Şimdi Ara

Indigoblue'nun ev sinema sistemi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
9
Favori
18.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Eksik olmayın umarım düzelecek. Ben 48 saati maalesef geçirdim. Kortizon acilen başlandı zaten. Şimdi hiperbarik oksijen için yarın hastaneye gidecem. Hayırlısı bakalım
    İşin komik tarafı bir kablo olsun sigorta olsun lamba olsun ufak tınıların bile peşinde koşarken en berbat kablonun çaldığı o sesi bile özlemek oldu maalesef
    Herkese tekrardan teşekkür ederim
    Allah hepimize önce sağlık ve mutluluk versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecanica kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. İki sene önce babam da aynı rahatsızlığı geçirdi. Onun tek kulakta vardı kortizonla kalındı hiperbarik tedavi yapılmadı. Bir hafta yüksek sese maruz kalmaması için evden çıkma yasağı verdi doktor. Cep telefonunu kullandırmadık, tv'yi kapattık. İki hafta sonunda %80 geri dönmüştü duyu. Tamamen geri gelmesi bünyeye göre değişiyormuş ama genelde en geç 6 ay içinde normale yakın haline dönüyormuş. Bir sene sonra kontrole gittiğinde sadece%4'lük bir kayıp vardı.
    Umarım siz de en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
    Bir de dikkatli olun sıkıntı kulakta olduğu için denge kayıplarına neden oluyor zaman zaman doğada tek kalmamaya çalışın üstat.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi dilekleriniz için
    Bana da çarşambadan beri kortizon ve damar genişletici uygulanıyor. Tek taraflı. Oksijen için yarın ki testlere girecem ve iyileşme durumuna göre değerlendirecekler oksijen olayını. Bakalım artık bekliyoruz iyi olsun diye
    Sevgiler

Sevgiler bizden,
    Canınızı sıkmayın, moralinizi bozmayın eminim en kısa zamanda tam performans aramızda olacaksınız.
    Belki Anadolu yakası buluşmasına bile yetişirsiniz.
    @Mecanica çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim ... Moralini asla bozma ve moralini yüksek tutacak diğer hobilere iştirak etmen de tedavi sürecini kısaltacaktır. Tez zaman da müziğe kaldığın yerden devam edersin inşallah. Tüm dostların sağlık ve mutluluk hep yanında olsun ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

başlığa ''ses sistemim'' yazmak yerine niye kendinen başka biri gibi bahsettin ?

kişilik bozuklgu var bende kendimden 3. şahış olarak bahsetmek hoşuma gidiyor.

hay allahım ya....

gece gece çok güldüm. Allah iyiliğinizi versin :)

sehpa da çok şık olmuş. hop.ler de epey ihtişamlı. sağlıklı günlerde kullanın.

teşekkürler

Dostum çok geçmiş olsun . Umarım biran önce sağlığına kavuşursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun..

• Geçmiş olsun Sn. @Mecanica Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Eksik olmayın umarım düzelecek. Ben 48 saati maalesef geçirdim. Kortizon acilen başlandı zaten. Şimdi hiperbarik oksijen için yarın hastaneye gidecem. Hayırlısı bakalım
    İşin komik tarafı bir kablo olsun sigorta olsun lamba olsun ufak tınıların bile peşinde koşarken en berbat kablonun çaldığı o sesi bile özlemek oldu maalesef
    Herkese tekrardan teşekkür ederim
    Allah hepimize önce sağlık ve mutluluk versin

Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

• Rabbim şifa versin.
  • Sn.Mecanica ;

Tez vakitte eskisinden çok daha sağlıklı olmanızı yürekten dilerim.Saglikla ilgili ben de vaktinde sıkıntilar yaşadığım için, saglik problemi olduğunda, herseyin bir anda önemini kaybettiğini iyi bilirim. Dolayısıyla, yine başka bir hobinize sarildiginiz için sizi tebrik ederim.Bu bakış acinizla çok daha iyi olacaginizdan zerre kadar kuşkum yok.Dualarimiz sizinle, iyi haberlerinizi bekliyoruz

• Affan A kullanıcısına yanıt
    Hepinizin iyi dilekleri ile inanın bir başka mutlu oldum. Ne de olsa insan hastayken bir başka duygusal oluyor
    Hastaneye yatırarak tedaviye başladılar. Bakalım belki böylesi daha iyi olacaktır
    Bu arada serumları öğlen çıkardıkları bir ara izin aldım gittim fotoğraf makinasını hallettim yarın inşallah gelecek yine kaçar teslim alırım bir ara
    Sevgiyle ve sağlıkla kalın

Geçmişler olsun umarım kısa zamanda üstesinden gelirsiniz.
    hocam cok geçmiş olsun. ALLAH kimseyi boyle dertler ile sinamasin

Geçmiş olsun Mecanica@ Allah acil şifalar versin...
  • Geçmiş olsun.
  • daha once DJI Phantom isimli quadcopterden aldıgımdan bahsetmistim
    haftasonu biraz çekim yaptım ve derlediğim ufak bir video aşağıda

• indigo_blue kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

Sehpa çok güzel,iyi düşünülmüş güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.