Şimdi Ara

İndirdiğim resimlerin kararması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim problemim başlıkta belirttiğim gibi internetten baktığım resimlerin bilgisayara indirince karanlık çıkması veya örnek olarak 3dsmax programında aldığım bir render normal geliyor fakat kaydedince resim karanlıklaşıyor aynı şekilde photoshopta yaptığım bir resim normalken kaydettiğim anda resmin ışığı azalıyor ki kalitesi yüksek çalışmalar olduğundan düşük çözünürlük vs de kaydetmem söz konusu değil bilgisayar otomatik bir filtre uyguluyor gibi kaydettiğim resimlere bunu daha önce yaşayan veya çözümünü bilen varmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agabeg -- 1 Temmuz 2014; 15:50:44 >

• kullandığınız resim görünteleme programından kaynaklanmasın tavsiyem acdsee pro 7 kullanın
  • windows fotoğraf görüntüleyicisi kullanıyorum klasik
  • dediğim programı kur dene bakalım ondada mı öyle gösterecek
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim fakat yinede bu problemin nedeni ne olaki :)
  • kullandığınız resim görüntüleyicisinin ayarları ile oynanmış olabilir renk ayarları ile o yüzden bu programı önerdim eğer aynı sorun veirirse başka bir yerden kaynaklanıyordur sorun
    pekala teşekkür ediyorum deneyeceğim ilginiz için ayrıca teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık pencerelerin donma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim ne demek umarım sorunun çözülür eğer olmaz ise yaz başka bir çözüm üretiriz
    verdiğiniz programla sorunum çözüldü. windows fotoğraf görüntüleyicisini probleminide deneyerek bir çözüme kavuşturdum onu anlatayım birde windows 7 için sağ tık > ekran çözünürlüğü > gelişmiş ayarlar > renk yönetimi > gelişmiş > aygıt profili kısmını adobe rgb (1998) olarak değiştirdiğimde sorunumda düzelmiş oldu :)
  • tamda düşündüğüm gibiymiş acdsee pro 7 kullanmaya devam et çok güzel bir programdır hatta üzerinde oynamalar bile yapabiliyorsun o pro ile her neyse sorunun çözüldüğüne sevindim
    çok teşekkürler ilgi ve alakanız için kullanacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.