Şimdi Ara

Indesit bulaşık makinesi nasıldır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulaşık makinesi alacağız vede uygun fiyatlı olsun istiyoruz,

kısa yıkama modu olan 3programlılara baktık vede bosch profilo beko arçelik 650lira civarıydı.

derken avcılar confident alışveriş merkezinde 530lira peşin paraya 3programlı Indesit marka aşağıdaki bulaşık makinesini bulduk.

http://www.tekcarsi.com/index.php?p=show&pid=2599&k_id=340&kn=%DDNDES%DDT+GRUBU&ref=akakce&v=0.79.9

3yıl garantili olduğunu vede istenildiğinde 3yol daha ekstradan garanti alınabildiğini söylediler.

560liraya 10taksit de yapıyorlar, kurulum montaj ücretsizmiş.

Indesit - Ariston - Hotpoint aynı fabrikanın ürünüymüş vede İtalyan malıymış ama malzeme işçilik servis açısından sizce nasıldır?

Tavsiye edermisiniz?

• indesit-ariston markalı hiçbir ürünü maalesef bu kazığı yemiş biri olarak tavsiye edemeyeceğim, git altus al 4 programlı a sınıfı altus 500 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

indesit-ariston markalı hiçbir ürünü maalesef bu kazığı yemiş biri olarak tavsiye edemeyeceğim, git altus al 4 programlı a sınıfı altus 500 lira

altus tavsiye ediyorsunuz ama indesit tavsiye etmiyorsunuz? peki altus gerçekten iyimi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

indesit-ariston markalı hiçbir ürünü maalesef bu kazığı yemiş biri olarak tavsiye edemeyeceğim, git altus al 4 programlı a sınıfı altus 500 lira

altus tavsiye ediyorsunuz ama indesit tavsiye etmiyorsunuz? peki altus gerçekten iyimi ki?

530 lira vereceksen 3 programlı indesit alacağına 500 liraya 4 programlı altus al daha iyidir demek istedim yoksa Altus Arçeliğin en alt seviye makinaları zaten bu konuda Candoğan62 yeterli bilgiyi vermiş
  • PROFİLO BM 3002 diye bi modelde karar kıldım ama çok pahalı ucuza bulmaya çalışıyorum aslında pahalı da diil ama beni aşıyor
  • quote:

PROFİLO BM 3002 diye bi modelde karar kıldım ama çok pahalı ucuza bulmaya çalışıyorum aslında pahalı da diil ama beni aşıyor

Dostum Bende senin gibi bu işleri araştırmadan 6 sene önce fiyatıda ucuz diye Gittim ariston dolap aldım.
    Gel görki 3 defa tamir bir defa motor değişti o zamanlar bu forumu keşfetmemiştim çok pişmanım şimdi bir arıza daha versin (inşallah vermez) kesin değiştiricem sana tavsiyem Ariston-indesit uzak dur.
  • quote:

PROFİLO BM 3002 diye bi modelde karar kıldım ama çok pahalı ucuza bulmaya çalışıyorum aslında pahalı da diil ama beni aşıyor

tekno marketlerde indesit vs ile profiloyu karılaştırın farkı anlarsınız..ucuz birşey alıp problemlerle uğraşmak istemezsiniz sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konu açılalı baya bir zaman geçmiş. Şu an da bu indesit bulaşık makinalarında indirim var. Yukarıda arkadaşlar bu markayı tavsiye etmeme sebepleri nelerdir? Bu makinalarda ne gibi sorun yaşanıyor? Benim bildiğim kadarıyla italyanlar beyaz eşyada iyidir diye biliyorum. Bosch, siemens, miele, marka ürünler bu markanın iki hatta üç katı fiyata satılıyor. Yıllar önce italyan philco marka çamaşır makinasını aldım, İnanın 15 sene kullandım. Hiç bakım ve tamir görmedi. Yine forumda incelediğimde tavsiye edilen markalar hatalı kullanım nedeniyle iyi performans alamayan kullanıcılarla dolu. Bu markayı bende aldım kullanıyorum. Bir yakınım da kullanıyor. Hiç bir sorun yok. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albano

Arkadaşlar konu açılalı baya bir zaman geçmiş. Şu an da bu indesit bulaşık makinalarında indirim var. Yukarıda arkadaşlar bu markayı tavsiye etmeme sebepleri nelerdir? Bu makinalarda ne gibi sorun yaşanıyor? Benim bildiğim kadarıyla italyanlar beyaz eşyada iyidir diye biliyorum. Bosch, siemens, miele, marka ürünler bu markanın iki hatta üç katı fiyata satılıyor. Yıllar önce italyan philco marka çamaşır makinasını aldım, İnanın 15 sene kullandım. Hiç bakım ve tamir görmedi. Yine forumda incelediğimde tavsiye edilen markalar hatalı kullanım nedeniyle iyi performans alamayan kullanıcılarla dolu. Bu markayı bende aldım kullanıyorum. Bir yakınım da kullanıyor. Hiç bir sorun yok. Saygılar.

Alırsan sende Buradaki bir çok yorum yersiz ve taraflıymıs diyeceksin 1500Tl lik bir makinanın yaptıgını 500TL lik bir makinanında yaptıgını gorunce aklınla bin yasayacaksın :D iyi geceler.

• halam 7 senedır 5 kg 600 devır ındesıt kullanıyor.daha 1 kere bıle tornavıda degmedı.carrefourdan 399 tl yemı ne almıstı.makıneyıde hor kullanır kendısı.bu ıs sans ısı bırazda.
  • sonuç olarak uygun fiyatlı ındesit bulaşık makinesi alınabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

sonuç olarak uygun fiyatlı ındesit bulaşık makinesi alınabilirmi?

tabiki alınır

Benim gibi 1500 TL made in germany siemens alıp çöpe atacağına

400 TL lik makineyi çöpe at,

bizim servis, üretim hatalı garantili makineye zaten en az 400 TL servis alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey352

quote:

tabiki alınır

Aynen aslında bizde ankastre siemense geçen yıl 2.000 TL verdik.Nefret ettim.Hiç güzel yıkamıyor.Servis çağıracağım.Indesiti annem yazlık için düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey352

quote:

tabiki alınır

Yyazdıgın palavra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayim bizim indesit bulasik.makinasinda kapak altindaki conta parcalandi yenisini nerden buluruz bilen varmidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaqedi -- 17 Temmuz 2020; 17:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.