Şimdi Ara

Indigoblue'nun ev sinema sistemi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
9
Favori
18.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: indigo_blue

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Sehpan hayırlı olsun Cihan,RC64 de tabii,bayağı heybetli duruyor ,dinleyemedik şu klipschleri bir,anadolu tarafı tırt çıktı :)

sahi DSLR ne aldın benimde gündemimde şu aralar.

Serdar abi benim size dinleti için sözüm vardı ama son 6 aylık maratonumu anlatsam haftasonu yetmez...

daha önceden canon dslr kullandıgım ve lenslerim çok olduğu için yine canona yönlendim ve önceliğim biraz daha videoya kaydığı için 70D aldım. 70D şu an dünyada videoda auto focus yapan tek dslr olduğu için video çekimlerinde işime yarayacak.resim kalitesi beklendiği gibi 7D nin biraz altında ama yeni nesil işlemci, yüksek FPS, kullandığı yeni teknolojiler ile tercihim oldu

Abi Sony a77 ile bu makine arasında sence ne fark var Sony mi daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sinan abiyle dun konustuk en kısa surede bir etkinlik duzenlemeye calısacagız. agır ithamlar gelmis anadolu yakası grubu hakkında :))))
  • hiiiç üzerime alınmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Cihan hayirli olsun gule gule kullan.

Anadolu yakasinda is yok.

Hep laf var icraat sifir. Umarim bu sizi gaza getirir.

ali abi arada gormemisim, teşekkürler iyi dileklerin için
  • Taş atan elleriniz dert görmesin mesajı aldık
  • Atilan taşları toplasak bir asr yada accu.450 etmiyor biz napalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertaçS kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra singapurdan accu fiyatları paylaşıp accu sahiplerinin sinirlerini bozarım bende :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Sehpan hayırlı olsun Cihan,RC64 de tabii,bayağı heybetli duruyor ,dinleyemedik şu klipschleri bir,anadolu tarafı tırt çıktı :)

sahi DSLR ne aldın benimde gündemimde şu aralar.

Serdar abi benim size dinleti için sözüm vardı ama son 6 aylık maratonumu anlatsam haftasonu yetmez...

daha önceden canon dslr kullandıgım ve lenslerim çok olduğu için yine canona yönlendim ve önceliğim biraz daha videoya kaydığı için 70D aldım. 70D şu an dünyada videoda auto focus yapan tek dslr olduğu için video çekimlerinde işime yarayacak.resim kalitesi beklendiği gibi 7D nin biraz altında ama yeni nesil işlemci, yüksek FPS, kullandığı yeni teknolojiler ile tercihim oldu

Abi Sony a77 ile bu makine arasında sence ne fark var Sony mi daha iyi

abi sonyi DSLR dan kimse saymaz oncelikle onu soyleyeyim.

sony teknik olarak daha iyi ama realitede bir nikon veya canon etmez.

dusuk ışık performansı kotudur, a77 lerde hep focuslamanın yavas oldugu soylenir ki bence cok onemli bir konu. diger konu ise lens secenekleri. canon ve nikona lens ureten cok uretici var tamron, sigma, tokina gibi ama sonyde sadece sonye razısın.

2. elde çok değer kaybeder

dusunsene bir tane sony slr kullanan pro fotocu varmı? yok gibi birsey.

kuşçu cevdet abimizin dediği gibi "lezzetli çipetpet değil, amatörü eğlendirir" :)

• Ben de eski bir Canon cu olarak Eos70D siparişimi geçtim, 18-135 STM ile.
    Bu kararda yaşadığım bazı sağlık sorunları etken oldu. Geçen hafta ani işitme kaybı denen bir olay yaşadım. Eğer bir daha müzik dinlemek istiyorsam bu ara bolca stres den uzak doğa içinde bulunarak tedavime devam etmem gerekiyor yoksa kulağı kurtaramayacağız.
    O yüzden bir başka hobim olan fotoğrafçılık ile sürekli doğada olmak adına bir süreliğine foto bölümüne adapte oluyorum.....
  • Geçmiş olsun, hızlıca sağlığına kavuşmanı dilerim.
  • Mecanica kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun.
    geçmiş olsun,bu hobide başa gelecek en kötü şey :( bir yakınım olmuştu kortizon tedavisinin yanında hiberbarik oksijen tedaviside aldı günde 2 saat den 20 seans. Duyma normale dönmüştü. (ama ilk 48 saat de girmek önemliymiş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Ben de eski bir Canon cu olarak Eos70D siparişimi geçtim, 18-135 STM ile.
    Bu kararda yaşadığım bazı sağlık sorunları etken oldu. Geçen hafta ani işitme kaybı denen bir olay yaşadım. Eğer bir daha müzik dinlemek istiyorsam bu ara bolca stres den uzak doğa içinde bulunarak tedavime devam etmem gerekiyor yoksa kulağı kurtaramayacağız.
    O yüzden bir başka hobim olan fotoğrafçılık ile sürekli doğada olmak adına bir süreliğine foto bölümüne adapte oluyorum.....

mecanica cok gecmis olsun insallah kısa surede saglıgına donersin.

ufak bi canon70d klubumu kursak yahu :)
  • Mecanica gecmis olsun.

• Mecanica geçmiş olsun, kısa sürede sağlığına kavuşmanı ve hem foruma sağlıkla dönmeni hem de sistemini sağlıkla keyifle dinlemeni temenni ederim.

ali damardan girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 2 Haziran 2014; 17:42:08 >
  • Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. her ne kadar stress den uzak kalınılır lakin doğa içerisinde bu biraz daha kolay oluyor kendi adıma konuşursam memlekete gidince biraz daha az dert ediyorum bazı şeyleri burda böyle bir ortamda olayım sağlığım yerinde olsun gerisi boş diyorum. Tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Ben de eski bir Canon cu olarak Eos70D siparişimi geçtim, 18-135 STM ile.

Allah acil şifalar versin hocam....

Sayın @mecanica geçmiş olsun, Allah şifalar versin hocam.

Çok geçmiş olsun ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

başlığa ''ses sistemim'' yazmak yerine niye kendinen başka biri gibi bahsettin ?

kişilik bozuklgu var bende kendimden 3. şahış olarak bahsetmek hoşuma gidiyor.

hay allahım ya....

gece gece çok güldüm. Allah iyiliğinizi versin :)

sehpa da çok şık olmuş. hop.ler de epey ihtişamlı. sağlıklı günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.