arkadaşlar yazılımı değiştiricem ama sim i tanımıyo "incorrect sim... insert an unlocked and valid sim to..." yazıyor... sim kartta pin sorgulamayıda iptal ettim bu mesaj niyedir acaba???
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
kardeş iphone un aldığında içinden çıkan at&t kartı takıp dene birde (bendede aynı sorun olud kartı taktım sorun düzeldi)
sevgili arkadaşım malesef o kart yok bende ne yapmam gerek sence???
telefona taktığın kart da henhangi bir sim varmı turbo sim vb.?
abi bende jalibreak yapcaaım aynı hatayı veriyor pin sorma baktım başka telefonda kapalı zaten
hayır hatta gündüz yaptım işlemi bi problem olmadı şimdi tekrar yapınca böyle bi hata verdi
sim kartınızda pin kodunu kaldırın
Selam arkadaşlar, yeni başlık açmak istemedim o yüzden sorunumu buradan yazıyorum;
Aleti dock'a şarja koydum, sonra bi açtım, pin kodu istiyodu, girmedim, şarj olmaya devam etti o şekil, dolduktan sonra çıkardım, home tuşuna bastım ancak şimdi pin kodunu yazacak yerim yok :)
Sol üstte Locked Sim yazısı var yani.. Ne yapmam gerekir? Restart mı atmak lazım? Buarada Restart atmayı bilmiyorum :)
Bir numara yazıp arayın o zaman tekrar pin kodunu soracak
Valla onu da yaptım ama sormadı :)
Sonunda home+açma tuşuna 6-7 saniye kadar basılı tuttum makinayı kapattım sonra tekrar açtım ve sordu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme