Şimdi Ara

INDIRIM!!! [SATILIK] ASUS U46E BAL5 i5 8 GB RAM INTEL HD 3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese merhabalar,

Bilgisayarı 2011 yılında ABD'de Best Buy'dan satın almıştım. Fotoğraflarda faturası mevcut. O zamandan bu yana sorunsuz kullanıyorum. Tek problem şu ki klasik Asus sorunu olarak sol ekran menteşesi bölümünde atma var. İki yıldır bu şekilde kullanıyorum LED panelde, görüntüde herhangi bir sorun yok. Açıkçası uzun zamandır yeni notebook alırım diye tamir ettirmeyi düşünmedim. Alan kişi bu şekilde de kullanabilir sürekli taşınmayacaksa. Şahsen ben evde masanın üstünde kullanıyorum, ekranı indireceğim zaman elimle sol köşeden tutup indiriyorum. Alacak kişi elden görüp alırsa anlayacaktır kullanıma çok etkisi yok. Alacak kişi tamir ettirebilir her yerde yapıyorlar ekran menteşe tamiri. Fiyatı makul yazıyorum o nedenle.

Notebook'da ekran menteşesi hariç hiçbir sıkıntı olmayıp performansından son derece memnunum. Model yükseltmek istediğim içni satıyorum. Güncel oyunları orta düzeyde oynatabilecek Notebook takas tekliflerine açığım.

Pil Durumu: Tam test etmedim ama bir yarım saat dayanır gibi duruyor. Evde kullanacaksanız yeterli ama pil önemli derseniz yeni pil alınabilir.
    Bilgisayar orijinal kutusuyla, kitapçığı faturasına kadar eksiksiz teslim edilecektir. Orijinal sarj kablosu Amerikan prizlere uygun olup yanında kendi kullandığım kaliteli çevirici ile birlikte verilecektir.

**DİKKAT: Klavye Ingilizce'dir.

Bilgisayarın özellikleri aşağıdaki gibidir;

Intel Core i5 2410M (2.30 GHz)
    INTEL HD 3000 Ekran kartı
    8 GB DDR3 RAM
    750 GB HDD
    14" LED ekran
    Windows 7 Home Premium 64-Bit / Ücretsiz Windows 10'a yükselttim
    DVD±R/RW
    Ağırlık: 2,1 KG

FIYAT: 750TL => 720 TL => 699 TL

TAKAS: Sadece guncel oyunlari oynatabilecek garantisi mevcut notebooklar ile yapilabilir.

INDIRIM!!! [SATILIK] ASUS U46E BAL5 i5 8 GB RAM INTEL HD 3000 INDIRIM!!! [SATILIK] ASUS U46E BAL5 i5 8 GB RAM INTEL HD 3000 INDIRIM!!! [SATILIK] ASUS U46E BAL5 i5 8 GB RAM INTEL HD 3000
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 24 Temmuz 2016; 18:33:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.