Şimdi Ara

_-_India Gunz_-_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gunz international asıl oyunun demo sudur
    oyunun full sürümü india gunz idir
    ama sanırım çok hile yapılıyor!
    bi ara başlarsam görüşlerimi yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Diego_ -- 23 Temmuz 2006; 23:38:12 >
  • ...başladım

bu nickle oyundayım clan varsa davetleri bekliyorum =) . Falla hile hurda bilmem ama ii oynayan adamlar var .
    Artık hilelimidir büyülümüdür kendi problemleri ...

acziVehen / lvl 12
  • aga nerden indircez
  • ben indirdim fakat pek beğenmedim onun yuzunden sildim oyunu internationalı oynuyorum.
  • ...beğenmedin ???

Hayırdır yaw ne fark var o kadar , yani beğenmeyecek kadar ??

Ben india da yım bişeyler kaçırıyosan o kadar önemli geçelim int .. e ?
  • download linkini verebilirmisiniz peki bende sayfada bir hata var heralde
  • Download yapılmıyor söliyim şimdilik yazıyı yazmışlar download diye tıklancak yer yok ya nası iş bu?
  • günlerdir india gunz da problem yaşıyoruz , sebebini anlayamıyoruz bilen varsa bi deyi versin hele .
    Launcher ı tıkladığımda start game yazısı çıkıyor lakin sayfayı yüklemiyor neyse diyorum start a basıyorum bu sefer oyun açılıyo ama server lar gözükmüyor neperhiz ne lahana turşusu bu diyorum ve günlerdir bekliyorum belki server yenileniyodur deyuuuuu ama hala bi ses yoq normal de bir server reset ne kadar zaman alırki ?
  • site yapım aşamasında olabilirmi ben int gunzu indirdim fileplanetten fakat update etmiyor hata veriyor bir müddet gorev yoneticisine yanıt vermiyor sonra update yaptıgınız server kapalıdır diyor ne yapıcam
  • ... sorun kesinleşti kardeşler ingunz için

http://gunzboards.levelupgames.co.in/index.php?act=announce&f=24&id=4
  • ... kimsenin sesi çıkmadığına göre herkes girdi bile demekki dün açılan yenilenmiş taze taze server ımıza uzun bekleyiş sona erdi duymayanlara duyrulur indiagunz açıkhat arkadaşlar...

iyi oyunlar ...
  • gunz india=nohack+no aggent error
  • Serverlar açıldıysa neden server listesinde hiç bişi gözükmüyor?
  • İndia gunz dan bahsediyorsun umarım .

Liste Clan ve Diğer olmak üzeri iki secim içeriyor zaten yanlış olmasın .

Eğer buraya kadar doğruysa en basit kuralları işlet , yeniden yükle update ini yapsın falan filan ...

casablanca diğer başlıkta ki yazını şimdi gördüm , o yüzden bu cümleyi ekliyorum . Bu sayfanın başında ki adres ten indir yani eski oyunu sonra bırak update etsin . India Gunz LeveL UP şirket desteği ... umarım eskisine ulaşabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aczivehen -- 2 Ağustos 2006; 19:15:19 >
  • http://www.gunzonline.co.in/game_client.htm
    adresindeki linkten(sendspace) indirdim.Dosya adı "GunzIndiaOpenBetaClient.exe".3 kere sildim tekrar yükledim ve update lerini yaptım.Vede başka bir sorunun cevabını buldum.Oyunu launcher dan açtığınızda bazen açılmıyor.Bunun nedeni xtrap in çok geç çalışması.Bunu engellemek istiyorsanız işinize yaramayan programları kapatarak belleğinizi boşaltın.
  • gitti gelmez bir server ımız var arkadaşlar . Bu ne iştir anlamdım günlerdin oyuna girdiğimde serverların ikiside gözükmüyo , ne clan server ne de diğeri ...

Kimseden de ses çıkmıyo burda ümit ediyorum ki tatilde ollduğunuz için sesiniz çıkmıyodur . Yoksa sadece ben mi oynaya mıyorum indiagunz server da ...

İki kelam edin yaw.
  • walla bende internationalda hata olmadı pek arada bi aggent yiyorm o kadar hem burayada 100 round geldi onun içn india ya geçmenin pek bi avantajı yok sanırım
  • int. benim korkulu rüyam , X4zoomadsl A serisi var bende maalesef feci problem çıkarıyo . Sen diyorsun ya agent eror vuruyo arada bi , bu modemle hep a.e. durumundasın herkesin kafalarda kırmızı daireler =)

prot setting desen hiç kar etmedi , bende henüz geçen ay bu forumlarda duydum india gunz ı bir ümitsizlike yükledim ama çalıştı .

Böylece indiagunz +1 durumundayım
  • beyler yardım edin yaaw bi gunz online yi ıoynıamadım hep direkten döndü
    busefer india cıkmıs onu ouynuam dedim bu sefer server list görünmüo
  • yaa bakın ben 1 yıldır gunz oynuyorum india gunzın normal gunzdan ne farkı var bana sölerseniz sevinirim gerçektende ama agent eror filan değil mesela değişik kıyafetler silahlar mapler olmasını istiyorum bilerler sölerse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.