Şimdi Ara

_-_India Gunz_-_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesi India Gunza bekliorum. internationalda sürekli sorunlar çıkıor. fakat indiada öyle bi sorun yok

India Gunz

• walla ben pek bi sorun çıkığını görmedim o kadar level kasmışz nie gelelimki ama yeni başlayanlar gelebilirbelki
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_janissary

walla ben pek bi sorun çıkığını görmedim o kadar level kasmışz nie gelelimki ama yeni başlayanlar gelebilirbelki
    nasıl işey bu
    bildiğimiz gunz dan ne farkı var
    biraz anlatırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Diego_

nasıl işey bu
    bildiğimiz gunz dan ne farkı var
    biraz anlatırsan sevinirim

Alıntıları Göster
    agent error sorunu yoksa neden olmasın....

bu arada agent error olayı çözüldümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

agent error sorunu yoksa neden olmasın....

bu arada agent error olayı çözüldümü ?

Alıntıları Göster
    peki kardeş buna nasıl üye olunucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner1992

peki kardeş buna nasıl üye olunucak

Alıntıları Göster
    cocorech eğer sen üye olduysan bana da davetiye gönderebilirmisin lütfen

teşekkürler
  • quote:

cocorech eğer sen üye olduysan bana da davetiye gönderebilirmisin lütfen

teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben dun ilk defa international gunza girdim bi sorunla karsilasmadim.. herkeze iyi oyunlar...level 1 deyiz yolumuz uzun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

ben dun ilk defa international gunza girdim bi sorunla karsilasmadim.. herkeze iyi oyunlar...level 1 deyiz yolumuz uzun gibi

Alıntıları Göster
    Ben International Gunz u indirirken torrent sorunu ile karşılaşıorum. ama eğer agent error die bişey yok India da. vede davetiye gerekmior. şu aralar üyelik kapalı. ama çok kısa süre içinde açılacak. server betadan çıkınca hem sorunlar düzeltilecek hem de rahatlıkça oynayabileceksiniz. ama hack yapanları görürseniz. çok fazla hack yapılıor oynanmaz derseniz söyleyin size ister international ister india gunz un hacklerini yollarım ve nasıl yapıldığınıda gösteririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocorech -- 25 Nisan 2006; 9:31:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cocorech

Ben International Gunz u indirirken torrent sorunu ile karşılaşıorum. ama eğer agent error die bişey yok India da. vede davetiye gerekmior. şu aralar üyelik kapalı. ama çok kısa süre içinde açılacak. server betadan çıkınca hem sorunlar düzeltilecek hem de rahatlıkça oynayabileceksiniz. ama hack yapanları görürseniz. çok fazla hack yapılıor oynanmaz derseniz söyleyin size ister international ister india gunz un hacklerini yollarım ve nasıl yapıldığınıda gösteririm.

Alıntıları Göster
    bu arada internationalda serverlar gidior 3-4 gün gelmior. ama india da öyle bi sorun yok. daima açık. anca ne zaman kapanır. oda servera yeni patch gelirse. oda bi 30 dk filan sürüor. en fazla 1 saat.

• quote:

bu arada internationalda serverlar gidior 3-4 gün gelmior. ama india da öyle bi sorun yok. daima açık. anca ne zaman kapanır. oda servera yeni patch gelirse. oda bi 30 dk filan sürüor. en fazla 1 saat.

Alıntıları Göster
    yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

yardımlarınız için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    abicim bu sitedeki üyelik yeri açıldı herhalde ama pek bilmiyorum nasıl üye olunacak yardım edermisin
  • quote:

abicim bu sitedeki üyelik yeri açıldı herhalde ama pek bilmiyorum nasıl üye olunacak yardım edermisin

Alıntıları Göster
    registraitons closed dio

demekki daha beklicez lütfen hemen açında kurtuliym şu agent errordan ya experince : 0

bu arada yine download etmicez dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5001 -- 26 Mayıs 2006; 14:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert5001

registraitons closed dio

demekki daha beklicez lütfen hemen açında kurtuliym şu agent errordan ya experince : 0

bu arada yine download etmicez dimi

Alıntıları Göster
    India Gunz Betadan Çıkmıştır Fakat Üyelik Alımı Zorlaşabilir. Mail Atmanız Lazım. Adamlar Sizi Severse Kabul Eder Üyeliği

Register

• quote:

India Gunz Betadan Çıkmıştır Fakat Üyelik Alımı Zorlaşabilir. Mail Atmanız Lazım. Adamlar Sizi Severse Kabul Eder Üyeliği

Register

Alıntıları Göster
    account alımı açılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

Alıntıları Göster
    holley
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

Alıntıları Göster
    ohh sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3f377

ohh sonunda

Alıntıları Göster
    lvl leriniz kaç India gunz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMPATRIOT

lvl leriniz kaç India gunz da

Alıntıları Göster
    walla ben hiç başlamadım internationalda lvl 21 lik adamım var şimdi en baştan başlamak sıkıcı ve zor olur
  • quote:

walla ben hiç başlamadım internationalda lvl 21 lik adamım var şimdi en baştan başlamak sıkıcı ve zor olur

Alıntıları Göster
    ee bu siteyi açmıo öle beklio lütfen yardımm edin

• quote:

Orijinalden alıntı: baddogtr

ee bu siteyi açmıo öle beklio lütfen yardımm edin

Alıntıları Göster
    ha açtı ve ''GUNZ''dan farkı ne yine aynı mı???

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.