Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzatmaya gerek yok tgrt haberde şimdi dinledim isteyen her saat başı dinleyip duyabilir biz yani sınırsız kullananlara %18 indirim yapıldı yani 49 ytl ödediğimiz miktarı artık 40.18 gibi bir miktar ödeyeceğiz yani bu olayın bize karı 8 milyon lira yani bukadar indirime gözlerim yaşardı ....
  • 1 ağustosa kadar durmaksızın download yapıp 1024 e geçeyim artık.Online oynanmıyor 256 ile.
  • TT sınırsızlarda indirim olacağına dair hiç bir söylemedi. bakan sallamış anlaşılan.
  • Adamlar bi de seviniyor, hayırlı uğurlu olsun millete diye konuşuyorlar... ULAN NE SANIYOSUNUZ KENDİNİZİ!!!

Arkadaşlar EYLEM ŞART!!!! ALGILAYAMIYORLAR neyin ne olduğunu!!!
  • bi sonraki tarifede artık kaçış yok zevk almaya bakın derler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

ya arkadaslar Türk telekomun sitesindeki Adsl ücreti zaten şuanda kullanmıs oldugumuz tarife

yanı indirim felan yok
    biraz dikkatli okuyalim arkadaslar.

ayrica 2 kat diyorlarsa 512 kps limitli 1 mb olucak kota yine aynı kalicak + ücrette indirim olmaycak

bende böyle anladım telekomun acıklamasından çünkü sınırsızlarla ilgili bişey söylememiş.

• VAllaha net açıklama yok hala.

Şu tarife tablolarını açıklasalarda görsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

1 ağustosa kadar durmaksızın download yapıp 1024 e geçeyim artık.Online oynanmıyor 256 ile.

Telekomun yapmak istediği de bu zaten. Böyle tarifeler ile 256ları ortadan kaldırmak.
    Telekoma 2001 yılında min adsl hızı 128 ti. 5 yıl geçti min hız 256. Bu verilen paralar nerelere gidiyor.
  • arkadaşlar ek olarak bişi hatırlatmak istiyorum. limitli 1024 ile 512 arasında kota kullanımında bir fark olmıycak aslında. forumda öyle bir yanılgı var ama hız arttırımı sizin internetten indiriceğiniz dosya boyutunu değiştirmediği için 512 de kota sıkıntısı çekmeyenler 1024 de de çekmiycektir.

--

olası tepki vericek arkadaşlara da şunu söylim ben kesinlikle telekomun tarifesinden yana diğilim daha öbnce yazdım mesajlara bakarsanız görürsünüz ztn ama bir yanlış anlaşılmayı düzelmek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurdakuler

NTV teletext sayfasında sayfa 186 da 1 ağustos ta geçerli olmak üzere

kotalıların 1024 e çıkarıldığını yazmış, ama sınırsızlardan bahsetmemiş,

üstelik doany ileri günlerde yeni indirimlerde söz konusu deyi bu eziyetin

burda bitmediğini hatırlatmış...

çin işkencesini geçti Şu Yüzsüz Türk Telekomun yaptıkları
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

arkadaşlar ek olarak bişi hatırlatmak istiyorum. limitli 1024 ile 512 arasında kota kullanımında bir fark olmıycak aslında. forumda öyle bir yanılgı var ama hız arttırımı sizin internetten indiriceğiniz dosya boyutunu değiştirmediği için 512 de kota sıkıntısı çekmeyenler 1024 de de çekmiycektir.

Sen diyelim 1 saat pc başında kalıyorsun. Eskiden bu 1 saatte 100 mb download yaparken, şimdi 1 saatte 200 mb download yapacaksın. Elbette ki kotayı direk olarak etkilemeyecek. Ama sen o hızla ne indirip indiremediğini bilemeden kotan dolacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 19 Temmuz 2006; 13:24:21 >
  • Arkadaşlar merak ettim... Eylem yapsak kimler gelir??? (Lütfen samimi olun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jailbreak

arkadaslar buyrunhttp://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm sitesinden alıntıdır.
    ama aldıgım bir duyuma gore bir arkadasımın hızı 256 dan 512 ye cıkmıs.umarım keklememistir beni.iste oldugum icin isin gercek yuzunu aksam modemi resetledikten sonra anlayacagım

malesef arkadasın keklemiş inanmayın bu hizbullahcılara bunlar nasıl müslümanlık ben anlıyamıyorum hertarafa sataşıyolar herşeyi yanlış acıklıyolar şunu bunu yapcaz diye kaideyede almayın terbiyesiz herifler başka bişi değil keyalyak ariyorlar bişi yaptık diolar kamuoyuna

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar merak ettim... Eylem yapsak kimler gelir??? (Lütfen samimi olun)

Eğer haftasonu olursa ben gelirim. Bir organizasyon olursa ismimi, telefonumu, msnimi fln. veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 19 Temmuz 2006; 13:29:08 >
  • örgütlü bir topkum olsaydık
    örneğin "adsl kullanıcıları topluluğu"
    ve telekomda bu tür gelişmeler olunca
    sonra sözcümüz tvlere çıkıp
    "ya indirim yapın yada bütün adsl kullanıcıları 1 ağustosdan itiraben üyeliklerini iptal edecektir" açıklaması yapılsaydı
    2 ağustosda tüm ülkede sınırsız 1mb bağlantı 20 ytl olabilirdi

yukarda küçük bir hayal kurdum :)
  • Arkadaşlar mutlaka bir eylem bir mail kampanyası başlatmamız şart diye düşünüyorum.Lütfen konuyla ilgilenebilecek birisi [gerekli mailler vs ]ayrı bir topic açsın ve hiç değilse oradan sesimizi duyuralım.Gazete yazarlarına,tv kanalların sesimizi duyuralım.İstanbuldaki vatandaşlarda bir eylem yapabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_acar1989

Arkadaşlar mutlaka bir eylem bir mail kampanyası başlatmamız şart diye düşünüyorum.Lütfen konuyla ilgilenebilecek birisi [gerekli mailler vs ]ayrı bir topic açsın ve hiç değilse oradan sesimizi duyuralım.Gazete yazarlarına,tv kanalların sesimizi duyuralım.İstanbuldaki vatandaşlarda bir eylem yapabilir

imzamda yazıyor herşey

• ya bıde hızı n verdiği gazla daha öok download yapıyo ınsan..bnde 256 sınırsız wardı 3 gb ı asmıom nası olsa dıe 512 ye gectım..hız tatlı geldı sımdı gectım 3 gb yı...e bıde 1024 oldugunu dusunursek sonumuz fena...

cıddı olarak her turlu orgutlenmeye ben gelebılırım arkadaslar...fakat bunun maılle yada ınternet ıle olacagını sanmıyorum...ıkı secenek var...ya bı eylem yapıcaz...yada butun kotalı arkadaslar sınırsıza gecıcek...kı ben gecmeyı dusunuyorummm
  • theshiver Senin söylediğini bilmemek için 2 günlük internet kullanıcısı olmak lazım.
    Sadece insanlar hızın büyüsüne kapılıp daha çok daha fazla download a yönelir ilk başta hepsi bu.

Ayrıca

256 1024

Bu farkın anlamını biri bana anlatsın.Telekom 256 lılara Hırsız gözüyle bakmıyorda nasıl bakıyor..
  • beyler cnnturk te 13,30 haberlerinde dinledim turk telekom tarife listesini bugün ögleden sonra açıklayacakmış
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.