Şimdi Ara

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
20
Favori
38.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tamam çok seviyorsunuz da flood yapmayın ceza alabilirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yakında Fransa'ya gidiyorum. Derniere Danse klibindeki tüm mekanlara uğrayacağım inşallah. Kendime yaklaşık 15 sayfalık gezilecek yerler listesi hazırladım. Klipteki mekanların aynı cadde üzerinde olması çok büyük bir avantaj benim için.

Eyfel Kulesi imzası koymadan olmaz.

[image]https://store.donanimhaber.com/ca/74/61/CA7461B066B7EB32EE36E1F333C4BBF3.png[/image]

• Kovulduğu kapı ve fırtınaya karşı diz çöktüğü cadde.

O caddenin sonunda da kafe geliyor. Yolun ortasında durduğu için bağıran adamın yeri de belli zaten.

Yalnız beyler burayı hala bulamadım. Stüdyo olabilir mi acaba?

• Boite en Argent
    Mini world
    Comme un beateu
    Ainsi bas la vida
    Feuille d'automne
    Bye bye sonye
    Ego

Bunları da ekle kardeş

En hoşuma giden şarkı sözü boite en argent şarkısından
    "Ici la lune n'éclaire jamais
    Elle jaunît avec le temps"
    (Burda ay hiçbir zaman parlamaz hep sarıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 13 Ağustos 2015; 21:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha435

yaz hocam benide şarkılarında cinselliği çağrıştırmayan ender sanatçılardan biridir INDILA

Çok doğru söylemişsin ağzına sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 13 Ağustos 2015; 21:19:05 >
  • Chaussure kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bu kadının hiç göğüs dekolteli fotoğrafını, videosunu, klibini görmedim. Dünyada eşi ve benzeri yok. Efendi, güzel, şirin, sesi harika, fiziği güzel, sevimli, hanım hanımcık bir kız var mı ulan bu dünyada? Tam hayalimdeki kız arkadaş yahu. Eşi kesinlikle dünyanın en şanslı adamı. Sabaha kadar şarkı söylesin, sıkılmadan dinlerim. Kusursuz birisin Indila.. Je t'aime..

• bu kadın gercekten fransız mı? birde müslüman mı değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrika asıllı aslında, müslüman olabilir de olmayabilir de, o konuda bilgim yok
  • Fransa onun sadece doğduğu şehir. Fransız demek yanlış olur aslında. Çünkü babası Cezayir, annesi Hindistan, Mısır asıllı. Doğal olarak ailesi Müslüman. Yanlış duymadıysam koyu bir Müslüman aileye sahip. Ben Indila'yı tamamen Zıdane'a benzetiyorum. Zidane'da Cezayir asıllı ve Fransa'da doğmuş aynı Indıla gibi. Ve Zıdane'da Müslüman. Indıla çok çok büyük ihtimal Müslüman ama bunu gizliyor. Zaten giydiği kıyafetler ve kliplerinde kullandığı animasyonlar bu kanıyı doğruluyor.

1:11'de ki tesbih görüntüsü

Hac/umre kıyafeti giymiş elemanlarla klip çekmesi

Ve bazı kliplerinde camii görüntülerini çok rahat görebiliyoruz. Ayrıca yanında sürekli gezdirdiği enstrüman çalan adamların Müslüman olduğunu biliyor muydun? Bak bu bilgiler her yerde yazmaz, kıymetimi bil. Ayrıca Indila'nın Fransa'daki şarkıcı arkadaşlarına bir bakalım.. 1. Soprano 2. Patrick. Patrick'de aynı Zıdane ve Indila gibi, Cezayir asıllı Fransa doğumlu. Bu iki arkadaş Müslüman olduğu kesindir, kendi ağızlarıyla söylemiştir.

Kısaca şunu diyeyim; Indila %95 Müslüman.

Arkadaşlar bana Indila hakkında istediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. Tabirim caizse kendi adımdan daha iyi biliyorum bu kadını.

• tesekkur ederım.
  • Rica ederim. Indila'nın bir Berberi olduğunu ve gözlerinin çekik olmasının sebebinin bundan kaynaklandığı unutmayın. Ayrıca Berberiler'in dini İslam'dır.

(Bkz.https://tr.wikipedia.org/wiki/Berberiler )

• hocam biraz daha gıf varsa paylaşırmısınz? genis bir arsiv yapıyorumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indila arşivinin sağlamı bende. Sizler isteyin yeter. Bunlar sadece Derniere Dance'dan..

• Maşallah yavru kedi ile civciv karışımı bir şey, çok güzel şarkıları da var. Sanırım tek albüm çıkardı?
  • Evet yalnızca Mini World.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Evet yalnızca Mini World.

Yeni albüm çalışması var mı? Uzun zamandır vücuduyla değil de sesi ve şarkıları ile tanınan bir şarkıcı görüyorum. (Yenilerden)
  • Yeni albüm çalışması yok henüz.

• Eren dostum cok iyisin bu konuda tebrik ediyorum yillar sonra takibe devam edicem galiba

• StellSpell S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum. Elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz işte. Yalnız Indila'dan hiç haber yok ya. Kız öldü mü kaldı mı bilmiyoruz. Yeni albüm çalışması da yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.