Şimdi Ara

İNDİRİM!!! Satılık Temiz Apple iPhone X 64gb, Silver!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Açıklamayı okuyun lütfen.

12 Nisan 2018'de Hepsiburada'dan alındı. Ocak gibi ön camı çatladı ama kullanmaya devam ettim. 20 Haziran 2019'da birden kapandı. Serviste 2000liraya camını değiştirdim ve garanti kapsamında değerlendirildi. Yeni telefon verdiler.

Telefon refurbished ürün. 28 Haziran'da açtım. Açtığım an kılıf ve temperli camla kullandım. Spigen Glas.tr camında duruyor hala. Kılıfsız kullanılmadı. Çalışmayan hiçbir özelliği yok ve 7 ay daha garantisi var. Kulaklığı ve aux-lightning dönüştürücüsüne ellemedim kutusunda duruyor. Kendi kablosu ve şarj adaptörü dışında birşeyle şarj etmedim. Pil ömrü 94. (Satana kadar 93 olabilir.) Dediğim gibi hiçbir sıkıntısı yok telefonun.

Full kutu içeriği ile teslim edeceğim. Bütün faturası, servis evrakları da duruyor. Şarj kablosu ve adaptörü kullanıldı, dönüştürücü ve kulaklık hiç kullanılmadı.
    Yanında Spigen liquid crystal ve La'manon jupe kılıfı da hediye edeceğim.

İstediğim fiyat: 5300TL

Not 1: Ciddi alıcılara fotoğrafı mail yoluyla atarım. Fotoğraf kaliteli olsun sonra görmedim etmedim olmasın.
    Not 2: Soruları da özelden sorarsak süper olur.
    Not 3: Orada burada daha ucuzu var şu var bu var demeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrHolyday -- 5 Aralık 2019; 17:35:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.