|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
Merhaba, Yemeksepeti, Migros ve Getir tüm hesaplar, onay hizmetleri ve indirim kodlarınıza talibim. PM lütfen. |
Merhaba, özel mesaj isteğim kapalıymış. Yönetimle iletişime geçin diyor, neden olduğunu bilmiyorum... Mesajınızı görüyorum ama yanıt veremiyorum. Getir, Yemeksepeti ve Migros market/yemek (indirim çeki, money değil) ne varsa talibim üstadım. |
selam almak istedıklerımız var iletişim numarası ozelden yazarmısınız |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba, özel mesaj isteğim kapalı espresso 2 adet istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tod paketi almak istiyorum ama özel mesaj atamadım. bu paket televızyonumda çalışır mı ? fb maçları izlemek istiyorum 100 tl olan paket |
lcw kodu varmı? tüm ürünlerde geçerlimi? %kaç indirim yapıyor? acil bilgi rica ediyorum. |
hocam merhaba, özel mesaj özelliğim kapalı şu anda da bana ulaşmanız mümkün mü |
sanırım eski numaram sistemde kayıtlı diye özel mesaj göndermek istediğimde "Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz." şeklinde hata alıyorum, exxen üyeliği almak istiyorum hocam bilgileri özel mesaj ile atabilirseniz |