Şimdi Ara

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
20
Favori
38.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Minrax

88 kişi var hiçkimse bir tane bile mesaj atmamış abi yaf.Bu konu ölecek hemen biraz canlandırın.Şuan kurucu 3gün 21 saat banlı oyüzden yeni üyeler alınamıyor.

Her gün 50 tane mesaj mı bırakalım konuya napalım :D İndila yeni albüm çıkarsın konuşalım. Şuan 10-15 şarkısı var. Fazla diyecek bir şey kalmıyor bize. O şarkılardan da sevdiklerimizi önceki sayfalarda belirttik zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

88 kişi var hiçkimse bir tane bile mesaj atmamış abi yaf.Bu konu ölecek hemen biraz canlandırın.Şuan kurucu 3gün 21 saat banlı oyüzden yeni üyeler alınamıyor.

Her gün 50 tane mesaj mı bırakalım konuya napalım :D İndila yeni albüm çıkarsın konuşalım. Şuan 10-15 şarkısı var. Fazla diyecek bir şey kalmıyor bize. O şarkılardan da sevdiklerimizi önceki sayfalarda belirttik zaten.

Gerekirse bırakırız yani :D
  • quote:

quote:

quote:

O zaman al bakalım S.O.S şarkısına klip çekmiş. Youtube'a biraz önce düştü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman al bakalım S.O.S şarkısına klip çekmiş. Youtube'a biraz önce düştü.

Saol kardeşim vallahi haberim yoktu.

• Beni de ekler misiniz? :)

Arkadaşlar bende aylardır dinliyorum Indila'yı. Hatta Indila severler için bir site ve forum oluşturdum. Baya bir zamanımı aldı hala da geliştiriyorum. Eğer ilgilenirseniz buyurun...

site:http://indila.org/

forum:http://indila.org/forum
  • indila kullanıcısına yanıt
    Kulübün kurucusu banlı 2-3günü falan kaldı şuan.Oyüzden alımlara devam edemiyoruz.
  • banın geçince beni de eklermisin
  • Eddrick kullanıcısına yanıt
    Ekleriz
  • Iso S.O.S in klibi cikmis onuda ekleyiver banin açılınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk defa duydum dinleyelim bakalim

• Ekle beni dostum
  • Konserine giden oldu mu?

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Konser yaptımı ki ?
  • 26 haziran perşembe saat 16:00 da Suadiye D&R'da imza günü vardı. CD imzalattım, sarılıp fotoğraf çektirdim, bide o güzel yanaklardan öptüm Akşam saat 20:00 de Power FM in düzenlediği ücretsiz konsere gittim hayatımda izlediğim en güzel konserdi abartmıyorum. Bende müzisyenim bu kadar etkileyici bir bayan vokal duymadım. Konserden bir foto.

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

• War Star kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim.
    İstanbul'a geldiğini haber sayfalarından öğrendim, istanbulda olsam kaçmazdı. Siz fotoğraf filan da çekmişsiniz. İmza gününden de Ss isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Sizin adınıza sevindim.
    İstanbul'a geldiğini haber sayfalarından öğrendim, istanbulda olsam kaçmazdı. Siz fotoğraf filan da çekmişsiniz. İmza gününden de Ss isteriz.

Tabi paylaşayım hocam. Aslında daha çok fotoğraf çekmek isterdim ama ortam müsait değildi.

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE
    Bu aralar istanbula gitmeyi düşünmüştüm ama gitmemiştim.Niye gitmedim
  • Benimde 4 gün önceden haberim oldu power fm sayesinde. Bir dahakine buradan sağlam bir organizasyon yapar beraber gideriz artık.
    Teşekkür ediyorum
    Güzel bir gün geçirmişsiniz, çok kalabalık mıydı? İmza günü + konser?

• İstanbul'a gelmiş haberim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.