Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İNDİRİM ! CREATIVE SOUND BLASTERX G6 Satın Al 23 Ağustos 2020 15:21 1 1 İNDİRİM ! CREATIVE SOUND BLASTERX G6 Ürünü diğer ses kartım tamirde parça beklerken hem ihtiyacımı karşılaması hem de farklı birşey denemek için almıştım, ürün elime ulaştığı günün ertesi günü eski ses kartım tamirden geldi dolayısıyla buna ihtiyacım kalmadı ve kutusuna kaldırıp bir daha kullanmadım. Ürün sadece 3-4 saat kullanılmıştır, sıfır kondisyonundadır. 2 yıl Creative tarafından global garantisi vardır. Fotoğrafları yakında eklemeye çalışacağım. Şehir içi elden alışveriş, şehir dışına önce havale sonra kargo yapılır.ACİL NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI BU HAFTA İÇİN SON 1250 TL ! Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 5 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : Bursa, Osmangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün YARINA KADAR İNDİRİM ! Intel Core i7 14700KF İşlemci ALINIK TP-LİNK VR600 V1/V2 ve VR2800 ALINIK İ7 13700K/KF İŞLEMCİ [SATILDI] SATILIK Finalmouse Ultralight 2 Cape Town 47gr