Şimdi Ara

Independence Day (1996) | Kurtuluş Günü | Roland Emmerich - Will Smith

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2 Temmuz’da dünyanın her yerindeki komünikasyon sistemleri, tuhaf bir atmosfer olayı sonucu bozuluverir. Hemen sonrasında silahlı kuvvetler tarafından, devasa nesnelerin dünyaya doğru yaklaşmakta olduğu açıklanır. İlk başta meteor olduğu düşünülen cisimlerin esrarengiz uzaylıların kumandasındaki dev uzay gemileri olduğu ortaya çıkar.
    Uzaylılarla her türlü iletişim denemesinin başarısız olmasının ardından, şimdi kablo teknisyenliği yapan eski bilimadamı David Levinson, uzaylıların bir günden daha kısa süre içerisinde dünyanın önemli noktalarına büyük bir saldırı gerçekleştireceğini farkeder.
    Temmuz’un 3’ünde, uzaylılar gerçekten de New York, Los Angeles ve Washington’a saldırı düzenlerler. Hayatta kalanlar konvoylar halinde Area 51 adındaki, hukümetin tuhaf test alanına doğru yola koyulurlar. Dedikodulara burası ordunun kendi başına ele geçirdiği bir uzay gemisini de barındırmaktadır. Hayatta kalanlar uzaylılarla savaşmak üzere bir plan yaparlar. 4 Temmuz tüm insanlığın kurtuluş için savaşacağı gün olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Ekim 2013; 18:30:18 >

• Eğer doğruysa çok geç kalınmış ne yazıkki. O roller karakterlere mükemmel oturmuştu fakat aradan 17 sene geçti. Uzaylı istilası konusu altında izlediğim en iyi filmdi. Roland Emmerich bu konuda uzman bi isim.
  • r.emmerich yönetmense oscar kazansın
  • çok güzel bir filmdi, izlemeyen varsa filmi kaçırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih13

çok güzel bir filmdi, izlemeyen varsa filmi kaçırmasın

• ilk sinemaya bu filmle baslamistim
    bu film hakkinda bir belgesel de var discovery channelde gostermisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaylıları bilgisayar virüsü ile yeniyorlar eset nod32leri olsaydı böyle olmazdı.

vasat bir film.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 senelik konuyu sövmek için hortlatmışsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bojji kullanıcısına yanıt

valla yeni izledim hocam keşke izlemeseydim.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    O kadar mı ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 27 senelik filmin 10 sene önce açılan konusu mu vardı be! Vay anasını. Neyse hâlen daha izlememiş olan varsa güzel filmdir. Yeni nesil ıskaladıysa yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında izlediğim için güzel gelmişti, şu anda izlesem doğal olarak vasatın biraz üstü derdim. Bilim kurgu olarak, Tom Cruise'un oynadığı War of Worlds daha güzel film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Şubat 2023; 20:19:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.