Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
17
Favori
20.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4080'de DLDSR 5K açıp (5120x2880) FULL RT kapalı, Supreme seviyede ve DLSS Quality modunda 80 fps civarında alınabiliyor, RT ayarından 1 tanesini bile açtığım anda fps yerlerde sürünüyor, ciddi bir fark var. 4090 videolarına baktığım kadarıyla 18 GB Vram kullanımı var görünüyor. Görsellik güzel olsa da çözünürlüğü daha da artırmak benim için yeterli. RT olarak oyun temelde Ray Traced Global Illumination kullanıyor. Frame Gen'in de RT ayarlarına hiçbir etkisi yok belki birkaç yamayla çözebilirler durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 9 Aralık 2024; 14:18:25 >
  • venomtrk kullanıcısına yanıt

Düz 4080 mi ekran kartınız ?

• ylönen kullanıcısına yanıt

Aynen masaüstü 4080, Super değil. Anlaşılan Path Tracing teknolojisini sonuna kadar kullanmak için 4K çözünürlükte 16 GB VRam'den fazlasına ihtiyaç var. 2K çözünürlükte FULL RT açık 60 fps civarında oynanabiliyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 9 Aralık 2024; 14:42:49 >
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam memnunum bi turkce yama olsaydi ivir zivir dergi mektup icin iyi olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan Geforce Now aldığım için şuan şükrettim 😂

• 5600xt ekran kartı ile çalıştıramadığım oyunu rog ally cihaza yüklüyorum , bide burada deniyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şimdi gireceğim oyuna, klavye fare ile mi daha iyi olur gamepad ile mi?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Gamepad bence

• Path tracing ile beraber native TAA ile vedalaştık. Ancak buna sonuna kadar değdi. Vatikan görevini geçmiştim, ancak merak edip geri dönünce dedim ben bu bölümü oynamamışım. 😅

Bilmem katılır mısınız ama şu oyun 2-3 ay önce çıksa yüksek ihtimalle yılın oyunu seçilirdi diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4070 Ti ile Path Tracing açtığım gibi FPS ciddi düşüyor. 100FPS'den 25FPS'e falan düşüyor. DLSS falan da kurtarmıyor durumu.

Kartın VRAM'i 12GB. Path Tracing açmadan zaten 11383GB Vram kullanımı oluyor. Sanırım Path Tracing açtığımda da VRAM'den patlıyor.

Rahat rahat Path Tracing kullananların Vram'leri kaç GB acaba?

• Sistem toplamalarda kullanılacak yeni benchmark oyun olmuş arkadaşlar :)

oyun çok iyi, ancak dahili rt ile sistem ağlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 9 Aralık 2024; 19:45:33 >
  • Arkadaşlar eğer oyunda Mısır bölümüne ulaşan var ise save dosyasını atabilir mi? Hangi noktada olduğunuz önemli değil. Oyuna update yaptım. Save dosyam gitti.

Kod

Yığını:
    Save dosyası yolu Steam'dan oynayanlar için şu şekilde: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\[STEAM ID]\2677660 Korsan oynayanlar: C:\Kullanıcılar\Ortak\Ortak Belgeler\Steam\RUNE\2677660 Gamepass'dan oynayanlar: C:\Kullanıcılar\(kullanıcı adı)\AppData\Local\Packages\BethesdaSoftworks.ProjectRelic_3275kfvn8vcwc\SystemAppData\wgs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 9 Aralık 2024; 19:53:16 >
  • Benim anlaşmadığım dün dayanamadım torrentten denedim o versiyonda path of ray tracing yoktu. 4K full Ayarlarda kasmadan oynuyordum. Xbox Game Pass te oynamaya başladım. Path of ray tracingi açtığında Fps yerlerde. Maalesef oyun optimizasyon özürlü. 4070ti super 16 GB, ryzen 9700x işlemci kullanıyorum. Güncellem gelir muhtemelen. Oyun güzel olmuş bu arada. Hiç bu kadar beklemiyordum

• En az stalker2 kadar bağladı beni böyle oyunlar yılda bir anca çıkardı bu yıl fazla oldu.

• Oyunun başlardaki yerlerinde yerde bulunan nesnelerin ait olduğu ülkelerin yerine konulması isteniyor. Nesneler Suriye'ye ait görünüyor.

İlgili bölgelerde ki suriye haritalarının renkleri bugun kurulan yeni hükümetin bayrak renkleri değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum?

Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky33 -- 9 Aralık 2024; 20:40:25 >

• sagropa kullanıcısına yanıt

oyun optimizasyon özürlü değil aslında.

baya bi kurcaladım ayarları da en sıkıntılı ayar Path Tracing ayarı.

Path Tracing açtığında FPS çakılıyorsa Upscaling ayarını DLSS'den TAA ya çekip tekrar DLSS'e getirdiğimde FPS'in düzeldiğini fark ettim.

özellikle Path Tracing ayarında saçma bir Bug var. bazen bir kaç kere kapatıp açmak gerekiyor yada dediğim gibi açtıktan sonra DLSS ayarını tekrar TAA ya çekip DLSS e getirmek gerekebiliyor FPS'in toparlanması için.

Ayrıca 12GB VRAM olanlar Path Tracing'de Medium üzerine geçmesin kesinlikle. Medium üzeri 12GB VRAM'i aşıyor. Buda 7-8 fps görmeye sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Aralık 2024; 20:47:44 >
  • oky33 O kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Aralık 2024; 20:53:59 >

Hocam Frame Gen açık stutter yapıyor. Kapatınca düzeliyor frametime. DLSS versiyonlarını güncellemeyi denicem şimdi.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Frame Gen bende işlevsiz. açık - kapalı bir fark olmuyor.

Bende oluyor hocam 30-40 fps en azından. Ama stutter var. Şimdi bakıyorum

Edit

Aynı valla değişmedi

Ama dediğin gibi aç kapa aç kapa yapınca düzeldi Indiana Jones and the Great Circle | PC ANA KONU | (ÇIKTI) yav arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 9 Aralık 2024; 21:12:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.