Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Bu DSL muhabbeti biraz Köprü Muhabbetine Dönmeye başladı....

Acaba kaç ülkede İnternet Altyapısı bu kadar Abidik Kubudik ve Ücret te Geçirmasyondur.

Herşey türkiye İçin TEyyyyyyyy

ender kardeş bilgi için teşşekürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth! -- 19 Temmuz 2006; 15:47:04 >
  • bence telekom 256 kaldıp 512 olun diyecek bunun fiyatı da 99 ytl - %10 veya 18 indirim diyecekti. Telekomünikasyon Kurumu buna izin vermedi protesto yerine Telekomünikasyon Kurumuna dua etmeliyiz
  • hocam yorumalra koptum yaa gözlerim yaşlandı..suratım şekilden şekile girdi

BU ARADA BEYLER 1 AGUSTOS tan itibaren herkesin sınırlı olan ların pardon 512kb olanlar 1 mbit oluyor..
    1 AGUSTOS 2006 dan itibaren herkes dedigine göre yine kademeli geçişler olacak gibime geliyor...

YA BU 256kb SINIRSIZI 512KB SINIRSIZ YAPARSA HEMEN İLK İŞİM SABAHIN KÖRÜNDE TT YE GİDİP SINIRSIZA GEÇMEK OLUCAKTIR XBOX 360 DEMOLARINA ASILMAYA KORKUYOZ BE YAWS...video indirmekten başak bişi yyapamıyoz 3gb kota olunca

256kb 40ytl olucak ÇOK ÇOK UCUZLAMIŞ ...SANIRIM ARKADAŞLAR 256KB sınırsız baglantıyı KALDIRACAKLAR...

OFFFF YA OFFFF NE ZMAAN BİR KERE DAHİ OLSA ŞU AVRUPAYI SOLLUYACAGIZ.bi tek şeyde sollayabiliyoruz hem nüfus hemde trafik canavarında ..nufus dengesi bu olsa gerek

olayı çok dallanıp budaklandırdık ama BU ÜLKE NE ZMAAN ADAM OLACAKTA BİZ GÖRCEZ

• quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

quote:

Orjinalden alıntı: EuroAsia

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Slammer

beyler altyapı bence yeterli,çünkü tr'deki (en azından bizim buradaki) altyapı,8mb internet'i kaldırabilecek kapasitede.

hacı bakır kablolar max 2 mbit kaldırabiliyormuş oda 180 kb yi geçmiyor herhalde, fiber oftik döşenmeli 8 mbit için aq millet adslyi geçti 24 mbit adsl2+ yı bile konuşmuyor, ama biz modem alırken adsl2+ desteği varmı ileriye dönük olsun olursa iyisi olsun diyoz çok mu enayiyiz ne ? sizde önümüzdeki 150 yıl içinde Türkiyeye adsl2+ gelme olasılığı var mı ki ?

kim dedi sadece 2mb??

benim bildigim normal bakır telefon hatları 50 mb'ı aşkın çok rahat kaldırıyor. fiber'e hiç söz yok zaten...

yakında bunlar TV yi de ADSL ile getirecekler ya.. bu da zaten en az 1-2mb ister yani.. bence..

vcd kalitesinde bi yayını kalitesinde bi yayını zilemek için 1144 kbit hat gerekli, zaten 2 mbit in üstünü bakır kablolar taşıyabilseydi çoktan 4 mbit çıkardı. sen 2 mbit ile max kaç kb/sn down yapabiliyorsun. 250kb yapabilmen gerek en kötü şartla, peki ya hiç 180 kb yi geçtiğini gördün mü ? kendini kandırma

yaw sen ciddimisin..
    al
    http://www.bilgiportal.com/v1/idx/0/336/dokuman/DSL-Nedir.html
    Adsl(asymmetric digital subscriber line)
    Şebekeden aboneye:1.5Mbps-8Mbps
    Aboneden şebekeye:64kbps-800kbps
    Aradaki mesafe:5km Şebekeden ’ye kadar
    Daha çok bilgi alışı yapan küçük işyerlerinde ve evlerde kullanımı uygundur.

araştıramadan demek kolay oluyor

ADSL2+ de daha fazlasını verir.

nan olm güldürme beni :D bak orda ne diyo DSL nedir. bunun hdsl si var, xdsl, adsl bi ton dsl var ve fiber optik kabloalr ile taşınmalı veri. ha bize gelen tel kablosu olacka oke ama şebekeler arası iletişim fiber olmalı. kafa basmıyosa söyle sendeki 2 mbit ile max yurtdışı server lardan kaç kb/sn ile down yapabiliyon. yalnız objektif bi cevap istiyorum ..

gözün kör mü
    Adsl(asymmetric digital subscriber line)

tamam akşam deniyecem. ama kimse kullanmadığı zaman..

ve bir kere telekomun kullandığı şebekeler arası kabloları senin dediğin gibi normal bize de gelen kablo mu diye düşünüyorsun???

kafa asil sende basmiyor saniyorum

Tam bilmiyorum ama fiber optik kablo modeme girmiyormu yani fiber optik adsl olamaz diye biliyordum teknik olarak dogrusu nedir bilemem tabi teknik bilgisi olan var mi fiber optik sadece kablo modemler icin yapilabilir diye biliyordum cunku.Bilen biri su karmasayi aciklarsa iyi olur.

• http://forum.donanimhaber.com/m_8203754/mpage_1/key_//tm.htm#8204858

arkadaslar lutfen bırlıge ıhtıyacımız war bu topıctekı herkesı beklıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

dp den alıntidir.
    Kerem:
    Aradım ve görüştüm. "Hayır kardeşim, söyleyemem, sır" vb. ifadeler kullanmadan açıksözlü bir şekilde cevapladığı için Türk Telekom Pazarlama Daire Başkan Yardımcısı Nihal Hanım'a teşekkürlerimi sundum. flowers.gif

Ve gelelim merakla beklenen habere;

Öncelikle belirtmek istiyorum ki bunlar resmi açıklama değildir. Bu sebeple bu bilgiler baz alınarak herhangi bir yasal başvuru yapılamaz. Hatırltmak istedim. wink.gif

1) 256K limitsiz internet tarifesi aynen devam ediyor.
    2) 256K limitsiz internet tarife ücreti olan 49 YTL aynen devam ediyor.
    3) 512K 3 GB limitli internet tarifesi 1024K 3 GB limitli haline geliyor. Ücret ise 29 YTL.
    4) 512K 6 GB limitli internet tarifesi 1024K 6 GB limitli haline geliyor. Ücret ise 49 YTL.
    5) 512K 9 GB limitli internet tarifesi 1024K 9 GB limitli haline geliyor. Ücret ise 69 YTL.
    6) 512K limitsiz, 1024K limitsiz ve 2048K limitsiz internet tarifelerinde bir indirim söz konusu. Yanlış anlamadıysam;
    a) 512K limitsiz internet ücreti 89 YTL
    cool.gif 1024K limitsiz internet ücreti 129 YTL
    c) 2048K limitsiz internet ücreti 239 YTL şekline geliyor.

Yaptığım görüşmede "peki 256K limitsiz internet hızlarında bir değişiklik yapmayı düşünmüyor musunuz?" şeklinde bir soru yönelttim kendilerine. "Biz aslında 256K limitsiz tarifesini ortadan kaldırıp en düşük 512K tarifesini işleme sokacaktık fakat Telekomünikasyon Kurumu böyle birşeye izin vermedi." cevabını aldım. "Bir sonraki tarife değişikliğinde bu mümkün olabilir mi" diye sordum, "Telekomünikasyon Kurumu aynı şekilde düşünmeye devam ettiği sürece mümkün değil" dediler. Daha fazla detay giremedim fakat telefonu kapattıktan sonra aklıma şöyle bir soru geldi;
    Telekomünikasyon Kurumu, 256K limitsiz ADSL'in kaldırılmasına neden izin vermedi?
    a) Türk Telekom, 256K limitsiz ADSL'i kaldırıp yerine 512K limitsiz yaptığında fiyat olarak 49 YTL'den 89 YTL'ye çıkartmak istemiş olabilir mi? Telekomünikasyon Kurumu bu sebeple mi izin vermedi acaba?
    cool.gif Türk Telekom, 256K limitsiz ADSL'i kaldırıp yerine 512K limitsiz yaptığı zaman fiyatı aynı tutmak istedi de Telekomünikasyon Kurumu farklı bir sebepten ötürü mü karşı çıktı?

Bu sorunun cevabını bilemiyorum/bilemiyoruz.

Bu sonuçlar ışığında, şahsi görüşüm, Türk Telekom'un özelleşmesinin ardından internet hızlarında ciddi değişiklikler yapacağı umudum boşa çıkmamış oldu. Telekomu teslim aldıktan 4-5 ay sonra eldeki imkanlar doğrultusunda bir tarife değişikliği yaptılar. Bu bile bence ileriye dönük olarak sevindirici gelişme. Ve yine şahsi görüşüm, 256K limitsiz internetin kaldırılamamasının asıl sebebinin Türk Telekom değil Telekomünikasyon Kurumu olduğu ve bundan sonra herhangi bir protesto yapılacaksa bu protestonun Telekomünikasyon Kurumu'na yönelik olması gerektiğini düşünüyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun...
    Saygılarımla...

kimseyi aptal yerine koymasınlar. Telekom sınırsız adsl i en düşük 89 YTL den gazlamaya çalışırsa tabiki telekominikasyon kurumu izin vermez...

• Yeni kalktım, kalkar kalkmaz heyecanla buraya baktım.Şu anda kahvlatı yapasım bile gelmiyor.

İnsanlar bu kadar aptal yerin konma kardeşim.Sen limitsize hiç bir şey yapmayıp ya da en fazla 8 ytl indirim yapıp, kotalılarda kota değişimi yapmazsan bunun neresi hizmet oluyor?

Hayatımda bu kadar mal ikinci bir ulaşım bakanı görmedim ben.Adam hızlı tren den akıllanmadı, şimdi de burada mallıklar sergiliyor.Oy kaybedeceğinden haberi yok.

Bir de sanki 256 sınırsız tarife yokmuş gibi davranıyorlar dikkat edilirse.Yani belki soranlara, dış basına bizde en düşük 512k diyorlardır.
  • arkadaşlar en uygun eylem biçimi internetten yapılanı bence herkes eyleme gelemeye bilir ama bilgisayardan upload veya download yaparak internet trafiğinin yoğunluğunu arttırabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tribesman

arkadaşlar en uygun eylem biçimi internetten yapılanı bence herkes eyleme gelemeye bilir ama bilgisayardan upload veya download yaparak internet trafiğinin yoğunluğunu arttırabilir

ne alaka be arkadsım yogunlugu arttırıp ne yapacan
    bu kadar kotalı varken neyın yogunlugunu arttırıyon
    tovbe tovbe
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Slammer

beyler altyapı bence yeterli,çünkü tr'deki (en azından bizim buradaki) altyapı,8mb internet'i kaldırabilecek kapasitede.

hacı bakır kablolar max 2 mbit kaldırabiliyormuş oda 180 kb yi geçmiyor herhalde, fiber oftik döşenmeli 8 mbit için aq millet adslyi geçti 24 mbit adsl2+ yı bile konuşmuyor, ama biz modem alırken adsl2+ desteği varmı ileriye dönük olsun olursa iyisi olsun diyoz çok mu enayiyiz ne ? sizde önümüzdeki 150 yıl içinde Türkiyeye adsl2+ gelme olasılığı var mı ki ?

kim dedi sadece 2mb??

benim bildigim normal bakır telefon hatları 50 mb'ı aşkın çok rahat kaldırıyor. fiber'e hiç söz yok zaten...

yakında bunlar TV yi de ADSL ile getirecekler ya.. bu da zaten en az 1-2mb ister yani.. bence..

vcd kalitesinde bi yayını kalitesinde bi yayını zilemek için 1144 kbit hat gerekli, zaten 2 mbit in üstünü bakır kablolar taşıyabilseydi çoktan 4 mbit çıkardı. sen 2 mbit ile max kaç kb/sn down yapabiliyorsun. 250kb yapabilmen gerek en kötü şartla, peki ya hiç 180 kb yi geçtiğini gördün mü ? kendini kandırma

telekomun şuandaki altyapısı 12mbps ye kadar izin veriyor

• yoğunluğu arttırıp insanların internet bağlantısını yavaşlatıcaksın buda bir eylem biçimi kotalı arkadaşlara download yapın demiyorum zaten onlarda kendi mail hesaplarına gereksiz uploadlar yapsınlar sonuçta upload da yoğunluğu arttırıyor yoğunluk artınca bağlantı yavaşlıcak herkes bunu yaparsa şirketlerinde tepkisi oluşucak
  • http://www.ntvmsnbc.com/news/379640.asp

1 agustostan itibaren gecerli olucakmış..sadece kotalıların hızı 2ye cikicak ve 1megabit olucak hızları..3 gb kotayla 1 megabit baglantı ne kadar anlamlı bilemiyorum. benim gibi 256kb sınırsız kullanıcılarına hız artırımı yine yok. ya 256 kb'e mahkum olucaz ya da kotaya bu nasıl adalet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tribesman

yoğunluğu arttırıp insanların internet bağlantısını yavaşlatıcaksın buda bir eylem biçimi kotalı arkadaşlara download yapın demiyorum zaten onlarda kendi mail hesaplarına gereksiz uploadlar yapsınlar sonuçta upload da yoğunluğu arttırıyor yoğunluk artınca bağlantı yavaşlıcak herkes bunu yaparsa şirketlerinde tepkisi oluşucak

ya dostum... sen 2 milyon adsl kullanıcısının % kacının sınırsız oldugunu biliyo musun? %5-10 kadar bir kısmı... bende bu kucuk yuzde icinden birisi olarak soyluyorum... bizim yapıcagımız download'un ne kadar etkisi olabilir... %90 kisiler kotalı onlarda isteselerde yapamazlar....

sonuc olarak herkez dahil en cok biz sınırsız kullanılanlar eziliyoruz... (şamar oglanı olanlar biziz)
  • benim arkadaşlarımda hep kotalı 512 kb 3 gb var. her ay kotayı aşıolar. şimdi daha beter aşacaklar... bence kablonetten şaşmamalı. çok ii servisleri var. inşallah şu %18 lik indirim bundada olurda 75 kagıda 512'ye geçerim.
  • arkadaşlar kotalı olanlar upload yapsın upload kotayı doldurmuyor kota sadece yaptığınız downloadu sınırlıyor kotalı arkadaşlar upload yapsınlar kendi email adreslerine gereksiz ne varsa yüklesinler belirlediğimiz bir gün. upload da internet trafiğini etkiliyor bakınız upload yaparken bağlantının son derece yavaşlaması
  • Ben eylemi daha çok kullanarak yapmayı düşnüyorum. 2 tane 256 hattımdan son 4 ayda 400gb dosya indirdim. Aylık ortalama 100gb ve indirim olacak diye son 20 günde sadece 10gb ama bu fiyatlar böyle olursa 30 gün 24 saat sınırsız indirmeye geri dönerim.
  • Biz hız istiyoruz indirim degil hızlı olmadıktan sonra az para vermişim neye yarar oda 9 ytl bişey degil....!!!!
  • çzxözçöxçzöxçzöx tarifeleri gördüm de çok fena güldüm.Kişisel görüşüm:

Türk Telekom İle Telekominikasyon Kurumu arasında ki görüşme;

Abi nabıyon iyisin
    Napalım yaa çoluk çocuk uğraşıyoruz işte.Sen napiyon?
    İyilik abi ne olsun ya benim bi derdim war.Şimdi bu 256 sınırsızlar warya...
    Heee
    ben diroum ki onalrı 512 sınırsıza çevirelim fiyatıda 89 yapalım daha fazla para kazanırız.He nedersin?
    Lan olm saçma sapan konuşma neyine arttırıyon hızlarını.Sen neyap biliyo musun?
    Napim abi?
    Bak şimdi 512 sınırlı mıdır nedir onalrın hızını 2 kat hızlandır.
    Neden abi altyapı felan kaldırmaz aleme rezil oluruz!!!
    Olm bi dinle.bak şimdi hepsini 1024 yap kotada aynı kalsın.Analdın mı?
    Heeeee anladım abi şimdi.Sen şeytan pabucunu ters bile giydirirsin...:)Hızlarndırım adamlar daha hızlı kotayı doldurur.bizde daha fena para kazanırız.Abi sağol yardımın için.
    Sen rahat ol beni dinle bak çok para kazanıcaz.
    Tmm abi war mı bi isteğin?
    Ya şu TT çalışanalrına indirim yap be.Çok para alıyosunuz adamlardan.30 ytl ye 2Mbit bağlantı olur mu yaa
    Tmm abi akşama yemeğe bekliyorum.
    Tmm görüşürüz

• birde şu linki inceleyin... Sınırsız ADSL kullanıcıları için önümüzdeki günlerde açıklama yapılacakmış...

http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=2660&cat_id=1
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.