Şimdi Ara

increases dodging rate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu increases dodging rate ne demek oluyo bazı beltlerde ve abyss wingte falan yazıyo

• vuruşlardan kaçmayla ilgili birşey sanırım
  • sadece unique takılarda yazarsa calışır "ıska gecirme şansını arttırır" asasların belası gibi biraz.
  • absyy wing deki calısmıo mu???
  • pekı bazıları aktıf degıl mı suan belıkı ko3 le calıstırırlar ben genede saklıyom
    ayrıca onların ne işe yaradıgını tam olarak bilende yok baksanıza yazılanlara
  • Bende +5 increases dodring rate by %25 war.

Arena da taktığım zaman karşımdakinin bana Spike - Sword Dancing yani herhangi bir skill vurduğunda işlemediğini gördüm...

Ama %25 yani 4 de 1 şans

Bir keresinde Talos beni ıskalamıştı. Yoksa tek atar
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anagram -- 25 Haziran 2006; 19:32:57 >
  • cogu arkads ne işe yaradıgını bilio ama kullanan fazla deildir.dodging rate= ıskalama oranı.mageler hariç dier karakterlerde işe yarıyo sanırım.bazen gorursunuz sag alt kutucukta
    xxxxx missed.spike atarsın skilli kullanıresın ama dmg veremessin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Downstream Line Rate
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wow da işe yarıyo ama ko da hala işe yaramıyo olabilir

çünkü %30 dodge rate gibi beltler vardı ve bu rate cok yüksek o yüzden iptal herhalde
  • bende kekuri belt var %30 rate. bir işe yaradığını düşünmüyorum 30 defans dan başka !
  • Benim bildiğim ıskalamayla ilgili değil.Yani oynadığım diğer oyunlardada vardı dodge diye bi şey.Ama bu şu işe yarıyodu.Mesela rakibin sana 1000-1500 arası vurabiliyosa dodgingin çok olunca 1000 e daha yakın vuruyodu.Ayrıca attack rate de bunun tam tersi oluyo.Ama bu ko da damı böyledir onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 26 Haziran 2006; 0:14:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.