Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2048 kb kullananlara indirim yapmasınlar zam yapsınlar tam tersine ama hızını 2 katına çıkarsınlar.. ne bu ya 2048kb kaldı oylece kac senedir hiç gelişme yok.

çok traji komedik bir durum

1024 - 29 YTL

2048 - 240 YTL

saçma sapan hala inanamıyorum. Galiba matematik bilgileri yok bunların. yada 2048 den sonrasını hesaplamayı bilmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirgiz -- 19 Temmuz 2006; 14:42:30 >
  • Ya telekom müdürü pis alman demişki önümüzdeki aylarda devrim niteliğinde tarifelere imza atacaz Oldu hans kardeşim 1-2 ayda bir tarife değiştir buldunuz babanızın çiftliğini!!! Altyapını bitir tek bir seferde tüm tarfiye değiştir ama adamlar biliyor arkadaşlar bizim gibi bu işleri bilen adsl kullanıcılarının %5i'yiz, diğerler kullanıcıların çoğu sazan atlayacaklar 1024 diye 3 gb'ta sonra yüksek faturalar tahsil edecekler, Bir iki ay sonra bir kafa karıştırmaca tarife daha yine millet atlayacak.
  • Bu konudaki kullanıcılar: Algnor, mtaylan, EuroAsia, abidik*vs*kubidik, zerolife, jailbreak, pincik, ekaraot, octupusss, obenturk, mkatik, memet, diamondmonster, chebek, meco, Oguz96, Slammer, KontG, golgeee, dogukan_karabay, ImpossibleIsNothing, [ReNoVaTiO], erkan_turk, Ertugrul12, youngboy, esenlik, LostDevil, ku1975, nous_docky, sanyo, ironblood, DaVinci, Fataly, zpnd, pulp

ortam guzellesıyo
  • evet arkadaşlar yukarda vediğiniz haberlere göre yeni hızlar bu şekilde "gibi"...

1024 3GB = 29 YTL
    1024 4GB = 39 YTL ( yeni 256 tarifesi :BAN: )
    1024 6GB = 49 YTL
    1024 9GB = 69 YTL

256 sınırsız = 49 YTL ( istienler önceki tarifede kalacaksa indirim bile yoqqqq )
    512 sınırsız = 84 YTL
    1024 sınırsız = 144 YTL
    2048 sınırsız = 229 YTL
  • YA ÇOK SİNİRLİYİM HA BAN YİCEZ ŞİMDİ!!

BU ADAMLAR ADSL'Yİ TÜRKİYE'YE UCUZ,SABİT FİYATA """SINIRSIZ""" internet diye tanıtmadımı yaa ne bu kota

• quote:

Orjinalden alıntı: EuroAsia

bu arada kendi çalışanına 29 ytl ye veriyo 2048 i şimdi %18 indirimle 25 liraya verecek.

Ohaaaa Kendi çalışanları çok para ödüyolar da onlarada indirim yapıyolar yani. Yahu zaten herifler milletin 200 küsür YTL verdiği hizmeti 29 YTL ye alıyorlar. Şimdide 25 YTL mi verecekler? Bu kampanyada hiç bir düşük fiyata* indirim yok.(*düşük fiyatlar= 29 ytl, 49 ytl vs.)

Ama kendi çalışanlarına indirim var yani. Adamlar bizi saman altından kazıklarken kendi çalışanlarına ciddi ciddi indirim yapacaklar öyle mi?

• Ya bu arada 4 kat neyi hızlandırdı bunlar allahaşkına
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

yaw 2048 kullananlar sadece %18 indirim mi uygulayacak bunlar???

indirim felan yapmasınlar %50 zam yapsınlar bile bunada razıyıs ama hızımızı en azından 2 katına çıkarsınlar

75 bilgisayar kaldıramıyor 2048 kb.. yazık ya! gündüz sürünüyor bağlantımız.

şu aradaki uçuruma bakın arkadaşlar (eger böyle olacaksa)

1024 3 gb sınırlı - 29 ytl

2048 sınırsız 240 ytl!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biz en iyisi her 10 bilgisayara 1024 sınırlı bağlıyalım daha ekonomik olur!

TELEKOM'a

ya arkadaşlar ikisinin arasında nerdeyse 8 fark var ya yani %800 civarı.. böyle uçurum olmaz ki

BU BİR SOYGUNDUR!

kendi çalışanına 50 YTL dışardakilere 230 YTL ha????

koptum ya 240/75 bilgisayar başı 3 ytl ödüyosun daha ne istiyosun?? 2 baglantı actır o zmn alla alla bizim derdimiz ne senn ki ne anlamıyorum gitti biz tek bilgisayar 50 ytl ödüyoruz mantıklı konuşalım biraz

eee ben diyorum ki 500 ytl yapsınlar hiç umurumuzda degil ama hızı en azından 2 kat yapsınlar

• ya birbirimizi yemeyelim..burda hangi ulvi amaç için 1 aray geldik? telekom'a koca 1 için! lütfen bu yolda çalışmalar yapalım,mesela site hack fln yapalım her şehrin telekom sitesi ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiAniSt_690

quote:

bu arada kendi çalışanına 29 ytl ye veriyo 2048 i şimdi %18 indirimle 25 liraya verecek.

Ohaaaa Kendi çalışanları çok para ödüyolar da onlarada indirim yapıyolar yani. Yahu zaten herifler milletin 200 küsür YTL verdiği hizmeti 29 YTL ye alıyorlar. Şimdide 25 YTL mi verecekler? Bu kampanyada hiç bir düşük fiyata* indirim yok.(*düşük fiyatlar= 29 ytl, 49 ytl vs.)

Ama kendi çalışanlarına indirim var yani. Adamlar bizi saman altından kazıklarken kendi çalışanlarına ciddi ciddi indirim yapacaklar öyle mi?

günaydın.. kaç aydır Telekomcular evlerinde 2048 tak başlarına kullanıyorlar paso film mp3 indiriyorlardır..

bir de bazıları diyorlar dı ki bunlar mahsus kimse mp3 film oyun korsan yazılım yüklemesin diye kota koyuyorlar.. ne alaka ilk önce kendi çalışanlarına aynı şeyi uygularlardı o zaman...

• kota kalkmalı buna izin vermemeliyiz gelecek icin diyorlarya zaten kullanıcıların %90'ı 3GB gecmiyor bile o zaman kaldır kotayı degil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Ya bu arada 4 kat neyi hızlandırdı bunlar allahaşkına

işte o muallak...ama bnce kelıme oyunu yapmıslar..hanı once kotalıları 512 yapıp ıkı katına cıkardılar..sımdıde 1024 olunca 4 katı gıbı mılletı heveslendırmek ıcın bı kelıme oyunu bence bu...yoksa bı seyı 4 katı yaptıkları yok...
  • ARKADAŞLAR DEVAMLI BİRŞEYLER YAPIYORUZ.İSTANBULLULAR ARTIK ALIN BİR EYLEM KARARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_acar1989

ARKADAŞLAR DEVAMLI BİRŞEYLER YAPIYORUZ.İSTANBULLULAR ARTIK ALIN BİR EYLEM KARARI

resmi sitede belli olsun bi.
  • quote:

ARKADAŞLAR DEVAMLI BİRŞEYLER YAPIYORUZ.İSTANBULLULAR ARTIK ALIN BİR EYLEM KARARI

bir tane eski kasa bilgisayarı alalım götürelim TK nın önünde kırıverelim bea ÇAT diyeeee
  • ankaralı olan varmı şu an forumda...
  • Benim gibi Sınırsız adsl kullanan arkadaşlar.
    Neti şöyle bir dolandım.Bazı 256 K sınırsız kullanıcıları hızın cazibesine kapılarak 1024 kotalıya geçeceklerini söylüyorlar.
    Sakın böyle bir yanlışa düşmeyin adamların istediği de bu zaten.Eğer siz kotasız aboneliklerinizi iptal ettirip diğerine geçerseniz onların ekmeklerine yağ sürmüş olacaksınız.

Unutmayı hız 1024 ama kota sadece 3 GB

Lütfen sınırsız aboneliklerinizi koruyun.
    TARİFELER DÜZELMEDİKÇE ÖLÜMÜNE SINIRSIZ 256
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Ya bu arada 4 kat neyi hızlandırdı bunlar allahaşkına

valla neyi hızlandırdılar tam emin degilim ama su anda 4 kat daha hızlı kufur edebiliyorum sahsen
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

yaw 2048 kullananlar sadece %18 indirim mi uygulayacak bunlar???

indirim felan yapmasınlar %50 zam yapsınlar bile bunada razıyıs ama hızımızı en azından 2 katına çıkarsınlar

75 bilgisayar kaldıramıyor 2048 kb.. yazık ya! gündüz sürünüyor bağlantımız.

şu aradaki uçuruma bakın arkadaşlar (eger böyle olacaksa)

1024 3 gb sınırlı - 29 ytl

2048 sınırsız 240 ytl!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biz en iyisi her 10 bilgisayara 1024 sınırlı bağlıyalım daha ekonomik olur!

TELEKOM'a

ya arkadaşlar ikisinin arasında nerdeyse 8 fark var ya yani %800 civarı.. böyle uçurum olmaz ki

BU BİR SOYGUNDUR!

kendi çalışanına 50 YTL dışardakilere 230 YTL ha????

koptum ya 240/75 bilgisayar başı 3 ytl ödüyosun daha ne istiyosun?? 2 baglantı actır o zmn alla alla bizim derdimiz ne senn ki ne anlamıyorum gitti biz tek bilgisayar 50 ytl ödüyoruz mantıklı konuşalım biraz

eee ben diyorum ki 500 ytl yapsınlar hiç umurumuzda degil ama hızı en azından 2 kat yapsınlar

o zaman ne diye yırtınıyorsun, al iki ayrı tel hattı onalrla bağla 2048 i makinaları yarı yarıya pay et heri 2 bağlantıyıda hem böylelikle 480 ytl ye mal olur aylık. heç kafan basmıyo valla ticarete

bölme imkanımız olsa bölecegiz demi. hemde tek 4098 tek başına daha iyiyidir.

yaw biraz cossunlar da 10 mb/s filan olsun artık ya..bu ne be 2048

japonya 54 mb kullanıyor.. hemde ev kullanıcıları

• quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

resmi sitede belli olsun bi.

bnce resmı sıtede acıklanıncada sınırsız arkadaslara bı b.k yapmıycaklar o yuzden kotalı arkadaslar sadece 1 -2 ay ıcın kendılerını bıraz kasıp 20-30 mılyon daha fazla werıp sınırsıza gecerlerse...bence cok buyuk bı hezımet yasar telekom...ustune bırde eylem yapıldımı bnce sesımızı yeterı kadar duyurmus oluruz dıye dusunuyorumm

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.