Merhaba arkadaşlar web sitemi flash olarak hazırladim fakat index.html yi iternet explorer veya firefox la açınca hazırladığım swf dosyasını göstermiyor. ama arkada müzik çalıyor bende ise siyah bir ekranda takılıyor. index htmlnin içeriği şöyle acaba bi yerde düzeltmem gereken bişey mi var benim farketmediğim yardımlarınız bekliyorum.
}; var attributes = { id: "flashcontent", name: "flashcontent" }; swfobject.embedSWF("main.swf", "flashcontent", "100%", "100%", "9.0.124", "expressInstall.swf", flashvars, params, attributes); swffit.fit("flashcontent",960,600); </script> <style type="text/css"> /*hide from ie on mac\*/ html { height: 100%; overflow: hidden } #flashcontent { width: 100%; height: 100%; } /* end hide */ body { height: 100%; margin: 0; padding: 0; background-color: #090909; } </style> </head>
<body> <div id="flashcontent"> <!--SEO--> <div id="noflash"> <p><strong>You need to upgrade your Flash Player</strong></p> <p>This is replaced by the Flash content.</p> <p>Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out <code>noscript</code> tags. Include a link to <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=61225226&url=index.html?detectflash=false" data-href="index.html?detectflash=false">bypass the detection</a> if you wish.</p>
pc de mı yapıyorsun yoksa ftp le yukleyıp mı yapıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
pcde yapıyorum ftp yi deneyemedim daha bi kaç kişiye sordum sanırım çalışırmış yükleyince, pc de bazen çalışmayabilir dediler bunun bi yolu varmıdır acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one
quote:
pcde yapıyorum ftp yi deneyemedim daha bi kaç kişiye sordum sanırım çalışırmış yükleyince, pc de bazen çalışmayabilir dediler bunun bi yolu varmıdır acaba ?
evet buyuk ıhtımalle ftp le yukleyınce duzelır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TRustNo_one
quote: