Şimdi Ara

(İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K

TTNET ZTE 738K
    taşındıktan sonra kablosuz olarak internette kopmalar başladı herşeyi denedim olmadı muhtemelen ya ayarlarını yapamadım yada bozuldu bilmiyorum bilen çıkar fiyat uygun o yüzden alana hayırlı

zte 738k fiyat:50tl

(İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K (İNDİRİM)ZTE ZXHN H267A ve TTNET ZTE 738K

ZXHN H267A
    Yukarda anlattıgım modemi yapamadıktan sonra aldım ama araştırmadan almışım vdsl kullanıyorum (sanırım) bu modem sadece fiber destekliyormuş o yüzden olmadı alana hayırlı olsun

zxhn h267a fiyat:75tl

iki modeminde kutusu bulunmamaktadır ama itina ile paketlenecektir şüpheniz olmasın bulundugum ilçede sadece ptt var oyüzden kargo sadece ptt ile ve KARGO ALICIDAN herkese hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frolbel43 -- 3 Mayıs 2021; 0:2:2 >

• Merhaba. Sanırım üstteki modemde dsl girişi mevcut. Üstteki modemi köprü moduna alıp ethernet ile alttaki modeme van girişinden bağlarsanız çalışacaktır. Dikkat edilmesi gereken konu sadece 1 inde vlan seçilmeli. sonra kullanıcı adı şifre girilerek kullanılabilir. Satmanıza gerek yok.
  • İmpossss İ kullanıcısına yanıt
    öneri için teşşekkür ederim üstat denemedim deneyeceğim hayırlı günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZTE ZXHN H298A sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.