|
Bildirim
|
Ürünü wifi router olarak kullanmayı başardım.
Benzer bir işlev için kullanmak isteyenlere yaptıklarımı aktaratım: 1. CBW-700V nin dhcp özelliğini kapatıp adsl modemin ip havuzundan bir ip verin. 2. Daha sonra adsl modemin tek ethernet çıkışını CBW-700V ye bağlayın. 3. Artık CBW-700V üzerinden WiFi ile yada 3 etherneti üzerinden internete bağlanabilirsiniz. NetMASTER insanları yanlış yönlendirme. Bu modem router olarak kullanılıyor. |
bir süre sonra derken neye göre kastettiniz ? modemi kablonet girişi olmadan ethernet girişi ile access point olarak kullanınca cihazın yazılımı mı eskiyecek ? yoksa hardware mü bozulacak ? İnsanları yanlış bilgilendirmeniz ve elindeki imkanları dahilinde varolan cihazları değerlendirmeleri yerine reklam yapıp yeni bir cihaz satın almaya teşvik etmeniz bence doğru bir davranış değildir..Kötü reklam yapmak istemem açıkçası fakat zaten netmasterların pek çoğunda ısınma,uyku modundan çıkamama,wireless ın arada saçmalayıp offline a geçmesi ip alamama gibi kronik sorunları zaten biliniyor :) kapa aç yapınca sorun çözülüyor..
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taniker -- 24 Ocak 2013; 9:22:14 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 13 Eylül 2017; 14:42:59 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 28 Eylül 2017; 19:25:38 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 30 Eylül 2017; 12:49:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler dostum |