin

kairos'da millet 6-8 aydır paralarını alamıyor o da aynı şeyin laciverdi

get my ads te aynı şeyden)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.