Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı…Temiz iPhone 11 Pro Max 256gb Satın Al 10 Aralık 2023 20:59 1 1 Satıldı…Temiz iPhone 11 Pro Max 256gb Telefonu 2019 Kasım ayında Akasya Avm Apple Storedan aldım. 2020 Kasım ayında sessize alma tuşu sorun çıkardığı için servise verdim. Cihaz değiştirildi. İlk aldığım süreden bu yana Spigen ekran koruyucu ve kılıfla kullandım. Anker ürünleri ile şarj ettim. Kondisyonu mükemmele yakındır. Pil sağlığı %81. Renk space gray. Çalışmayan hiçbir şeyi yok.Fiyat: SATILDIOrjinal apple USB-C to Lightning kablosu ve iyi durumda spigen siyah kılıf ile vereceğim. Ciddi alıcılara fotoğraf atarım. Pazarlık bir miktar mevcuttur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 21500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı…Temiz iPhone 11 Pro Max 256gb İNDİRİM!!! Satılık Temiz Apple iPhone X 64gb, Silver!!! Satılık!! Tertemiz TR Garantili Note8... SATILIK!!! Sıfır gibi iPhone 7 32gb Gold....