Şimdi Ara

incorrect format reformat the player bi yardim!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dandik bi mp3 playerim var gayet güzel kullanıyordum fakat açılırken "incorrect format reformat the player" bi yazi çıkıyor vee daa açılmıyor kapanıyor ne yapmam gerekiyor bi yardimci olursanız çok sevinirim çünkü hiç kullanamıyorum

• Arkadaşım dandik dediğin Mp3 player'in markası modeli demi yok? Tam olarak bilgi verirsen konunun uzmanı arkadaslar yardımcı olacaklardır.
  • ya bunu bi arkımdan öle bedava almıştım ismi filan yazmıyor şu klasik sony 512 lik mp çalarlar gibi siyah üsütnde bitek pro2 yaziyor bide wma;mp3 digital music player zaten bende ismini cinsini bilmedigim için zor durumdayim tam olarak araştirma yapamıyorum benim mp3 playerda 512 pcden içindekileri açabiliyorum ama normal açmak istedigimde incorrect format,reformat the palyer yaziyor ve kapaniyor
  • Forumda ki Sathe Mp4 bölümünü oku.
  • iyide benim onunla sornla ilgili mi porblemim benim mp3 player açılıyor pc ye bagldigimda içini görebilioyorum fakat herhangi bi bilgi silerken tam silmiyor ve açılırkende o sorun baş gösteriyor ve kapanıyor tekrardan hem benimki o mp3 player degil şu ince uzun şekilde olanlardan
  • yok mu bi yardim edicek baba yaw
  • sorunu alet gayet çaık yazıyo

format atıcaksın alete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atamıyorum sonuna geliyor orda donuyor daa sonrada biçimlendirme sonlandirilamadi diyor fat32 ve fat de denedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.