Şimdi Ara

Zte zxhn h168n ttnet modemiyle türknet kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zte zxhn h168n modemim var önceki ttnet dönemimden kalma şimdi türknet bağlattım modemi kuruyorum ancak internet bir türlü gelmiyor googlede bulduğum kilit kaldırma firmwarelerini falan attım forumdaki türknetdestek sağolsun baya yardımcı oldu dsl geldiyse bizim tarafımızda bir sıkıntı yok dedi acaba modemden mi kaynaklanıyor sıkıntı merak ediyorum. Yardımcı olabilicek bir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-zte-zxhn-h168n-vdsl2-modem-turknet-te-calisir-608420105/detay

Modem bu arkadaşlar ilandaki kişi türknette kullanmış sorunsuzca. Modemdeki dsl değerlerimi atabilirim isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorununuz tam olarak nedir acaba?
    kullanıcı adı ve şifre mi giremiyorsunuz?

http://www.ztemodem.net/zxhn-h168n/

Modemde görülen değerleri buraya da atarsanız ve sorununuzu tam olarak açıklarsanız belki yardımcı olunabilir.
  • Modemdeki dsl wan ayarlarını yapmama rağmen internete giremiyorum turknetdestek sıkıntının modemde olabileceğini söyledi
  • Morpheause kullanıcısına yanıt
    farklı modem veya kullanıcı adı ile denediniz mi?
    veya farklı birinin hattında?
  • Elimde 1 adet modem var sakaryaya üniversite için taşındım kimseyi tanımıyorum deneyebileceğim birisi yok eğer modemdeyse sıkıntı değiştiricem. Tanıdıklarımdan da türknet adsl kullanan yok kullanıcı adı şifre vs alabilsem modeme girip deneyeceğim
  • Morpheause kullanıcısına yanıt
    Modem şifresi olmadan da benim hattımda turk.net sayfasına girebiliyorum.
    Online işlemlerde durum offline olarak görülüyor.
    Siz de bu şekilde ise online işlemlerden modem şifresini değiştirerek tekrar deneyin.

Bu şekilde de olmazsa kendi modeminizi başka yerde deneyerek veya başka bir modemi evinizde denemek dışında bir seçenek kalmıyor.
    Modemde sorun olmadıgından emin olduğunuzda öncelikle online işlemlerde destek kaydı oluşturup turknetdestek kullanıcısından yardım istemeyi unutmayın.

Turknete geçişte genelde en çok sorun yaşanan bölüm başlangıç bölümü. Bu bölümü inşalah siz de en kısa sürede atlatırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim bir yolunu bulucam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheause

Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim bir yolunu bulucam artık
    Hocam ne oldu, bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı modemi almak üzereyim çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.