Şimdi Ara

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
20
Favori
38.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen konseri güzeldi doğum gününü kutladılar Power Fm takip ederim güzel bir radyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bison

Aynen konseri güzeldi doğum gününü kutladılar Power Fm takip ederim güzel bir radyo.

Off off fena ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransızca çevrilecek bir şeyler varsa çevirebilirim. Nedense tüm albümündeki her şarkıyı çok beğendim, bayağıdır dinliyordum şarkılarını, röportajını falan ilk kez gördüm. Sesi cidden çok kaliteli, konserinden de hiç haberim yoktu. Son 1 haftadır Fransa'dayım hatta kendi kendimize gülüyoruz biz geldik o kaçtı falan diye

Grupta mıyım bilmiyorum gerçi, bakmadım listeye. Önceden de yazmış olabilirim gruba, eski adım Sosisli Süt'tü.

Edit: 54'ü Gonullu yapar mısın hocam? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 3 Temmuz 2014; 23:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gonullu

Fransızca çevrilecek bir şeyler varsa çevirebilirim. Nedense tüm albümündeki her şarkıyı çok beğendim, bayağıdır dinliyordum şarkılarını, röportajını falan ilk kez gördüm. Sesi cidden çok kaliteli, konserinden de hiç haberim yoktu. Son 1 haftadır Fransa'dayım hatta kendi kendimize gülüyoruz biz geldik o kaçtı falan diye

Grupta mıyım bilmiyorum gerçi, bakmadım listeye. Önceden de yazmış olabilirim gruba, eski adım Sosisli Süt'tü.

Yaptım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: Gonullu

Fransızca çevrilecek bir şeyler varsa çevirebilirim. Nedense tüm albümündeki her şarkıyı çok beğendim, bayağıdır dinliyordum şarkılarını, röportajını falan ilk kez gördüm. Sesi cidden çok kaliteli, konserinden de hiç haberim yoktu. Son 1 haftadır Fransa'dayım hatta kendi kendimize gülüyoruz biz geldik o kaçtı falan diye

Yaptım hocam

Teşekkür ettim

• Şuan istanbuldayim niye bir daha konser yapilmadi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Teşekkür ediyorum
    Güzel bir gün geçirmişsiniz, çok kalabalık mıydı? İmza günü + konser?

Aslında imza günü kitle olarak çok kalabalık değildi ama Indila'nın oturduğu masanın etrafı çok kalabalıktı.. Çoğunluğu 15 - 20 yaş arası genç kızlar ve ebeveynlerinden oluşuyordu. Biz iki yaşlı adam altın diş gibi sırıttık kalabalıkta Dediğim gibi daha çok fotoğraf çekmek istedim ama masanın etrafına etten duvar ördüler durum aşağıdaki fotoda. Birde benim gittiğim Power Oditoryum'daki konserden görüntü koydum youtubedan kalabalıktı bayağı. Bu arada hatunun doğumgünüydü arkadaşlar konserin yarısında sürpriz yapıldı pankart açıldı "happy birthday" yazan. Birde bu konserden sonra karşıdada konseri vardı ona gidemedim.

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

Funky adamım ya :) Süper olmuş.

• Indila & Florent Pagny (Düet) – “Là où je t’emmenerai” – Le Grand Show

Indila'nın çok beğendiğim düeti... :) Florent Pagny ile birlikte...

http://indila.org/2014/07/indila-florent-pagny-duet-la-ou-je-temmenerai-le-grand-show/

• Indila'nın Türkiye (İstanbul'da) verdiği röportaj... Geçenlerde youtube kanalıma koymuştum. İzlemeyenler için buyrun :)

http://indila.org/video/indila-istanbulda-roportaj/

• eklermisin
  • Merhabalar herkese ben de bir İndila hayranıyım
    burada sanırım bahsedilmeyen birkaç şarkısı daha var onları paylaşmak isterim izninizle

beni de listeye ekle ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scandaL. -- 5 Temmuz 2014; 12:22:55 >

• Comme un bateau bence en güzel şarkısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Comme un bateau bence en güzel şarkısı.

Bence de. Ama nedense herkes almış bir Derniere Danse gidiyor
  • Arkadaşlar Indila'nın İstanbul'da olan konserine giden arkadaşlar rica etsem bana fotoğraf ve videoları atabilirler mi. indila.org siteme ekleyeceğim.
  • Arkadaşlar yeni klibi S.O.S şarkısına çekildi.

Türkçe şarkı sözleri ve klibi linktedir.

http://srcloji.blogspot.com.tr/2014/07/indila-sos-yeni-fransizca-sarki-turkce-altyazi.html
  • INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE
  • İki görüntü var elimde biri açılış diğeri doğumgünü sürprizi. Düdüklü tencere ile çektiğim için görüntü berbat artık işine yararsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 8 Temmuz 2014; 20:38:39 >

• Vay arkadaş fotoları gördükçe nasıl üzülüyorum ya nasıl haberim olmadı nasıl kaçırdım, hiç imza günüdür konsere gitmekdir falan adetim değildir ama bu tatlı insanı gidip görmek isterdim..
    Konser programını bilen varmı peki arkadaşlar İstanbul dışında Türkiyede nerelere gidicek gittimi ne yaptı yada ilerde tekrar olacakmı, bulamadım nette bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Vay arkadaş fotoları gördükçe nasıl üzülüyorum ya nasıl haberim olmadı nasıl kaçırdım, hiç imza günüdür konsere gitmekdir falan adetim değildir ama bu tatlı insanı gidip görmek isterdim..
    Konser programını bilen varmı peki arkadaşlar İstanbul dışında Türkiyede nerelere gidicek gittimi ne yaptı yada ilerde tekrar olacakmı, bulamadım nette bişey..

İndila Türkiye'yi baya sevmişe benziyor. Artık yılda en az 2 kez gelir diye düşünüyorum.
  • JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    Gelsin yaww
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.