Şimdi Ara

indirim..SATILIK .vu solo 2 ve GOLDMASTER SPARK ENİGMA 2 UYDU ALICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 indirim..SATILIK .vu solo 2 ve GOLDMASTER SPARK ENİGMA 2 UYDU ALICI
    satılık ihtiyaç fazlası uydu alıcısı goldmaster spark .spark ve enigma 2 iki ayrı işletim sistemi mevcut.enigma 2 bölümü gayet sağlıklı çalışıyor deneme amaçlı almıştım.şu an ihtiyacım kalmadı .

fiyatı uygun tutuyorum .uydu alıcısı ücreti sonrası kargo şeklinde perşembeye kadar satılıktır .sanalpazar sormayınız sorunlu çünkü sanalpazar..

ürün ilk alındığı gibidir .10 gün önce alınmıştır garanti ve faturası mevcut full kutusu vs mevcuttur..

teklifler ve gerekli açıklamalar için p.m kullanalım adana içi olursa elden alışveriş olabilir.

herkese iyi forumlar..

fiyat 150 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

vu solo 2 cihazım da var .onuda almak isteyen olursa 500 tl .garantisi mart ayında bitti .kutusu ve diğer aparatları duruyor .
    nıl
    pazarlık teklif etmeyiniz .fiyatları nette mevcut .
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Nisan 2016 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kendisi dolandırıcıdır. EFT yaptıktan sonra telefonlarıma dönmemekte ve mesajlarıma cevap vermemektedir.

Pazartesi günü savcılığa gideceğim. Lütfen herhangi bir ilanına itibar etmeyiniz.
  • Aprdec A kullanıcısına yanıt
    sorun giderilmiştir..
  • selam
    adana merkezdeysen goldmaster duruyorsa görüşelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.