Bildirim
indesit iwe 81282 çamaşır makinesi defaatle kilit açıp kapatıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kilit mekanizması olabilir. Kilitlendi sinyalini ana karta göndermiyorsa anakart sürekli yeniden kilitlemeyi deniyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
umarım öyledir hocam kilit siparişi verdin deniyeceğim. sanırım anakartta problem olsa herhangi bir hata kodu alırdım.
-
Hotpoint ariston indesit makineler kapak kilitlenmezse sürekli Çat Çat Çat kilitlemeyi dener diye hatırlıyorum. O yüzden öyle bir tahminim oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce başımıza geldi. Kiliti değiştirdik düzeldi. Hotpoint ariston, indesit bu şekilde yapıyor ancak yine de umarım kartta sorun yoktur. Denemeden bilemeyiz.
-
@Miyamoto Musashi
bugün yeni kilitle denedim yine aynı hata vardı malesef kilitle ilgili değilmiş :(
-
youtubeMerhabalar bu sorunu çözüp makineyi uzun süre kullandıktan sonra paylaştım son kısımda resim ve sesli anlatımda ekledim umarım bu şekilde sizde sorunu çözers...https://www.youtube.com/watch?v=DD5I2OuSZkM&t=163s
çözümü bu arkadaşın sistemiyle çözdüm. çok garip sorun gerçekten.
umarım benden sonra başına gelecek olanlara ışık olur sağlıcakla kalın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- siyah çamaşırlar yıkandıktan sonra kokuyor
- beyaz eşya kurulum süresi
- bulaşık makinesi kaçak akım rölesini attırıyor
- electrolux çamaşır makinesi yorumları
- arçelik çamaşır makinesi yıkama işığı yanıp sönüyor
- en iyi çamaşır makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X