Şimdi Ara

indiana Line BASSO 850 Aktif Subwoofer İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: charnel

Yanıtlar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Salon büyük ama şöyle bir durum var. Klasik salon sonuçta, L şeklinde değil ama buranın 3 te 1 i yemek masası bölümüne ayrılmış. Yani tamamı izleme alanı değil. Alakalı mıdır bilmiyorum ama bunu dikkate almamız gerekir mi?

Ön kulelerin arası yaklaşık 3m, arkaların ekrana mesafesi 6,5-7m falan. Kolonlarda Dali ikon6 mk2, yani mütevazi bir takım sayılır heralde. Bunları dikkate alsak yine Indiana Line 850 kesinlikle yetersiz mi kalacaktır? Ya da önce 1 tane alıp yetmezse 2. sini mi alsak? (Evet, çok bilgim yok bu konuda)

Kesin olumsuz görüş bildirirseniz, HI-DEF-MAN ın yazdığı seçeneklerden bir tanesini değerlendireyim.

Hi def men üstat i dinlemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• charnel kullanıcısına yanıt
    Keşke deneme şansınız olsa ne demek istediğimizi daha iyi anlardınız. Subwoofer gerçekten bir filmin izleme zevkini çok yukarılara taşır. Kaliteli bir sub ile eh idare eder bir sub arasında o kadar fark olur ki inanamazsınız. Bir sub alıp yetmezse diğerini eklediğinizde birkaç desibel arttırmanın dışında birçok da sorun elde edersiniz. Ayarlamasıçok zor bir ortam oluşur. Ben defalarca denedim eğer dedike bir sinema odanız yoksa hiç bulaşmayın derim.
    Alacaksanız önce Golden Ear a bakın.

• Ok o halde. Indiana Line defterini kapadım. Deneme şansım olmayacak malesef, Bursa dayım zaten. Kafaya bi model yatırıp, sipariş edip alıcam artık.

Uzattık biraz ama, Golden Ear da minimum Force Field 5 mi bakmak lazım, Force Field 4 te diğer yazdığınız seçeneklerden daha iyi bir alternatif olabilir mi?
    Forcefield 4 de seçenek olur ama odanın büyüklüğü ile baş ederken zorlanabilir. Keza subwooferdan çıkan bass frekanslar yayılırken odanın duvarlarını kullanarak daha da büyürler keza ön duvarda iki duvarın birleştiği köşeye koyabilecekseniz eğer forcefield 4 de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok malesef köşe olmayacak, baya açık yani yan tarafı Neyse, ana fikri yakaladık sayılır. Net bir bütçe belirlememiştim, Indiana Line 850 makul fiyatıyla baya iyi gelmişti ilk görüşte. Şimdi en az x3 oldu maliyet ama durum bunu gerektiriyor tecrübeye göre.

Teşekkürler HI-DEF-MAN hocam tavsiyelerin için. Biraz daha bakınırım muhtemelen seçeneklere ama söylediğin cihazı 1. sıraya koydum şu anda. 1-2 hafta içinde edinirim heralde.
    Odanın durumunu paylaşırsan daha iyi fikirler gelir.

• Goldenear forcefield 4'e en uygun haparlör ne olabilir sizce?

• joven kullanıcısına yanıt
    Değerli cevabın icin teşekkür ederim. Genelde ses sistemleri kısmından ses gelmiyor. Netflix geldikten sonra, ses sistemi merakım depreşti.

theraptorx kullanıcısına yanıt
    Zannedersem Forumda GoldenEar kullanan tek kişiyim
    Sub.olarak ForceField 4 sahibiyim gerçi komple set GoldenEar zaten.
    Subun şaşırtıcı bir performansı var özellikle görüntüsüne nazaran.Cihazı gördüğünüzde hafiften bir hayal kırıklığı olabilir ama sesini duyduğunuzda şaşıracağınıza eminim.Ben bu Suba sahip olana kadar çok daha alt segment Sub sahibiydim.Böyle birşey daha önce duymadığım için sadece forumda okuduklarımızdı işte üstadların şöyle derin bass böyle alt frekans falan yazdıkları,duymadığımız için bize hikaye gelirdi.Aynı olayı Müzikte Avr den Stereo Ampliye geçtiğimde de yaşadım.
    GoldenEar gerçekten iyi bir Sub beklentilerinizi karşılayacağını hatta sizi şaşırtacağını sanıyorum.Sub yapı olarak portsuzdur.Merak eden olursa özelden daha ayrıntılı konuşur foto falan atabilirim.Fiyat olarak ilk başta biraz pahalı gelebilir ama piyasada 2000TL civarına satılan Subları gördükten sonra buna bu paraların verilebileceği kanısındayım.En azından verilen paranın hakkını verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Zannedersem Forumda GoldenEar kullanan tek kişiyim
    Sub.olarak ForceField 4 sahibiyim gerçi komple set GoldenEar zaten.
    Subun şaşırtıcı bir performansı var özellikle görüntüsüne nazaran.Cihazı gördüğünüzde hafiften bir hayal kırıklığı olabilir ama sesini duyduğunuzda şaşıracağınıza eminim.Ben bu Suba sahip olana kadar çok daha alt segment Sub sahibiydim.Böyle birşey daha önce duymadığım için sadece forumda okuduklarımızdı işte üstadların şöyle derin bass böyle alt frekans falan yazdıkları,duymadığımız için bize hikaye gelirdi.Aynı olayı Müzikte Avr den Stereo Ampliye geçtiğimde de yaşadım.
    GoldenEar gerçekten iyi bir Sub beklentilerinizi karşılayacağını hatta sizi şaşırtacağını sanıyorum.Sub yapı olarak portsuzdur.Merak eden olursa özelden daha ayrıntılı konuşur foto falan atabilirim.Fiyat olarak ilk başta biraz pahalı gelebilir ama piyasada 2000TL civarına satılan Subları gördükten sonra buna bu paraların verilebileceği kanısındayım.En azından verilen paranın hakkını verir.

Cevap için teşekkür ederim. Fiyat olarak 3000 TL civarı gözüküyor. Komple bir set ne kadara mal olur acaba?

• theraptorx kullanıcısına yanıt
    Benim imzamdaki GoldenEar 5.1 takım yaklaşık olarak 20-21 Bin TL.tutuyor şuanki liste fiyatı.Tabiki liste fiyatı üzerinden sizin pazarlık gücünüze göre biraz iskonto oluyor %10-20 arası..

• quote:

Benim imzamdaki GoldenEar 5.1 takım yaklaşık olarak 20-21 Bin TL.tutuyor şuanki liste fiyatı.Tabiki liste fiyatı üzerinden sizin pazarlık gücünüze göre biraz iskonto oluyor %10-20 arası..

16000 liraya alsa on numara sistem olur

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    %30 civarlarına gelir biraz zor bir rakam 16Bin.Zira sadece Frontun listesi 12Bin.Ama işin içine canlı para girerse nakit belki o zaman işler değişebilir.Malum piyasada nakit sıkıntısı var.

• Front - triton 7
    Center - Supercenter X
    Rear-Supersat 3
    Atmos tavan - Supersat 3 x 2 çift
    Sub- Forcefield 5

Bunun sıfırı 17-18.000 tl yapıyor . Pazarlıkla süper sistem olur....

• Kiminle pazarlık yapacağız. Kim getiriyor acaba?

• quote:

%30 civarlarına gelir biraz zor bir rakam 16Bin.Zira sadece Frontun listesi 12Bin.Ama işin içine canlı para girerse nakit belki o zaman işler değişebilir.Malum piyasada nakit sıkıntısı var.

YuZde 24 yapar bu piyasada yüzde 20 yapmayan esnaf Yok

Tabi sen aldın keyfin yerinde

• Ev hoparlör çöplüğüne döndü. Kalıcı olarak kurtulmak istiyorum artık. Bir yardımcı olun arkadaşlar. Duacınız olurum

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt

Keşke herkes gönlünde yatan iyi güzel cihazları alabilse.Allah nasip etti bizede işte Marantz la Sistem daha bir kendine geldi zaten,Stereo yönünde.Hop.lar güç istemiyor gibi duruyor ama Marantzı bağlayınca işler değişti dahada sevdim Hop.ları sizler gibi kulağımız olmasada dahada bir hoşuma gitti..

• theraptorx kullanıcısına yanıt
    GoldenEar ları Forum Audio getiriyor
    Benimkiler Forum Audio çıkışlı..

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Aon lar Surround için mekanda benim gibi çok büyük değilse gerçekten biraz lüks kaçıyor,zaten neredeyse Dali İkon 6 parası kadarlar.Önlere taktığımdada Stereo performansları hiçte fena sayılmaz Aon ların.Süper sat 3 ler daha bir iyi olabilir Surround olarak hemde daha hesaplı olur zaten duvar aparatlı onlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.