Şimdi Ara

İndigo Kitap m ? İş Bankası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modern Dünya klasikleri için hangi yayınevini önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyleqend35 -- 17 Aralık 2017; 15:43:21 >

• İş bankası
  • Tabi ki iş bankası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankası. Ondan şaşma hocam.
  • İş Bankası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsey sorucaktim klasikleri okumaya basladim da mesela ALEXANDRE DUMAS-Monte Kristo Kontu almayi dusunuyorum herhangi bir sitede arasitiriyorum biri 500 sayfa biri 750 sayfa biri 300 sayfa bunlarin farki nedir tam olarak bazilari daha kisaltilmis bazilari cok daha detayci mi bu sadece bu kitap icin degil cogu kitapda arastirma yaptigimda hep daha uzunu daha kisasi oluyor mesela 500 sayfaligi degil de 250 sayfaligini alsam ne farkliliklae yasarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo7

Birsey sorucaktim klasikleri okumaya basladim da mesela ALEXANDRE DUMAS-Monte Kristo Kontu almayi dusunuyorum herhangi bir sitede arasitiriyorum biri 500 sayfa biri 750 sayfa biri 300 sayfa bunlarin farki nedir tam olarak bazilari daha kisaltilmis bazilari cok daha detayci mi bu sadece bu kitap icin degil cogu kitapda arastirma yaptigimda hep daha uzunu daha kisasi oluyor mesela 500 sayfaligi degil de 250 sayfaligini alsam ne farkliliklae yasarim

Bazıları kısaltılmış versiyon olur, bazıları tam çeviri olur hocam. Mesela Monte Kristo Kontu için ben İthaki'yi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabin icin tesekkur ederim kitaplari sayfasina gore degerendirmek cok yanlis oldugunu biliyorum ama ithaki yayininin kitabi 1000 uzeri sayfa kitap okumayi seviyorum ama daha yeni yeni sık okumaya basladim ve bazen malesef okurken zoraniyorum.Okumaktan kastim bazen okuyorum ama aklimda birsey kalmiyor.Soyle diyim Goethenin Genc wherterin acilari kitabini aldim ve normalde cok cabuk sıkılırım 1 gunde 150 sayfa okudum ondan sonra saatleri ayarama enstitusune gectim tabii ki cok farkli kitaplar ama onu 2-3 hafta oldu 70-80 sayfa okuyabildim cok uzattim biliyorum ama simdi ithaki yayinlarininkini alsam sayfa sayisi olarak da dilin agirligi olarak da okuyamadan birakirmiyim kitabi onu bilmiyorjm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A067BF0A -- 19 Aralık 2017; 20:7:10 >
  • Bunu bende merak ediyorum.Elimde sefillerin 250 sayfa civarı olan değişik bir yayının kitabı var ama internette iş bankası yayınlarına baktığımda 2 cilt yaklaşık 1700 sayfa olan kitaplar var.Hangisini okumak daha iyi olur çok merak ediyorum.Şu kısaltılmış olanlar çok fazla anlaşılmaz olurlar diye düşünüyorum sadece.
  • Monte Cristo'nun bende ithaki yayını var ve 250 sayfadan fazla okuyamadım. Çok sıkıldım olaylar karıştı, puntolar çok küçük, kitap akıcılığı sonradan epey düştü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.