Şimdi Ara

Incredible S- Desire HD htcmarket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ---açılmamış kutusunda--- ilk açan siz olacaksınız. unlock, unbranded, android market açık

desire hd: 1000 tl , sanal pazar üzerinden taksitle 1050 tl desire hd ler bitmiştir yakın zamanda yeniden gelecek.

incredible s: 1250 tl - bitti yeniden gelecek.

*teklifler, sorular pm ile.

-------------------Lütfen mesaj atmadan önce okuyun!------------------------------------

*takas yok

*daha düşük fiyatlardan isteyenlere garanti desteği sunmuyorum. teklif verirken bunu göz önünde bulundurun.

*mantıksız mesajlar cevaplanmayacaktır

*telefoncu değilim, sadece belirli htc modelleri getirebilirim ve sınırlı sayıda.

*kayıt konusunda yardımcı olamam, tanıdığım yok, başka yolu yok, vs.. halledemem.

*sadece istanbul çapa da elden teslim olur, ya da adresinize kargolanır. kapıda ödeme seçeneği vs yok.

*Tr de geçerli garantisi yok şimdilik. uluslararası garanti kapsamına girince Türkiye de faydalanabilirsiniz, şu an için bir bilgi yok.

*morelocale 2 programını telefonunuza market üzerinden yükleyerek kolayca Türkçe ye çevirebilirsiniz. ya da bazı modellerde Türkçe yüklü geliyor

***Almanya da ya da şurda burda bilmem kaç €uro, sende bana o fiyattan ver diyen arkadaşlar gidip dedikleri yerde o fiyattan istedikleri kadar alabilirler, uçaklar bedava gidip geliyor nasılsa... cihazın resmi satış fiyatı belli, şu an tr de euro nun fiyatı belli benim satış fiyatım bunlara göre normal ki bana olan maliyetinde bir düşüş oldu mu bunu satış fiyatına anında yansıtıyorum indirim yapıyorum zaten.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drQuark -- 22 Mart 2011; 21:59:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.