Şimdi Ara

İndila derniere Danse Türkiyede en çok tıklanan fransız parçası..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zaz dan sonra türkiyede internete en çok sinlenen fransız parça........türkiyede en beğenilen fransız şarkıcı İndila derniere danse parçasıyla en çok tıklanan internete şarkıcı oldu.....şarkı acıklı öyküsüyle ve acıklı klibiyle de en çok takip edilen şarkı ve klip oldu.......fransız şarkıcı avrupada 55 milyon tıklama Türkiyede ise 3.5 milyon tıklanmayla rekora ulaştı.......zaz dan sonra en çok takip edilen fransız şarkıcı oldu...indila.....önümüzdeki dönemde bütün türkiydeki müzik kanalarda yayınlayacak....bazılarında yayınlanıyor......

• Bence İndila , Zaz'dan daha iyi. Albümünü her gün dinliyorum. Albümde boş şarkı yok. Ayrıca Derniere Danse en çok dinlenen şarkı olsa da bence albümde daha güzel şarkılar var. Mesela Comme Un Bateau
  • zaz ile kıyaslama yapılamaz , zaz çok çok farklı
    indila da listelerim arasında
  • o kadar girtlaktan soyluyo ki geçen dreamde mi ne gördüm dedim bu arap gaci iyi sıyrılmis deyip tuhafıma gitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena değil ama Alizee parçaları çok daha güzel
  • http://forum.donanimhaber.com/m_87954476/tm.htm INDILA Fan kulübümüze bekleriz
  • Indila Zaz ı ezer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Fena değil ama Alizee parçaları çok daha güzel

Alizee'nin kendiside güzel gerçi indilada güzel ama alizee farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 9 Nisan 2014; 17:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Fena değil ama Alizee parçaları çok daha güzel

Alizee'nin kendiside güzel gerçi indilada güzel ama alizee farklı

+1 En son katıldığı dans yarışmasında fena hareketleri var Bulamazsan pm salla

• Yaşı daha 29 muş ben daha büyük sanıyordum ama çok tatlı
  • quote:

Yaşı daha 29 muş ben daha büyük sanıyordum ama çok tatlı

Bende tam tersi 16-17 falan sanıyordum Şok oldum yaşını öğrenince Ama son yarışmada cidden fena.Vücudu doruk noktada

• quote:

quote:

Bende tam tersi 16-17 falan sanıyordum Şok oldum yaşını öğrenince Ama son yarışmada cidden fena.Vücudu doruk noktada

Ben kendimi bildim bileli var bu kadın 16 yaşında albüm çıkarmış

• quote:

quote:

quote:

Fransız şarkılarını sevmemin tek nedeni.Evliydi galiba ama en son dans yarışmasındaki adamla baya bi yüz göz olmuş.Boşanmış olabilir veya o adam kocası olabilir.Hepsi bi kenara o adamdan iş çıkmaz O yüzden şuanda boş sayılır Fransa'ya gidiyorum Ayrıca imzaya tıklat.Yeni gruba beklerim.Biliyorsundur belki.Cidden kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 9 Nisan 2014; 17:55:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fransız şarkılarını sevmemin tek nedeni.Evliydi galiba ama en son dans yarışmasındaki adamla baya bi yüz göz olmuş.Boşanmış olabilir veya o adam kocası olabilir.Hepsi bi kenara o adamdan iş çıkmaz O yüzden şuanda boş sayılır Fransa'ya gidiyorum Ayrıca imzaya tıklat.Yeni gruba beklerim.Biliyorsundur belki.Cidden kalite.

Boşanmış evlendiği adam çöpmüş zatenGruba baktımda bak isminden değil videodan hatırladım Kos koca XX yazıyor bak şu parçahttp://www.youtube.com/watch?v=PElhV8z7I60

• Aynen.Boşta olması güzel.İçim rahat Psikolojik olarak Grup cidden harika.Her parçası manyak.Popun gelecek versiyonu diyorlar indie pop için.Dinlendirici etkiye sahip
  • quote:

Aynen.Boşta olması güzel.İçim rahat Psikolojik olarak Grup cidden harika.Her parçası manyak.Popun gelecek versiyonu diyorlar indie pop için.Dinlendirici etkiye sahip

9 yaş farketmez diyosun Aynen soft bir müzik rahatlatıyo insanı açtığın konuda bir fotoğraf koymuşssun sağdaki eleman tam sopalık

• Bulduğum en iyi foto. oydu Şaka maka o kızdan o ses... Vay be.9'u bırak 15 olsa bile farketmez
  • quote:

Bulduğum en iyi foto. oydu Şaka maka o kızdan o ses... Vay be.9'u bırak 15 olsa bile farketmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.