Şimdi Ara

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.333
Cevap
20
Favori
38.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

Indila Fan Club olarak Fransa google aramalarında sonuç olarak 7. sırada, Cezayir'de 3. sırada, Fransa ve Cezayir dışındaki tüm ülkelerdeki aramalarda sonuç olarak ilk sıradayız.

BU GURUR HEPİMİZİN. DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

Kulüp kurucusu olmasa böyle bir kulüp olmazdı, ve doğal olarak 160 kişi olmazdı. Bu kulübe ne kadar süredir üye olduğumuz değil, Indila'ya ne kadar bağlı olduğumuzdur mühim olan. Bizi bir araya getiren @fenerliso'ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Adam Indila'yı geçen senenin Şubat ayında keşfetmiş. Yalnız arkadaşlar Indila bir albüm yaptı bıraktı. Ee hani nerde gerisi ya? Kaç aydır Mini World dinliyorum, hâlâ ilk günkü tadı veriyor ama bir gün sıkılacağım diye çok korkuyorum. Indila bizi sesinden mahrum bırakma!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam. Yeni albüm çıkarsa buralar tekrar canlanır, bakalım takip ediyorum bilgi alırsam sizinle paylaşacağım. Haftaya ilk mesajı düzenleyeceğim. Hedef Fransada 1. sıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonton teyzem yanında Indila var ve senin verdiğin poza bak. Sarılsana kıza ya. Orada biz olsaydık...
    INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

• İndilanın ünü yayılsın diye şarkılarını arkadaşlara dinletiyim diyorum. Daha şarkıyı dinlemeden "ne fransızca mı trrrt" yapıyolar. Sonra dinliyorlar neresi güzel bu şarkının çok dandik diyolar.

Sevdikleri şarkılar castıkı castıklı şarkılar. Örneğin Yavrum kaldır kollarını Şarkı dediğin yumuşak olur insanı hayal kurmaya yönlendirir. Ha hızlı şarkı dinlenmez mi dinlenir ama gerektiği zaman. Kimi zaman gaza gelmek istersin açarsın hızlı bi şarkı.

Bu fransızlar ne kadar kaba konuşuyor diyorlar. Neymiş fransızlar kusar gibi konuşuyomuş. Kardeş diyorum fransızca kadar kibar bir dil yok dünyada anlatamıyorum. Hele boite en argent şarkısı ne kadar yüreğe dokunuyor.

Valla sinirlerim depreşiyor ya

• Benim arkadaşların çoğu Indila'yı ve Fransızcayı çok seviyorlar, özellille kızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

İndilanın ünü yayılsın diye şarkılarını arkadaşlara dinletiyim diyorum. Daha şarkıyı dinlemeden "ne fransızca mı trrrt" yapıyolar. Sonra dinliyorlar neresi güzel bu şarkının çok dandik diyolar.

Sevdikleri şarkılar castıkı castıklı şarkılar. Örneğin Yavrum kaldır kollarını Şarkı dediğin yumuşak olur insanı hayal kurmaya yönlendirir. Ha hızlı şarkı dinlenmez mi dinlenir ama gerektiği zaman. Kimi zaman gaza gelmek istersin açarsın hızlı bi şarkı.

Bu fransızlar ne kadar kaba konuşuyor diyorlar. Neymiş fransızlar kusar gibi konuşuyomuş. Kardeş diyorum fransızca kadar kibar bir dil yok dünyada anlatamıyorum. Hele boite en argent şarkısı ne kadar yüreğe dokunuyor.

İyi ki benim öyle arkadaşlarım yok çünkü ciddi anlamda külahları değişirdik.

Fransızca konuşmak en büyük hobim. Bu kadar zevkli bir şey yok ya dünyada. Ama beyler şu da bir gerçek ki; Fransızca bilmiyorsanız Indila'nın şarkıları kulağınıza daha zevkli gelir, Fransızca öğrenirseniz aynı zevki alamayabilirsiniz.

Nesnelerdeki cinsiyet olayını çok seviyorum. Ama kimisi bu durumdan nefret ediyor. Bazı insanları anlamak zor gerçekten.

Indila'yı beğenmeyen insanın mantığından şüphe ederim. Indila la bu Indila. Dünyada bundan güzel kız mı var? Tatlılığı, mimikleri, gözleri, refleksleri, dudağı, sesi, yüzü olağanüstü olan bir kızdan bahsediyoruz. Evleneceğim kız Indila'yı beğenmezse o iş orada biter!!

• iOS kullanan arkadaşlar, Mini World (Deluxe Version) satın alın. Fiyat farkı biraz oluyor ama fotoğraftaki 13-14-15 numaralı şarkılar bir servet harcamaya değer.

İmkânınız varsa her cihazınızdan farklı hesaplar girerek satın alın. Ben 3 cihazımdan da satın aldım. Indila Türk'ün gücünü ve sevgisini görsün.

• Indila'nın yaptığı düetin klibi arkadaşlar. Yüklenelim!

Indila aynen bıraktığımız gibi, hiç değişmemiş. Hâlâ güzel, hâlâ tatlı ve hâlâ hayatımın kadını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 11 Eylül 2015; 20:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Indila'nın yaptığı düetin klibi arkadaşlar. Yüklenelim!

Indila aynen bıraktığımız gibi, hiç değişmemiş. Hâlâ güzel, hâlâ tatlı ve hâlâ hayatımın kadını.

senden hızlısı mezarda hocam 2.000 küsür izlenme sayısı var simdi bu senin sayende 3000 olur herhalde adam ındila manyağı yav

• Bende gördüm de müsait değildim o an, sonra bi baktım dreamers paylaşmış

• Bende çok erken gördüm aslında, bizim Feys sayfasında bir arkadaş paylaşmış. Sağolsun YouTube linki yerine tarayıcı linki vermiş akıllı. iPhone 5s'in malum Safari'si YouTube videosu açınca kilitlendi. Ekran hiçbir komutu algılamaz oldu. Bende attım bir köşeye telefonu Air'e geçtim. Şu an telefon bozuk durumda ama ben Indila dinliyorum.

Senle ben arasındaki hız rekabeti Indila severlerin avantajına bir durum aslında.

Videodan aldım fotoğrafları. Abi bu kız her gördüğümde daha tatlı geliyor bana ya. Galiba Indila hastalığı var bende, inanın bakmaya doyamıyorum. Şu güzelliğe bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 11 Eylül 2015; 20:24:11 >

• Indila ile ortak noktamızı buldum;

İkimizde bisiklet kullanmasını ve çamaşır asmasını biliyoruz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki ilk fotoğraf paylaşımım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .The_Chosen. -- 12 Eylül 2015; 0:34:49 >

• Kot ceket, bir bayana ancak bu kadar yakışır.

• BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

Indila'nın kilosu 54, boyu 173 cm'dir.
    Indila kendisini "Dünya'nın Bir Çocuğu" olarak tanımlar.
    Profesyonel müzik kariyeri 2010 yılında TLF ile düet yaptığı "Criminel" adlı single ile başladı.
    İlk solo single çalışmasını 2013 yılında "Dernière Danse" ismiyle yayımladı.
    Indila sahneye çıkmadan önce mutlaka başta muz olmak üzere meyve yer.
    Indila Türkiye'den Tarkan ve Sezen Aksu gibi isimleri biliyor.
    Indila hayranlarına "Dreamers" denilmektedir. (Hayalperestler)

• 3:58'den itibaren Derniere Danse klibinde yapılan hatalar anlatılıyor. Fransızca'nız varsa kanalı mutlaka aktif şekilde takip edin, YouTube'da gördüğüm en başarılı kanallardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

İndilanın ünü yayılsın diye şarkılarını arkadaşlara dinletiyim diyorum. Daha şarkıyı dinlemeden "ne fransızca mı trrrt" yapıyolar. Sonra dinliyorlar neresi güzel bu şarkının çok dandik diyolar.

İyi ki benim öyle arkadaşlarım yok çünkü ciddi anlamda külahları değişirdik.

Fransızca konuşmak en büyük hobim. Bu kadar zevkli bir şey yok ya dünyada. Ama beyler şu da bir gerçek ki; Fransızca bilmiyorsanız Indila'nın şarkıları kulağınıza daha zevkli gelir, Fransızca öğrenirseniz aynı zevki alamayabilirsiniz.

Nesnelerdeki cinsiyet olayını çok seviyorum. Ama kimisi bu durumdan nefret ediyor. Bazı insanları anlamak zor gerçekten.

Indila'yı beğenmeyen insanın mantığından şüphe ederim. Indila la bu Indila. Dünyada bundan güzel kız mı var? Tatlılığı, mimikleri, gözleri, refleksleri, dudağı, sesi, yüzü olağanüstü olan bir kızdan bahsediyoruz. Evleneceğim kız Indila'yı beğenmezse o iş orada biter!!

Hocam dediklerinize aynen katılıyorum ama son cümle bayağı iddialı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

26 haziran perşembe saat 16:00 da Suadiye D&R'da imza günü vardı. CD imzalattım, sarılıp fotoğraf çektirdim, bide o güzel yanaklardan öptüm Akşam saat 20:00 de Power FM in düzenlediği ücretsiz konsere gittim hayatımda izlediğim en güzel konserdi abartmıyorum. Bende müzisyenim bu kadar etkileyici bir bayan vokal duymadım. Konserden bir foto.

Hocam resmen dünyadaki en büyük hayalimi gerçekleştirmişsin.

Biraz anlatır mısın hocam Indila'nın yanaklarını? Yanağın yapısı nasıldı, yumuşak mıydı? Öpmek için müsaade istedin mi yoksa bodozlama öptün mü?

Off be her gece hayaliyle uyuduğum durum bu. Tabii ben biraz işi ileriye götürüyorum, öpmekle kalmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 13 Eylül 2015; 15:51:12 >

• Karanlık işler..

Şaka şaka, çaktırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 14 Eylül 2015; 13:26:38 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.