Bildirim
İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_8082105/mpage_7/key_//tm.htm#8202415
yar burdakı arkadaslarıda bu topıce davet edelım hep beraber bır yerde toplanalımm...bolunmyelımm -
son durum nedir arkadaşlar ?_ -
laynnnnnnnnnnn patlamışızzzzzzzzzzzzzz 1024 ile 3 gb ne demek yaaaaaaaaaaaa hayret bişi yaaaaaaa
-
quote:
Orjinalden alıntı: profdr
beyler cnnturk te 13,30 haberlerinde dinledim turk telekom tarife listesini bugün ögleden sonra açıklayacakmış
emin misin? -
Geçen seneki Protesto görüntüleri Herkes indirsin!!!!!
http://www.hemenpaylas.com/download/1200648/Telekom_Protesto_-_ISTANBUL.zip.html
not:alıntı bı arkadasımız baska bı topıcte wermıs... -
Doany sen bi tarafınıda yırtsan ben sınırsız kullanmaya devam edeceğim. Kotalı kullanan arkadaşlar bize destek çıksa çok güzel bir eylem yapabiliriz aslında. Adamlar resmen bize hırsız muamelesi yapıyor. -
kardeşim biz ne yapalım 3 gb kota var hiç download yapmadan 15 günde doldu biz ne yapalım 35 milyonu zor veriyoruz zaten en azından 5 gb yapsalar yeter bize sanırım.... -
quote:
Orjinalden alıntı: KontG
quote:
Orjinalden alıntı: profdr
beyler cnnturk te 13,30 haberlerinde dinledim turk telekom tarife listesini bugün ögleden sonra açıklayacakmış
emin misin?
Ben umutlanmak istemiyorum. Allah bilir bunların öğleden sonrası ne zamana denk gelir. Ters herifler
He bi de şu verilen linkleri keselim artık. Hep aynı haberi farklı sitelerden okumaktan bıkmış durumdayız. Artık son sözü TT den bekleyelim. Ona göre yorum yapalım.
-
Türk Telekomun kapasitesi,hizmet kalitesinin seviyesi belli.Bence bu adamların 49YTLde 5kuruş indirim bile yapması kendi çalışma ahlakları açısından büyük bir gelişme -
yaw 2048 kullananlar sadece %18 indirim mi uygulayacak bunlar???
indirim felan yapmasınlar %50 zam yapsınlar bile bunada razıyıs ama hızımızı en azından 2 katına çıkarsınlar
75 bilgisayar kaldıramıyor 2048 kb.. yazık ya! gündüz sürünüyor bağlantımız.
şu aradaki uçuruma bakın arkadaşlar (eger böyle olacaksa)
1024 3 gb sınırlı - 29 ytl
2048 sınırsız 240 ytl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biz en iyisi her 10 bilgisayara 1024 sınırlı bağlıyalım daha ekonomik olur!
TELEKOM'a
ya arkadaşlar ikisinin arasında nerdeyse 8 fark var ya yani %800 civarı.. böyle uçurum olmaz ki
BU BİR SOYGUNDUR!
kendi çalışanına 50 YTL dışardakilere 230 YTL ha????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirgiz -- 19 Temmuz 2006; 14:27:36 >
-
ya hız mız istemiyorum şu kotayı bari 5gb falan yapsalar kafi.. -
ben her türlü mail li kampanyaya katılırım. Şu Doany midir nedir Türk milletini salak sandı galiba, bizi çocuk oyuncağı sanıyo -
Dışarıdaydım TGRT'de Doany çıktı herkesi susturup sesini açtırdım, millet de baktı yazık adama diye.
Sandım ki birşey olacak.
O açıklamaları duyduktan sonra içimden etmediğim küfür kalmadı. Bu mudur müjde? Bir de birşey yapmışlar gibi açıklıyorlar. Yuh -
quote:
Orjinalden alıntı: emre_acar1989
Binaliye sağlam bir mesaj yazdım ama yayınlamayacakları belli
Bence köşe yazarlarına bildirmeliyiz durumu...
kardeş adam ulaştırma bakanı, IP'ni buldurur ve ADSL hattını keser.
-
Yeni yapılacak eylemde;
Kotalılar - Kota artımı isteyecek
Kotasızlar - Hız isteyecek
Bu kadar basit... Bu durumda herkesin katılım göstermesi gerekiyor... -
eğer eylem izmir'de olursa bende gelirim abi! -
quote:
Orjinalden alıntı: saidtezel
ben her türlü mail li kampanyaya katılırım. Şu Doany midir nedir Türk milletini salak sandı galiba, bizi çocuk oyuncağı sanıyo
adamın salak sanması cok dogal cünkü ondan önceki adi adam bizi salak yerine koyuyordu tvye cıkıp herkese göz göre göre yalan söylüyordu ve bu adi adam yabancılara satılmadan önce zammı yapıstırdı bize öyle sattı telekomu
doany denen sahsiyetin klavuzu da ekinalan olunca ne beklersin? doany bize az bile yapıyor bu durumda, nede olsa elin adamı bizimi düsünecek kendi insanımız arkadan vurmusken bizi
-
katılıyorum..quote:
Yeni yapılacak eylemde;
Bu kadar basit... Bu durumda herkesin katılım göstermesi gerekiyor...
-
quote:
Yeni yapılacak eylemde;
Bu kadar basit... Bu durumda herkesin katılım göstermesi gerekiyor...
böle olursa bnm gıbı bı cok kullanıcı kotasıza gecer...ama bnce dırekman kotanın kaldırılması...en ufak baglantının 512 olması gıbı bı durum olabılır...bunun ıcın calısmak lazım..cunku bu kotayı hayatımızdan cıkarmadıgımız surece ılerıdede sureklı tekrar boy gosterıcek...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X