Şimdi Ara

İNDİRİMDE EKRAN KARTI ÖNERİSİ ACİLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GTX 560 Ti ekran kartı kullanıyorum
    Genellikle online oyun oynuyorum ekrankartımı güncellemek istiyorum hepsiburada indirimli ekran kartı gördüm RX 570 8gb
    BÜTÇEM 2000-2100 TL
    8GB REM
    İ7 3770 İŞLEMCİ
    SSD 256GB KULLANIYORUM

İKİ EKRAN KARTI ARASINDA KALDIM İKİSİ ARASINDA HANGİSİNİ SEÇMEM GEREKİYOR
    YADA BU BÜTÇEYE YAKIN ALABİLECEĞİM İYİ EKRAN KARTI VARMIDIR ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖNEMLİ OLAN SESİZ ÇALIŞMASI ÖYLE ULTURA AYARLARDA OYNAMASAMDA OLUR AMA OYUN TAKILMASIN İSTİYORUM,
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kupaas123 -- 12 Eylül 2018; 13:39:26 >

• Döviz kurundan dolayı fiyatlar çok arttı. GTX 1060 6 gb ve RX 580 8 gb için forumun 2.el bölümüne de bakabilirsiniz. Uygun fiyatlı kartlar satılıyor.
  • ikinci ele güvenemiyorum çok riskli geliyor bana .
  • www.hepsiburada.com
    Sapphire NITRO+ RADEON RX 580 8GB GDDR5 SPECI Ekran Kartı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sapphire-nitro-radeon-rx-580-8gb-gddr5-speci-ekran-karti-11265-21-20g-p-HBV000008SNFD

Bu gözünden kaçmış olabilir. RX580 ler içinde nerdeyse en yüksek frekanslısı ve 8GB. Fiyatta 2190 TL.

• Hocam bu bütçeyle 6GB GTX 1060'ın altına inme derim.

• Cidden insanlar bu fiyatlara ekran kartı alıyormuş vay be, Aero 1060 6g modeli zamanında hepsiburadanın 950 TL'ye sattığı kartlardan, keza gaming x 3g'üde 900 TL'e sattığı olmuştu. Vatan zamanında 1800 TL'e 1080 sattı millet armor diye almamıştı nereden nereye bunları gören bu fiyatlara şaşıyor bilmeyende alıyor demek ki. Daha kasım ayında aero 1060 3g'i 880 TL'e alabiliyordum, 3g olduğu için almamıştım.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    bende hatırladım gtx1070 1900 tl iken gtx 1080 armor 1799 tl idi vatan bilgisayarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayat her geçen gün pahalanıyor hocam.
    bütçenin hakkını verecek fiyatlar değil şuanki durumu lakin mevcut şartlarda da daha çok aşağı ineceğini sanmıyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.