Şimdi Ara

İNDİRİM ; M9 Doppler Phase 4 FN 1000 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , envanterimdeki bazı itemlari satıyorum. Sürekli güncel tutmaya çalışacağım.İletişim için forumdan özel mesaj veya steam profilimi ekleyip görüşebiliriz.

http://steamcommunity.com/id/VonLudendorff

M9 Bayonet Doppler Phase 4 Factory New 3.9742458611727 : 1000 TL

Keylerin ve itemlerin float oranıdır vs öğrenmek için profilime girip inceleyebilirsiniz.

Forum içi ve dışı referanslarım vardır.Referanslı üyelere ayrıcalık tanıyabilirim.İstanbul / Avrupa yakası Bakırköy tarafları elden , yada İşbankası Havale/EFT yöntemleriyle işlemi gerçekleştirebiliriz.

ÖNEMLİ NOT : Elden alışverişlerde anlaştığımız kişi , satın almadan bir gün önce bana takas teklifini gönderir , görüştüğümüzde ücreti aldıktan sonra takası onaylarım. Bununla alakalı bir problem yaşadım , anlayışlı olduğunuz için teşekkürler.

Havale için Yöntemler : İşbankası ve Enpara EFT/Havale. Benden yüksek referanslı üyeler ile önce para sonra havale şekli yapabiliriz , aksi takdirde alıcı arkadaşın önce parayı göndermesi gereklidir.Referanslarımı profilimden kontrol edebilirsiniz.

Satılan Itemler

40 Key : hexen-zz'ye SATILMIŞTIR.

500 Kasa : papillon77'ye SATILMIŞTIR.

Shadow Dagger Vanilya : clown27 'ye BYNOGAME üzerinden SATILMIŞTIR.

M9 Bayonet Fade FN : Psychopatia'ya SATILMIŞTIR..

350 Kasa : bLaxp'a SATILMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LudiKSK -- 25 Şubat 2019; 17:10:57 >

• Takas arıyorsan csgosell.com gibi trade bot sitelerine bakman mantıklı bence istediğin bıçaklar senin bıçaktan daha Ucuz tahminimce. Üstüne başka item da çekip anında trade edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten üzerine birşeyler alacağım tabii ki .. teşekkürler bu arada.
  • 40 adet key sorunsuzca alındı.
  • kendisinden 500 adet kasa aldım. en ufak sorun çıkmadı. önce ücreti yatırdım 5 dakika geçmeden 500 kasayı yolladı. teşekkürler.
  • Cok ilgili hizli guvenilir bi saticidir

300kasa icin para odememe ragmen kendisi 350kasa vermistir .

Tesekkur ederim hayirli satislar
  • DM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fractal Axe FX II XL 30.000 TL
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap verildi fiyat revize edildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.