Şimdi Ara

indesit iwe 81282 çamaşır makinesi defaatle kilit açıp kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir sorun ya da buna yakın bir sorun yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim.

sorunun kilit mekanizmasından mı yoksa makinenin beyninden mi geldiğini tam manasıyla anlayamadım.

bana yüksek ihtimal beyin gibi geliyor :(

• Kilit mekanizması olabilir. Kilitlendi sinyalini ana karta göndermiyorsa anakart sürekli yeniden kilitlemeyi deniyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

umarım öyledir hocam kilit siparişi verdin deniyeceğim. sanırım anakartta problem olsa herhangi bir hata kodu alırdım.

• Dr. Jonathan Hemlock kullanıcısına yanıt

Hotpoint ariston indesit makineler kapak kilitlenmezse sürekli Çat Çat Çat kilitlemeyi dener diye hatırlıyorum. O yüzden öyle bir tahminim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce başımıza geldi. Kiliti değiştirdik düzeldi. Hotpoint ariston, indesit bu şekilde yapıyor ancak yine de umarım kartta sorun yoktur. Denemeden bilemeyiz.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

@Miyamoto Musashi

bugün yeni kilitle denedim yine aynı hata vardı malesef kilitle ilgili değilmiş :(

• youtube
    Merhabalar bu sorunu çözüp makineyi uzun süre kullandıktan sonra paylaştım son kısımda resim ve sesli anlatımda ekledim umarım bu şekilde sizde sorunu çözers...
    https://www.youtube.com/watch?v=DD5I2OuSZkM&t=163s

çözümü bu arkadaşın sistemiyle çözdüm. çok garip sorun gerçekten.

umarım benden sonra başına gelecek olanlara ışık olur sağlıcakla kalın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.