Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 256 sınırsızları 1024 4gb + %18 indirim yapacaklarmış

• ya abi o zaman bu adamlar ya hesap bilmiyor ya da hiç dayak yememişler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

256 Sınırsızlara ne olduğunu söyleyen yok hala.
    Hayret bir şey!!!

ya neyi anlamıyorsun arkadasım ya

256 sınırsız %18 ucuzlayacak işte neresini anlamıyon

Bu konuda çelişkili açıklamalar var. 512 sınırsızı %18 ucuzlatıp 256 sınırsızı kaldırabilirler. Hala resmi bir açıklama yok

• quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

quote:

256 Sınırsızlara ne olduğunu söyleyen yok hala.
    Hayret bir şey!!!

ya neyi anlamıyorsun arkadasım ya

256 sınırsız %18 ucuzlayacak işte neresini anlamıyon

Arkadaşım yukarda alıntı yaptığım yazıyı bir oku lütfedip.
    Okumadan konuşuyorsunuz.
    TT AÇIKLAMASINDA O DEDİĞİN LAF YOK BİLE!!!!

256 SINIRSIZ AYNI FİYAT VE HIZDA KALABİLİR.
    ONLARIN SINIRSIZDAKİ İNDİRİMDEN KASTI 512, 1024 GİBİ HIZLARDAKİ İNDİRİM OLABİLİR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 19 Temmuz 2006; 11:42:49 >

• 256 sınırsız nasıl kalkar!

şöyle ülke genelinde gruplaşıp aslında güzel bi eylem yapmak lazım cidden

telekom

• resmi açıklama yok tarifeler belli değil. herkes kafadan sıkıyor
  • http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=15979

bu linkte yazıyor arkadaşlar sınırsızlarla ilgili bir açıklama yapılmamış sadece sınırlılar 2 kat hızlanmış.
  •  İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim

ADSL Tarife sayfası en sonunda göçtü.
    http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=408
  • sayın Binali;

biliyorum,ADSL konusunda herkes size yükleniyor,soru soruyor.bu konuda sorumlu siz değil Telekom sorumlu tabi.fakat şimdiye kadar DSL hakkında doğru veya yanlış haberleri türkiye'ye hep siz verdiniz..

efendim..hatırlarsanız DSL bağlantısını türkiye'ye "Ucuz ve SINIRSIZ İNTERNET" başlığı altında tanıttınız ve yaydınız.ama görünen o ki,ülkemizde bir çok alanda olduğu gibi internet bağlantımızda da sınır var.DSL internet'in mantığı sabit fiyata sınırsız kullanımdır..madem sınır/kota koyacaktınız,niçin DSL internet uygulamasına geçtiniz?ne anlamı var benim internete sınırlı olarak ulaşmamın?neden %100 bir sınırsızlık yok?altyapı mı eksik,yurtdışı çıkışlarımız mı yetmiyor? bir zahmet 70 milyon'dan alınan iletişim vergilerinin bir kısmını bu yöne harcayın madem öyle..

yakında Telekom'un ve sizin aleyhinize bir yürüyüş/miting olursa hiç şaşmayınız.çünkü uygulamaya geçen tarifelerden sonra kotalı/sınırsız savaşı baş gösterecek.isteyen istediği kadar kullansın.neden bir kısıtlama söz konusu ki?sabit ve uygun bir ücrete herkesi sınırsız yapsın Türk Telekom!

İnterneti ne amaçla ve ne kadar kullandığımla değil,ne kadar verimle kullandığımla ilgilensinler..

Umarım AB üyeliği sürecinde internet alanında daha uygun bir şeyler yaparsınız..

Saygılar..

aynını yazdım bakan olcak adama

ahahahha annem kızdı bana Sayın Binali dedim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slammer -- 19 Temmuz 2006; 12:00:54 >

• Türktelekom acaba yine "isyan etmeyin kotalı kullanın" diyebilecek mi?
  • hiç bişe olcağı yokk.milletle dalga geçiyorlarrr başka bişe değil
  • TürkTelekomun sayfası tamamen göçtü heralde ben hiç açamıyorum
  • abi yetti artık walla billa ne demek bu ya burda alman 1 arkadaşla tanıştım adama dedim 256 ya 49 ytl veriom die adam nereleriyle gülmedi ki bana bizde 2mb 30€ fln dedi..
  • www.turktelekom.com.tr
    http://www.ttnet.net.tr/

gayet hızlı açılıyor
  • 1 mbit iyi guzelde kota artmadikdan sonra neye yarar oratada ne indirim var nede baska bisi zaten sinirsizlara yapilan cok buyuk bir haksizlikdir ayni sekilde kotalilarda fazlasiyla madur edilmislerdir.TT mu esefle kiniyorum.
  • gorecez bakalım ne olacak son durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

CNN' de 256 sınırsızlar 4 kart artıp(1024) %18 indirim kotasınıda 4 gb yapacaklarını,istemeyenlerin önceki tarifede kalıcaklarını söyledi

Eğer bu gerçekse katliam olur.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musandia

CNN' de 256 sınırsızlar 4 kart artıp(1024) %18 indirim kotasınıda 4 gb yapacaklarını,istemeyenlerin önceki tarifede kalıcaklarını söyledi

Eğer bu gerçekse katliam olur.

evet TGRT HABER de ulaştırma bakanı söyledi.... bakalım neler olacahhh

• özelleştirincede bi mok değişmiyormuş , satılması için bazı nahiyelerini yırtan arkadaşlara saygılarımla ,,,,

ha doany ha tayip ,, ikiside aynı ... Türkiye'yi seven ayakları buraya basan birileri yönetmeli burayı ve telekom kamunun olmalı .....
  • arkadaslar buyrunhttp://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm sitesinden alıntıdır.
    ama aldıgım bir duyuma gore bir arkadasımın hızı 256 dan 512 ye cıkmıs.umarım keklememistir beni.iste oldugum icin isin gercek yuzunu aksam modemi resetledikten sonra anlayacagım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.